Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
És no trade végig plusz 5 év után ki léphet. Nagyon komoly szerződés. Csak akkor jöjjön a title is ezzel együttBest middle infield in the league.www.instagram.com/p/B569c7cHCQx/?utm_source=ig_web_copy_linkSztem az sima ügy. Torres átmegy oda és DJ kettesre. Nagyon kemény védekezés lesz középen.
Most már Didi (Philadelphia) pótlása a legfontosabb.
Matthew99
csebi
Azért ez a Cole deal nagyon erős. 9 év, 324M... egek.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Best middle infield in the league.www.instagram.com/p/B569c7cHCQx/?utm_source=ig_web_copy_linkSztem az sima ügy. Torres átmegy oda és DJ kettesre. Nagyon kemény védekezés lesz középen.
Matthew99
csebi
Azért ez a Cole deal nagyon erős. 9 év, 324M... egek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/B569c7cHCQx/?utm_source=ig_web_copy_linkSztem az sima ügy. Torres átmegy oda és DJ kettesre. Nagyon kemény védekezés lesz középen.
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Borzasztó, hogy mennyire nem történik nálunk semmi...
több mint 6 éve
Róla mit lehet tudni, valami ismeri esetleg? 😀Külön statisztika van róla elnevezve 😀
"The #Marlins have signed INF Gosuke Katoh, the #Yankees second-round pick in 2013, to a Minor League contract with a Spring Training invite."
adamfaragoo
tht.fangraphs.com/katoh-forecasting-a-hitters-major-league-performance-with-minor-league-stats/
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
tud. de nem fogtok minden meccset Kershaw ellen játszani 😊Cole ennél többet fog kérni, már csak azért is. Egyébként én MadBumot is bírnám. Ő tud ütni is.NetsNats visszaigazolta Strasbourgot 7 év 220 millióért
kapitnono
Matthew99
több mint 6 éve
Róla mit lehet tudni, valami ismeri esetleg? 😀Az ilyeneket hívják camp bodynak az nfl-ben 😊
"The #Marlins have signed INF Gosuke Katoh, the #Yankees second-round pick in 2013, to a Minor League contract with a Spring Training invite."
adamfaragoo
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Cole ennél többet fog kérni, már csak azért is. Egyébként én MadBumot is bírnám. Ő tud ütni is.NetsNats visszaigazolta Strasbourgot 7 év 220 millióért
kapitnono
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Róla mit lehet tudni, valami ismeri esetleg? 😀"The #Marlins have signed INF Gosuke Katoh, the #Yankees second-round pick in 2013, to a Minor League contract with a Spring Training invite."
több mint 6 éve
Igen ő nyilatkozta, múltkor mikor NY-ban volt. Aztán, hogy ez igaz-e hamarosan úgyis kiderülPont azt olvastam, hogy nem prioritás neki Kalifornia. 🤷♂️Igen ezen egyedül. De nagyon mondjak h haza akar térni CalbeSzerintem ez csak azon múlik akar e ide jönni. Mert ha igen, akkor szerintem mindenkit túl licitálunk.Könnyen lehet h ez nem lesz elég.7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Kiszúrják szerencsétlen Cole szemét" egy kis alamizsnával"...😀. Szégyelhetik magukat 😀
Mikey
Gergőke
csebi
kapitnono
csebi
Mikey

több mint 6 éve
Pont azt olvastam, hogy nem prioritás neki Kalifornia. 🤷♂️Igen ezen egyedül. De nagyon mondjak h haza akar térni CalbeSzerintem ez csak azon múlik akar e ide jönni. Mert ha igen, akkor szerintem mindenkit túl licitálunk.Könnyen lehet h ez nem lesz elég.7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Kiszúrják szerencsétlen Cole szemét" egy kis alamizsnával"...😀. Szégyelhetik magukat 😀
Mikey
Gergőke
csebi
kapitnono
csebi
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
Igen ezen egyedül. De nagyon mondjak h haza akar térni CalbeSzerintem ez csak azon múlik akar e ide jönni. Mert ha igen, akkor szerintem mindenkit túl licitálunk.Könnyen lehet h ez nem lesz elég.7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Kiszúrják szerencsétlen Cole szemét" egy kis alamizsnával"...😀. Szégyelhetik magukat 😀
Mikey
Gergőke
csebi
kapitnono
több mint 6 éve
Szerintem ez csak azon múlik akar e ide jönni. Mert ha igen, akkor szerintem mindenkit túl licitálunk.Könnyen lehet h ez nem lesz elég.7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Kiszúrják szerencsétlen Cole szemét" egy kis alamizsnával"...😀. Szégyelhetik magukat 😀
Mikey
Gergőke
csebi

több mint 6 éve
Könnyen lehet h ez nem lesz elég.7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Kiszúrják szerencsétlen Cole szemét" egy kis alamizsnával"...😀. Szégyelhetik magukat 😀
Mikey
Gergőke
több mint 6 éve
7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Kiszúrják szerencsétlen Cole szemét" egy kis alamizsnával"...😀. Szégyelhetik magukat 😀
Mikey
több mint 6 éve
7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.Pár napja a tulaj áldását adta, hogy bármennyit adhatunk, a pénz nem lehet akadály most
Mikey

több mint 6 éve
7 év és 245 millió az ajánlat Cole-nak. Nem lacafacázik Ca$hman.
több mint 6 éve
Ja, nem azért. Mi se állunk még sehogy 😀Egyébként igazán kezdődhetne már a szezon 😀Igazad van, de mi még félúton sem járunk 😀 a stáb is most áll még össze 😀
adamfaragoo
Gergőke
több mint 6 éve
Egyébként igazán kezdődhetne már a szezon 😀Igazad van, de mi még félúton sem járunk 😀 a stáb is most áll még össze 😀
adamfaragoo
több mint 6 éve
Egyébként igazán kezdődhetne már a szezon 😀
több mint 6 éve
Azt, hogy piszok erőset dob,viszont nem nagyon tudja kontrolálni magát és hamar szétcsúszik. Ja és egyébként egy végtelenül kedves nagyon jó fej srác. (Lehet ez csak nálam fontos, hogy valaki emberileg is normális legyen 😀 )T. Guerrerot el vitte a White Sox, én személy szerint nagyon kedveltem, kár, hogy ez lett a sorsa... :/Mit érdemes róla tudni?
adamfaragoo
Mikey
több mint 6 éve
Kb. ennyit.T. Guerrerot el vitte a White Sox, én személy szerint nagyon kedveltem, kár, hogy ez lett a sorsa... :/Mit érdemes róla tudni?
adamfaragoo
Mikey
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: