Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Pedig mennyire bíztam benne, hogy nem az Astros nyer 😕
Matthew99
volt is realitása egy ideig, de aztán nem
slowmotion
Olyannak tűnt, hogy Houstonba tét nélkül játszottak, aztán mikor hazamentek rájöttek milyen rendezvényen vannak és bepánikoltak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Matthew99
volt is realitása egy ideig, de aztán nem
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Innen már nehéz lesz a Natsnek, a hírek Scherzerről elég rosszak, Strasburg mögött kéne nyerniük megint valahogy (persze először összekaparni a padlóról az offense-t), aztán bízni benne, hogy Mad Max képes lesz dobni a hetedik meccsen
Jakehomer
Nem hiszem, hogy Scherzer dobni fog jövő tavasz előtt. Persze ha telenyomják csillával, az megoldás lehet, csak nem biztos, hogy veszélytelen.
slowmotion
Hat innentől elszálltak, sztem lelkileg is kilettek attól h Scherzer elszállt ...
azért elképesztő ez az Astros, nagyon erősek fejben is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Innen már nehéz lesz a Natsnek, a hírek Scherzerről elég rosszak, Strasburg mögött kéne nyerniük megint valahogy (persze először összekaparni a padlóról az offense-t), aztán bízni benne, hogy Mad Max képes lesz dobni a hetedik meccsen
Jakehomer
Nem hiszem, hogy Scherzer dobni fog jövő tavasz előtt. Persze ha telenyomják csillával, az megoldás lehet, csak nem biztos, hogy veszélytelen.
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 445 — Panthers fan

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Holy shit, Robles.

Ez itt most elég érthetetlen, hogy miért nem hozott be ütőt a pitcher helyett one out futó a 3. bázison. Nem is sikerült egyenlíteni.

Yep, büntette a hülyeséget az Astros, azóta ütöttek még két runt Sanchezről, a Nats meg 0/8 RISP szituban, attól tartok, el lehet pakolni a seprűket.

A pace of play egészen botrányos, 3+ óra alatt ment le 6 inning.
Jakehomer
Nem csak a seprűket, hanem úgy néz ki, azt a félig átvett bajnoki címet is:Scherzer nem játszik ma.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kezd egész izgalmas lenni ez a WS. 🙂

több mint 6 éve
Holy shit, Robles.

Ez itt most elég érthetetlen, hogy miért nem hozott be ütőt a pitcher helyett one out futó a 3. bázison. Nem is sikerült egyenlíteni.

Yep, büntette a hülyeséget az Astros, azóta ütöttek még két runt Sanchezről, a Nats meg 0/8 RISP szituban, attól tartok, el lehet pakolni a seprűket.

A pace of play egészen botrányos, 3+ óra alatt ment le 6 inning.

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 459 — Amerikai sportok rajongója
Hát remélem én is!
zavi27
Újra megy az oldal 😀
kapitnono
Most neztem en is, koszi!😊
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Hát remélem én is!
zavi27
Újra megy az oldal 😀

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Szétcsúszott az Astros, nagyon 0-2-nek néz ez ki, aztán onnan már nincs messze egy újabb söprés
Kampman
Ilyen hibákat véteni hazai pályán, nagyon durva volt. Lehet vitatkozni rajta, hogy kikényszerített hibák ezek, vagy sem, a Nats brutális formában és nagyon egyben van, amilyen védekezést ma is letettek az asztalra... Még a szebb napokat látott bullpenjük teljesítményét is felhúzzák így.
Az első meccsen bekopogtak, és amikor ajtót nyitott a Stros, keményen orrbaverték, ma meg padlóra is küldték őket.
több mint 6 éve
Eddig nagyon működik a karmikus igazságszolgáltatás a playoffban 😀 Nagyon gáz, hogy megpróbálták megvédeni a védhetetlen a Taubman incidensnél.

Amúgy fun fact, hogy a tegnapi volt az Astrostól az első intentional walk az egész szezonban,némi szerencsével ugyan, de Kendrick büntetett.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 073
Szétcsúszott az Astros, nagyon 0-2-nek néz ez ki, aztán onnan már nincs messze egy újabb söprés

több mint 6 éve
Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.
zavi27
Vagy itt is van mindenféle sport

www.sport-video.org.ua/baseball.html
kapitnono
ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊
zavi27
Én is vagy innen vagy a 720 pier.ru ról szedem de az ma reggel leállt. Remélem nem végleges mert az fasza kis oldal, gyorsan fenn van szinte minden sport.
kapitnono
Hát remélem én is!
több mint 6 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Ez a spanyol nyelvu ESPN,de én ezen neztem meg ma az elso meccset :
 youtu.be/sn5nLYFC7Ic
több mint 6 éve
Letolthetok valahonnan baseball meccsek? Mert az orosz oldal ami mindig rendben mukodik, termeszetesen ma reggelre halt be. Igy csak egy bovebb öf. lattam errol a hatalmas meccsrol.
zavi27

kapitnono
ez volt a masik fix oldalam sokaig, de nemreg ota trojait jelez ra a gepem es letiltja.😊
zavi27
Én is vagy innen vagy a 720 pier.ru ról szedem de az ma reggel leállt. Remélem nem végleges mert az fasza kis oldal, gyorsan fenn van szinte minden sport.

több mint 6 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
zavi27

kapitnono
zavi27
 rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5795221

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
zavi27

kapitnono
több mint 6 éve
zavi27

több mint 6 éve
zavi27
 forum.rojadirecta.es/showthread.php?342261-BASEBALL-MLB-2019-WORLD-SERIES-G1-Houston-Astros-Washington-Nationals-22-10-19

több mint 6 éve

Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
hajrá Dbacks East 😊
Löfli
Kb. 5 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Hudsonnak már semmi jövője nincsen a rengeteg sérülése után, erre most World Seriesben játszik. Hát, legalább mással összejött.
Kampman
Na neki NAGYON örülök én is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 073
hajrá Dbacks East 😊
Löfli
Kb. 5 évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Hudsonnak már semmi jövője nincsen a rengeteg sérülése után, erre most World Seriesben játszik. Hát, legalább mással összejött.

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Első meccset mi is elhoztuk sőt a második is Ottavinon múlt, ez még nem jelent semmit, de a Nationals elképesztő momentumban van, sztem elég komoly esélyük van behúzni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.