Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 445 — Panthers fan
A Nats végigcsinálta a meccset ex-Dbacks dobókkal, szép
Kampman
Csak Rodneyt kellett volna még beküldeni, bár akkor nem biztos, hogy meglett volna a W 😀

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Hát ha négy hazai meccsedből nem tudsz egyet sem nyerni, akkor nincs nagyon miről beszélni.

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Az azért nem rossz hogy otthon senki nem tudott nyerni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 073
A Nats végigcsinálta a meccset ex-Dbacks dobókkal, szép

több mint 6 éve
GG 😀

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Most már sajnos egy másik irányba ment el a meccs, kár, hogy hétből talán csak a legelső volt igazán szoros a legvégéig

több mint 6 éve
Hinchet keresztre fogják feszíteni - nem teljesen alaptalanul.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Hm, ez a Rendon-Soto a legjobb one-two punch a ligában. Amióta Rendon megtörte a jeget, teljesen más az egész Nats offense. Az még érdekes lehet, hogy menedzseli le a bullpent az utolsó két inningben Martinez.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Nagyon kellett ez most, elég unalmas volt az első 6 inning

több mint 6 éve
Megint visszajönnek, beszarás ez a csapat 😊

Howie mf Kendrick

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Scherzer sok baserunnert engedett, de az előzményekhez képest összességében nem volt rossz, megadta az esélyt a csapatának. A lineup viszont eddig hat inning alatt semmit nem tudott kezdeni Greinke ellen - mondjuk elég sok necces strike callt is kap.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Narancs mezben az Astros, pont mint a 2017-es 7. meccsen

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Urquidy dominálta a negyedik meccset. Gondolom Greinke kezd majd, aztán jön Urquidy az első necces szituban.
Jakehomer
Plusz utána Cole is bevethető lesz?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Azért ez a replay review az ejection után elég kemény volt ... vsak én érzem annak h a Natsnak igaza volt?

Mki idegenben nyert eddig, Strasbourg nagyon kemény startot hozott le!
csebi
Én is jogtalannak éreztem, de a Nets egyből büntetett.
kapitnono
Hát ezt nagyon elnézték. Szar volt a dobás az egyesre és bele kellett nyúlnia mindenképp Gurrielnek a futósávba. És látszik, hogy Turner a végén már nem is a bázis belső, hanem a külső oldalára lép rá. Nyilván a futók se hülyék, hogy ha mondjuk a catcher dob egyesre akkor úgy futnak, hogy jobban lássa az egyes bázist.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Urquidy dominálta a negyedik meccset. Gondolom Greinke kezd majd, aztán jön Urquidy az első necces szituban.

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Azért ez a replay review az ejection után elég kemény volt ... vsak én érzem annak h a Natsnak igaza volt?

csebi
Kíváncsi leszek a 7. Meccsre ki lesz az Astros kezdő dobója, mert azért a sztárokat már agyonhasználták és eléggé fáradtak, a túloldalon meg lesz egy Scherzer
kapitnono
Greinke, nem?
Löfli
Hát én nem bíznék rá egy 7. Meccset jelenlegi formájában. PO ban 5,3 as ERA val dobál, meg elég sok ütést enged. De mondjuk nem nagyon van más, nem hinném hogy Bullpent akar kezdetni az edző egy ws 7. Meccsen.

több mint 6 éve

csebi
Hülye call volt, a review meg a szokásos nem akarunk dönteni call stands bullshit, szerencsére nem múlt rajta semmi. Áh szóval nem is igazi review volt, mert judgement callt nem lehet visszanézni (wtf), a protestet utasították el. Hümm-hümm.

Stras hozta az extrát, feltette a koronát a szezonjára, aztán lehet, hogy ez se lesz elég... Jó kis series ez, járt neki a 7. meccs.

Sose volt még olyan WS, amin hatból hatszor idegenbeli győzelem született, ez alapján a Natsnél az előny 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 847 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

csebi
Kíváncsi leszek a 7. Meccsre ki lesz az Astros kezdő dobója, mert azért a sztárokat már agyonhasználták és eléggé fáradtak, a túloldalon meg lesz egy Scherzer
kapitnono
Greinke, nem?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve

csebi

több mint 6 éve

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
És mintha mi sem történt volna, a Nationals újra az idegenbeli formájában játszik 😀

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ápdét, Scherzernek hatott a kortizon, ha eljutnak a hetedik meccsig, akkor ő dob.
mondjuk nem csodálom, hét éve jutott el ide utoljára, lehet, hogy ez az utolsó lehetősége megnyerni.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Pedig mennyire bíztam benne, hogy nem az Astros nyer 😕
Matthew99
volt is realitása egy ideig, de aztán nem
slowmotion
Olyannak tűnt, hogy Houstonba tét nélkül játszottak, aztán mikor hazamentek rájöttek milyen rendezvényen vannak és bepánikoltak.
Matthew99
Vagy csak egyre inkább kijön, hogy melyik a jobb csapat. Az, hogy Cole ellen nincs sok esély, normális dolog, de ezen a három meccsen nagyon lehalt a lineup, így utólag a game 3 volt a kulcs, ott rengeteg futó került bázisra, de nem tudtak vele semmit kezdeni. Továbbra is úgy érzem, hogy elmenedzselte Martinez azt a meccset, és mostanra elszállt az önbizalmuk is.

Ezzel együtt Strasburg lehozhat egy extrát, és akkor a game 7 para lesz az Astrosnak is, persze nem ez a valószínű.
Jakehomer
Én is ezen gondolkoztam h 7. Meccsen ki Dobna az Astrosnal? Verlander jó volt de nem tűnt úgy a POban hogy ne lehetne elbizonytalanítani és picit megcsapni.
csebi
Greinke?
több mint 6 éve
Matthew99
slowmotion
Olyannak tűnt, hogy Houstonba tét nélkül játszottak, aztán mikor hazamentek rájöttek milyen rendezvényen vannak és bepánikoltak.
Matthew99
Vagy csak egyre inkább kijön, hogy melyik a jobb csapat. Az, hogy Cole ellen nincs sok esély, normális dolog, de ezen a három meccsen nagyon lehalt a lineup, így utólag a game 3 volt a kulcs, ott rengeteg futó került bázisra, de nem tudtak vele semmit kezdeni. Továbbra is úgy érzem, hogy elmenedzselte Martinez azt a meccset, és mostanra elszállt az önbizalmuk is.

Ezzel együtt Strasburg lehozhat egy extrát, és akkor a game 7 para lesz az Astrosnak is, persze nem ez a valószínű.
Jakehomer
Én is ezen gondolkoztam h 7. Meccsen ki Dobna az Astrosnal? Verlander jó volt de nem tűnt úgy a POban hogy ne lehetne elbizonytalanítani és picit megcsapni.

több mint 6 éve
Matthew99
slowmotion
Matthew99

Tepper takarodj!