Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
T. Guerrerot el vitte a White Sox, én személy szerint nagyon kedveltem, kár, hogy ez lett a sorsa... :/Mit érdemes róla tudni?
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
T. Guerrerot el vitte a White Sox, én személy szerint nagyon kedveltem, kár, hogy ez lett a sorsa... :/
több mint 6 éve
Más helyen meg azt az 1 darab szupersztárt sem akarják megfizetni khm... khm... Dolen család... (Lindor)6 milliárd dolláros vagyonából nem is telik rá 😀
zsutu

több mint 6 éve
Más helyen meg azt az 1 darab szupersztárt sem akarják megfizetni khm... khm... Dolen család... (Lindor)
több mint 6 éve
na, jó, én ezt feladom 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Mindenkinek ott van a lehetőség. Nem hinném, hogy bármelyik tulajnak gondot jelentene az évi 20-30 millió plusz kifizetése....Na jó, tényleg legyen már április másodika 😀Valahogy mégsem nagyon lépik túldehogy ugyanaz. ha van pénzed, hogy húszmillióval a cap fölé menj, akkor van benned költekezési hajlandóság is, és onnantól a luxury taxot is nevetve kipengeted.Luxury tax kb ugyanazmiért, MLB-ben mióta van hard cap?Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
A Yanks 2003-2017 között majdnem 320 (!!) milliót fizetett ki luxusadóként.
Az elmúlt két évtizedben szinte végig a legtöbbet költő csapat az Evil Empire.
Vagy szerinted Doug Stanhope a levegőbe beszélt? 😀
robiroboter

több mint 6 éve
2019 tax treshold 206MValahogy mégsem nagyon lépik túldehogy ugyanaz. ha van pénzed, hogy húszmillióval a cap fölé menj, akkor van benned költekezési hajlandóság is, és onnantól a luxury taxot is nevetve kipengeted.Luxury tax kb ugyanazmiért, MLB-ben mióta van hard cap?Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
BoSox 241,8M
Yankees 231,1M
Cubs 234,8M
2020 tax treshold 208M, per pillanat efölött áll:
Houston 218,5M
BoSox 214,3M
közelében:
Yankees 204,4M
Cubs 203,3M
egy harmincmilliós startert vesz a Yankees (ami szerintem igazából minimum 35/év), máris masszívan felette vannak,
több mint 6 éve
Na jó, tényleg legyen már április másodika 😀Valahogy mégsem nagyon lépik túldehogy ugyanaz. ha van pénzed, hogy húszmillióval a cap fölé menj, akkor van benned költekezési hajlandóság is, és onnantól a luxury taxot is nevetve kipengeted.Luxury tax kb ugyanazmiért, MLB-ben mióta van hard cap?Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
A Yanks 2003-2017 között majdnem 320 (!!) milliót fizetett ki luxusadóként.
Az elmúlt két évtizedben szinte végig a legtöbbet költő csapat az Evil Empire.
Vagy szerinted Doug Stanhope a levegőbe beszélt? 😀
Szerkesztette: robiroboter
több mint 6 éve
dehogy ugyanaz. ha van pénzed, hogy húszmillióval a cap fölé menj, akkor van benned költekezési hajlandóság is, és onnantól a luxury taxot is nevetve kipengeted.Luxury tax kb ugyanazmiért, MLB-ben mióta van hard cap?Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
több mint 6 éve
Április egy rég elmúlt, ez viccnek kicsit erős volt 😀Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
több mint 6 éve
Luxury tax kb ugyanazmiért, MLB-ben mióta van hard cap?Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
slowmotion

több mint 6 éve
miért, MLB-ben mióta van hard cap?Tudtommal mindenki ugyanannyiból gazdálkodik, úgyhogy nem nagyon értelek....Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
slowmotion
kapitnono
több mint 6 éve
Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.várjál, kinek is szurkolsz? a világmindenpénze felett diszponáló halszálkásoknak? 😊
kapitnono
több mint 6 éve
Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.Ha nem jön össze akkor is találhatsz még valakit akivel összeillesz! 😉🤣
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Ma találkozunk Cole-al holnap pedig Strasbourg-al. Ha valamelyiket nem sikerül megszerezni, az már szerintem csalódás lenne.

több mint 6 éve
Mi meg közben elengedtük Elias Diázt. Ezen mondjuk nem is csodálkozom, jó szar szezonja volt. A szezon végére Stallings meg is előzte őt. A vicces az, hogy jelenleg a 40-es rosteren Stallings az egyetlen C.Mindemellett folyamatosan megy a találgatás Marte jövőjét illetően. A Metset folyamatosan emlegetik ,mint trade partnert.
több mint 6 éve
Na, végre megkezdtük az új játékosok igazolását mi is 😀
több mint 6 éve
Derek Shelton az új managerünk! Remélem az új seprű jól fog seperni! 🙂Let's go Bucs!
több mint 6 éve
Állítólag a Mets érdeklődik Marte iránt. Sajnos az az érzésem, hogy el fogjuk valahova tradelni és az én szívem meg meg fog szakadni.☹️
több mint 6 éve
Yasmani Grandal a White Soxban. 🇨🇺😎
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Nem tudom láttátoke a memet ütés átlagok 17bol:Altuve: otthon .472 idegenben: .143
Correa: otthon: .371 idegenben: .211
McCann: otthon: .300 idegenben: .037
Haat igen a hazai pálya előnye ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Höh. Ez most így elég áthallásos:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Érvelhet, de semmiféle technológiát nem lehet használni, onnantól kezdve, hogy installálták a kamerát már bűnösök, és még rá is néztek a monitorra, úgyhogy ez nem fog megállni 😊Nem logikus a kérdés, hogy ugyan eddig miért nem tették?Szabályozza, csak "szemmel" lehet jelet lopni, határozottan tilos bármilyen technológiát használni. Hogy a szankció miért nincs kőbe vésve passz, el tudom képzelni, hogy nem merült fel komolyan, hogy egy csapat szisztematikusan kamerázza a catchereket.Houston asterisks.Laikusként kérdem:
A bajnoki címet gondolom, nem fogják elvenni, mert playoffból talán nincs bizonyíték, meg egyébként se szoktak semmiért, de hogy leírta magát az Astros a teljes baseball világban az biztos. GM, HC örökös eltiltás nálam alap lenne... a kérdés, hogy a játékosokkal mit csinálsz.
Jakehomer
Ha nem szabályozza illetve szankcionálja az MLB, akkor ez miért ilyen gáz? Hogy GM, HC örökös eltiltás.
Ez nem olyan, mint amikor Belichick trükközött valamit a jogosult elkapóval a Ravens ellen? Szabály nem tiltja, ő kitalálja, kihasználja, aztán többet úgyse jönne be, vagy megváltozik a szabályozás.
Ha viszont szankcionálja az MLB, akkor ott van valami szabályban fehéren-feketén, hogy mivel. Nem?
Sobri Jóska
Jakehomer
És nem érvelhet azzal egy esetleges eljárásban a lopó, hogy ő a szemével lopta a jelet, hiszen a szemével nézte a monitort?
Sobri Jóska
Nyilván nem tudjuk, hogy volt-e már hasonló eset - nehéz eltitkolni, mert sok embernek kell tudnia róla, ugyanakkor az gyanús, hogy az azóta onnan elkerült edzők és játékosok közül csak egy köpött, ergo nem kizárt, hogy máshol is próbálkozn(t)ak kamerázással (Cora és Beltran neve is erősen érintett mint potenciális értelmi szerzők, ők azóta máshol vezetőedzők). Viszont nagyon sok játékos kelt ki elég vehemensen a módszer ellen, ad absurdum lehet köztük álszent is, de ilyen mennyiségben nem valószínű.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Itt ugye az is súlyosbítja az esetet, hogy azonnal tudatták az adott dobást az ütővel. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani mintha a Qb-t lehallgatnák hogy kinek fogja dobni az adott játékban a labdát és ezt elmondanák a cornerbacknek. Picit megdobná az interception esélyét. Itt a sikeres ütés eselyét lökték meg.Nem logikus a kérdés, hogy ugyan eddig miért nem tették?Szabályozza, csak "szemmel" lehet jelet lopni, határozottan tilos bármilyen technológiát használni. Hogy a szankció miért nincs kőbe vésve passz, el tudom képzelni, hogy nem merült fel komolyan, hogy egy csapat szisztematikusan kamerázza a catchereket.Houston asterisks.Laikusként kérdem:
A bajnoki címet gondolom, nem fogják elvenni, mert playoffból talán nincs bizonyíték, meg egyébként se szoktak semmiért, de hogy leírta magát az Astros a teljes baseball világban az biztos. GM, HC örökös eltiltás nálam alap lenne... a kérdés, hogy a játékosokkal mit csinálsz.
Jakehomer
Ha nem szabályozza illetve szankcionálja az MLB, akkor ez miért ilyen gáz? Hogy GM, HC örökös eltiltás.
Ez nem olyan, mint amikor Belichick trükközött valamit a jogosult elkapóval a Ravens ellen? Szabály nem tiltja, ő kitalálja, kihasználja, aztán többet úgyse jönne be, vagy megváltozik a szabályozás.
Ha viszont szankcionálja az MLB, akkor ott van valami szabályban fehéren-feketén, hogy mivel. Nem?
Sobri Jóska
Jakehomer
És nem érvelhet azzal egy esetleges eljárásban a lopó, hogy ő a szemével lopta a jelet, hiszen a szemével nézte a monitort?
Sobri Jóska
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nem logikus a kérdés, hogy ugyan eddig miért nem tették?Szabályozza, csak "szemmel" lehet jelet lopni, határozottan tilos bármilyen technológiát használni. Hogy a szankció miért nincs kőbe vésve passz, el tudom képzelni, hogy nem merült fel komolyan, hogy egy csapat szisztematikusan kamerázza a catchereket.Houston asterisks.Laikusként kérdem:
Jakehomer
Sobri Jóska
Jakehomer