Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
 larrybrownsports.com/baseball/more-video-evidence-of-astros-cheating-in-2017-emerges/523470?fbclid=IwAR39VbPHRIueC5xFYJ5RTS1KBkRUkjuyxeuqxEKMCK9gnV5A5rUH30GrIQk

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Elvileg egy ilyen trade van készülőben

pbs.twimg.com/media/EJOMB7pXUAcy7AS.jpg
kapitnono
Ez nagyot szólna. Én el tudnám engedni, akiket adni készülünk.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 445 — Panthers fan
Kellemetlen:
 www.instagram.com/p/B4x9WCugdb2/?utm_source=ig_web_copy_link
Matthew99
Több mint kellemetlen. Kár, hogy az amerikai ligákban nem lehet egy osztállyal lentebb sorolni a csalókat 😊

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Yankees-Red Sox csere? Az elég kemény. Mondjuk Mookie-t elnézegetném pinstripe-ban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Elvileg egy ilyen trade van készülőben

Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
Kellemetlen:
 www.instagram.com/p/B4x9WCugdb2/?utm_source=ig_web_copy_link
Matthew99
Ki kéne zárni őket a picsába.

több mint 6 éve
Kellemetlen:
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/71825452_537614900129495_7532073003066189086_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=FCDkfDmSiXAQ7kNvwF_21FD&_nc_oc=Adl3OrJrQehlemdrvBhan7NznOLuuHfbYRubTevjqqVjp3Jdr67v9fmC_POb74H5gdA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afn7LlDAHIv7XMZ8L2p-dUjVoHgfZ9dgprBr9sjcUQdKuw&oe=69552A46
Sports Illustrated on Instagram: "The Astros reportedly used an outfield camera to electronically steal signs during home games in 2017 (link in bio)"
32K likes, 659 comments - sportsillustrated on November 12, 2019: "The Astros reportedly used an outfield camera to electronically steal signs during home games in 2017 (link in bio)".

több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 079
Ez egészen elképesztő

twitter.com/BaseballBros/status/1190255651940896768

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Chapman úgy tűnik marad. Kíváncsi leszek Didivel és Gardnerrel mi lesz.
Matthew99
Gardnert szerintem tuti visszahozzuk, mert Hicks ugye Tommy John surgery és 8-10 hónapra kiesett.
Didivel én sem tudom mi lesz, kíváncsi leszek rá.
Encarnacion 20 milliós opciójával nyilván nem éltünk.
Cole és Strasbourg is FA lesz, nem bánnám ha valamelyiket el tudnánk hozni.

több mint 6 éve
Chapman úgy tűnik marad. Kíváncsi leszek Didivel és Gardnerrel mi lesz.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
szóval tavalyelőtt nyert a Caps, most meg a Nats. akkor két év múlva ki jön? a Bullets Wizards, vagy a Redskins?
slowmotion
Én azon gondolkoztam, hogy csak az nfl ilyen dögunalom 😊 az összes többi major sportban idén hatalmas sztorik voltak, és first time bajnokok születtek.
Jakehomer
még nyerhet a Chiefs meg a Texans is mondjuk, csak...
slowmotion
És a Detroit is.

Sobri Jóska
Na és Finleyvel a Bengals az smafu?
Mikey
Ja.
8-8-al se AFC Northot nem lehet nyerni idén, és a Wild Cardra is kevés.

több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Starlin Castro nem marad Miamiba 😭😭
adamfaragoo
Én meg nagyon remélem, hogy Marte-t nem tradeljük el. Az egyetlen ember volt, aki konstansan elfigadható/ jó teljesítményt nyújtott. Igaz, hogy jövőre 12 millió körül fog keresni, de nagyon remélem, hogy marad.

Reynolds azért jobb volt LF-nek, mint CF-nek. Szóval remélem jövőre Reynolds lesz a LF, Marte a CF és Polanco a RF. Cabrera mehet nyugodtan, mert azért már nem mai bútordarab és azért idén elég gyenge volt.

Remélem viszont a bullpennel kezdünk valamit. Kíváncsi vagyok, hogy Taillon hogy tud vissza térni és remélem Archertől megválunk. Most sok helyen Kelat emlegetik, mint potenciális closer- Vázquez ez úton is rohadjon meg.

több mint 6 éve
Amúgy Eaton és Hudson miatt nagyon örülök a Nationals bajnoki címének. Ha már nem a Yankees vagy a White Sox nyert.

több mint 6 éve
szóval tavalyelőtt nyert a Caps, most meg a Nats. akkor két év múlva ki jön? a Bullets Wizards, vagy a Redskins?
slowmotion
Én azon gondolkoztam, hogy csak az nfl ilyen dögunalom 😊 az összes többi major sportban idén hatalmas sztorik voltak, és first time bajnokok születtek.
Jakehomer
slowmotion
És a Detroit is.

Sobri Jóska
Na és Finleyvel a Bengals az smafu?

több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Starlin Castro nem marad Miamiba 😭😭
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
slowmotion
Jakehomer
slowmotion
És a Detroit is.

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
slowmotion
Jakehomer
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
slowmotion
Jakehomer
Azért tavaly a miénk se volt rossz és hátha idén is gondoskodunk újabbról 😊
több mint 6 éve
slowmotion

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Na megvan mit akartak Houstonban. Harris ledobja a maradék két outot, Cole meg a két inninget. Ha tényleg ez volt akkor miért nem Osunat hozta be a két outra?
Amúgy én örülök a nats sikerének, nagyon jól felültek a momentumra ahogy kell.
csebi
Harris statjai jobbak voltak (egész évben és a playoffban is), mint Osunáé, ráadásul a pitch, amit Kendrick kiütött amúgy egyáltalán nem volt rossz, nem hagyta bent a zónában, ez pech houstoni szempontból. Ettől függetlenül, ha már elkezded a legjobb pitcheredet melegíteni a szezon legfontosabb meccsén egy kritikus szituációban, akkor elég merev dolog arra várni, hogy majd csak akkor hozom be, amikor ideális a helyzet arra. Ráadásul Osunát mindenképp túl sokáig hagyta fent, az biztosan hiba volt, és bár utólag kvázi mindegy, de ha egy run különbségen tudták volna végig tartani, akkor lett volna esély visszajönni.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Na megvan mit akartak Houstonban. Harris ledobja a maradék két outot, Cole meg a két inninget. Ha tényleg ez volt akkor miért nem Osunat hozta be a két outra?
Amúgy én örülök a nats sikerének, nagyon jól felültek a momentumra ahogy kell.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
😂😂

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Hinchet keresztre fogják feszíteni - nem teljesen alaptalanul.
Jakehomer
Colet miért nem hozta be? Egyből hozzam volna amint Greinke az első pontot feladta.
Amúgy ne felejtsük el Verlandert is akinek nagyban köszönhetik h nem nyertek, a csávó egyszerűen a wsben nem tud összehozni győzelmet.
Harperrel sztem playoffba sem jutottak volna, viszont jövőre nagy pénzt tennék arra h a Phillies poba jut.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Harper meg szépen elment a Philliesbe jó pénzért,mert ws be egy darabig nem fognak jutni az is biztos