Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
én mondjuk ezért végleg kibasztam volna őket, mert ezzel az integrity of the game-et veszélyeztetikCora is repültAmúgy nagyon kíváncsian várom, hogy az eltiltásuk lejárta után kap-e ő, vagy Hinch munkát a ligában. Mert azoknak a csapatoknak mindig a feje felett fog lebegni a pletyka, hogy úgyis csalnak, amelyikek alkalmazni fogják őket.
Löfli
Mikey
több mint 5 éve
Ez miért csalás és nem innováció?A Pats videózása miért nem volt innováció?
Sobri Jóska
Egyébként az MLB jelezte korábban, hogy az elektronikus jellopás csalás és büntetni fogja.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Cora is repültAmúgy nagyon kíváncsian várom, hogy az eltiltásuk lejárta után kap-e ő, vagy Hinch munkát a ligában. Mert azoknak a csapatoknak mindig a feje felett fog lebegni a pletyka, hogy úgyis csalnak, amelyikek alkalmazni fogják őket.
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Persze, én sem vártam, hogy elveszik. Csak azt mondom, hogy minden más az baromi enyhe büntetés. Mert OK, eltiltották a GM-et és HC-t, és kereshetnek másikat, de ez amellett eltörpül, hogy hivatalosan változatlanul bajnoknak mondhatják magukat. Ennyit megért nekik.bajnoki címet nem fognak elvenni, erre nagyjából a vagyonomat fel mertem volna tenniIgen. Pont ezért írtam korábban hogy én simán elvenném a bajnoki címet is.Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Ez amúgy nem a legkevesebb hanem annál még kevesebb. Kiderül h az utóbbi ket egymást követő évben a bajnok csalt, ráadásul úgy h év közben a liga folyamatosan emlékeztetett mindenkit h komolyan büntet a csalásért. Erre ennyi? Én keveslem. Mind személyes büntetéseket mind a csapatot illetően. Sztem az összes csapat röhögve bevallalna ezt egy bajnoki címert, ráadásul papíron jól mutat de ez nem az NBA ahol olyan hatalmas jelentősége van az első két körnek ...
Amúgy olvastam, hogy Cora is kap egy egyéves eltiltást.
Mikey
Számomra ez így csalódás, és nem elég elrettentő hogy pl ha másik csapat is csinálja még akkor emiatt abbahagyja.
csebi
Mikey
slowmotion
Nálam maradnak Houston Asterisks. Sosem fogom bajnoknak tekinteni őket, sem a Red Soxot 2018-ban. Persze ez rajtam kívül senkit nem érdekel. 😀
több mint 5 éve
Én azért nem is próbálkoztam a szezonnal mert egy ilyen kerettel vszeg úgyis bejutnak a poba. De a POban ahol 1-1 meccsen dőlt el a továbbjutás/bajnoki cím sokkal jobban mérhető sztem, és a lenti számokból elég szépen látszik is h minimum egy szériankent egy meccset minimum hozhattak annak köszönhetően. Ez meg ilyenkor bőven elég.Amúgy csak érdekességképpen megnéztem a 2017 ACLS houstoni meccseit, hogyan ütöttek mikor vki kettesen volt …blogs.fangraphs.com/how-much-did-the-astros-really-benefit-from-sign-stealing/
csebi
robiroboter
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amúgy csak érdekességképpen megnéztem a 2017 ACLS houstoni meccseit, hogyan ütöttek mikor vki kettesen volt …blogs.fangraphs.com/how-much-did-the-astros-really-benefit-from-sign-stealing/
csebi
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Amúgy csak érdekességképpen megnéztem a 2017 ACLS houstoni meccseit, hogyan ütöttek mikor vki kettesen volt:Első meccs 2-1:
2/3 (mindkét run ebből jött)
2.meccs 2-1 Houstonnak:
0/2
6. Meccs 7-1 Houstonnak:
2/2 (első run akkor jött mikor 2bn állt a játékos)
7. Meccs 4-0 Astrosnak:
0/5
WS
3. Meccs 5-3 Astros:
3/8 (egyikbol nem lett run de összesen 3 run)
4. Meccs 6-2 Dodgers
0
5. Meccs 13-12 Astros
4/4 összesen 8 run (2HR) köztük a mindent eldöntő utolsó runnal.
Miért is érdekes ez így? Annyira nem kirívó számok 1-1 meccset kivéve egyik szeriabol sem, de epp azaz egy meccs jelentette a különbséget.
Épp az idei yankees kiesés után olvastam egy elég érdekes cikket amiben kimutatták hogy a ket csapat (Astros, yankees) lényegében minden egyes mutatóban nagyon hasonló volt kivéve abban h clutch szituban mikor kettesen v harmason volt futó akkor az Astros elkepesztoen jól utott. Olyasmivel is végződött a cikk h ilyen emberfeletti ütéssel szemben sajnos nincs esélyed. Azóta kiderült h mi volt ebben az emberfeletti ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
index.hu/sport/2020/01/14/houston_astros_baseball_csalas_buntetes_kirugas_mlb/?fbclid=IwAR20-Uka1LXiEQ3S6Rl5U7OhHKpK6VyzLNZMoj0TXHzvbA7QFh6j4Kz3MUA

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Cora is repült

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Közben vicces olvasni az Astros beatwritereit ahogy sirankoznak a kemény büntetésen ...Igen. Pont ezért írtam korábban hogy én simán elvenném a bajnoki címet is.Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Ez amúgy nem a legkevesebb hanem annál még kevesebb. Kiderül h az utóbbi ket egymást követő évben a bajnok csalt, ráadásul úgy h év közben a liga folyamatosan emlékeztetett mindenkit h komolyan büntet a csalásért. Erre ennyi? Én keveslem. Mind személyes büntetéseket mind a csapatot illetően. Sztem az összes csapat röhögve bevallalna ezt egy bajnoki címert, ráadásul papíron jól mutat de ez nem az NBA ahol olyan hatalmas jelentősége van az első két körnek ...
Mikey
Számomra ez így csalódás, és nem elég elrettentő hogy pl ha másik csapat is csinálja még akkor emiatt abbahagyja.
csebi
Mikey
több mint 5 éve
bajnoki címet nem fognak elvenni, erre nagyjából a vagyonomat fel mertem volna tenniIgen. Pont ezért írtam korábban hogy én simán elvenném a bajnoki címet is.Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Ez amúgy nem a legkevesebb hanem annál még kevesebb. Kiderül h az utóbbi ket egymást követő évben a bajnok csalt, ráadásul úgy h év közben a liga folyamatosan emlékeztetett mindenkit h komolyan büntet a csalásért. Erre ennyi? Én keveslem. Mind személyes büntetéseket mind a csapatot illetően. Sztem az összes csapat röhögve bevallalna ezt egy bajnoki címert, ráadásul papíron jól mutat de ez nem az NBA ahol olyan hatalmas jelentősége van az első két körnek ...
Mikey
csebi
Mikey
több mint 5 éve
Igen. Pont ezért írtam korábban hogy én simán elvenném a bajnoki címet is.Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Ez amúgy nem a legkevesebb hanem annál még kevesebb. Kiderül h az utóbbi ket egymást követő évben a bajnok csalt, ráadásul úgy h év közben a liga folyamatosan emlékeztetett mindenkit h komolyan büntet a csalásért. Erre ennyi? Én keveslem. Mind személyes büntetéseket mind a csapatot illetően. Sztem az összes csapat röhögve bevallalna ezt egy bajnoki címert, ráadásul papíron jól mutat de ez nem az NBA ahol olyan hatalmas jelentősége van az első két körnek ...
Mikey
csebi
több mint 5 éve
Jaja, valami videózós cucc ott is volt, azt is vizsgálják.Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Állítólag próbálta átvinni Bostonba a know how-t 😊
Mikey
Jakehomer
több mint 5 éve
Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Ez amúgy nem a legkevesebb hanem annál még kevesebb. Kiderül h az utóbbi ket egymást követő évben a bajnok csalt, ráadásul úgy h év közben a liga folyamatosan emlékeztetett mindenkit h komolyan büntet a csalásért. Erre ennyi? Én keveslem. Mind személyes büntetéseket mind a csapatot illetően. Sztem az összes csapat röhögve bevallalna ezt egy bajnoki címert, ráadásul papíron jól mutat de ez nem az NBA ahol olyan hatalmas jelentősége van az első két körnek ...
Mikey
több mint 5 éve
Pedig ott már van egy ideje csak kicsit arrébb 😊 😉Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Állítólag próbálta átvinni Bostonba a know how-t 😊
Mikey
Jakehomer
több mint 5 éve
Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Állítólag próbálta átvinni Bostonba a know how-t 😊
Mikey
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ez a legkevesebb, amit megérdemelt az Astros.Amúgy olvastam, hogy Cora is kap egy egyéves eltiltást.
több mint 5 éve
A bajnoki címüket nem vesztik el így a többi beáldozható....
több mint 5 éve
na már ki is baszták Hinchet meg a GM-et

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
videon figyelték, a catcher milyen dobás kér a dobótól, dekódolták, és ezt az információt sikerült eljuttatni az ütőjátékosnak is nagyjából azonnal. gy.k. kibickedtekEgy kevésbé szakértőnek leírod magyarul?Mi volt a technológia amivel csaltak?live feed a catcher crotch-áról
Bazzani
slowmotion
Bazzani
több mint 5 éve
index.hu/sport/2019/11/13/baseball_houston_astros_csalas/Egy kevésbé szakértőnek leírod magyarul?Mi volt a technológia amivel csaltak?live feed a catcher crotch-áról
Bazzani
slowmotion
Bazzani
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Egy kevésbé szakértőnek leírod magyarul?Mi volt a technológia amivel csaltak?live feed a catcher crotch-áról
Bazzani
slowmotion
több mint 5 éve
Mi volt a technológia amivel csaltak?live feed a catcher crotch-áról
Bazzani
több mint 5 éve
Bajnoki címert cserébe még meg is úszták ...