Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
mert Kelly hullámzóbb teljesítményt nyújtott a szezonban, mint Kershaw, Jansen meg... már nem az a megüthetetlen closer, maradjunk annyiban.Nem is értem h miért nem bízták az utolsó ker inninget a Kelly, Jansen parosra ... Kershaw meg raert volna hoskodni későbbA Dodgers az új Nationalscsóri Kershaw, nagyon nem érzi a postseasont. Kelly meg harmadszor is kiejtett minket a rájátszásból.
Kampman
slowmotion
csebi
több mint 6 éve
Nem is értem h miért nem bízták az utolsó ker inninget a Kelly, Jansen parosra ... Kershaw meg raert volna hoskodni későbbA Dodgers az új Nationalscsóri Kershaw, nagyon nem érzi a postseasont. Kelly meg harmadszor is kiejtett minket a rájátszásból.
Kampman
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Keményen kikapott otthon a Dodgers, és pont Kershaw miatt lett egyenlő...

több mint 6 éve
A Dodgers az új Nationalscsóri Kershaw, nagyon nem érzi a postseasont. Kelly meg harmadszor is kiejtett minket a rájátszásból.
Kampman
több mint 6 éve
zseniális ez a Cards - Braves széria 😊eddig 😀
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
3 inning után 13-0most kell megfogadni az Atlantat 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Cardinals eddig mészárol, 7-0már 9-0
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Szevasztok !720pier.ru/viewforum.php?f=71&sid=7c3902544b0e1a603c3d0afd523e12c6
Tud vki torrent oldalt ,ahol az MLB meccsek eleg gyorsan felkerulnek ? ( mint pl. fociban a Tenyards)
Koszi
Ray_bp_Lewis
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
Szevasztok !sportscult.org vagy rutracker.org
Tud vki torrent oldalt ,ahol az MLB meccsek eleg gyorsan felkerulnek ? ( mint pl. fociban a Tenyards)
Koszi
Ray_bp_Lewis
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Szevasztok ! Tud vki torrent oldalt ,ahol az MLB meccsek eleg gyorsan felkerulnek ? ( mint pl. fociban a Tenyards)
Koszi
több mint 6 éve
Szerintem mindannyian így vagyunk ezzel. Édes lenne a bosszú íze, de inkább vacsoráznék ráját.hát én inkább örülnék a Raysnek, mint a texasiaknakBármekkora király is, már öregszik, lehet az a 3 nap pihenés kevés volt 😁Tampa szépen legyőzte az Astrost, remélem ki is ejtik őket 😀Erre nem számítottam m. Azt hittem Verlander simán kiejti őket ...
kapitnono
csebi
Legalább szépen lefárasztják a kezdő dobóikat bárkivel is játszunk.
kapitnono
shawnka
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
hát én inkább örülnék a Raysnek, mint a texasiaknakBármekkora király is, már öregszik, lehet az a 3 nap pihenés kevés volt 😁Tampa szépen legyőzte az Astrost, remélem ki is ejtik őket 😀Erre nem számítottam m. Azt hittem Verlander simán kiejti őket ...
kapitnono
csebi
kapitnono
több mint 6 éve
Bármekkora király is, már öregszik, lehet az a 3 nap pihenés kevés volt 😁Tampa szépen legyőzte az Astrost, remélem ki is ejtik őket 😀Erre nem számítottam m. Azt hittem Verlander simán kiejti őket ...
kapitnono
csebi

több mint 6 éve
Tampa szépen legyőzte az Astrost, remélem ki is ejtik őket 😀Erre nem számítottam m. Azt hittem Verlander simán kiejti őket ...
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Tampa szépen legyőzte az Astrost, remélem ki is ejtik őket 😀

több mint 6 éve
mi folyik itt Floridaban...
több mint 6 éve
Amúgy jól lefagyasztottuk az utosort, nem jött sok Hr tőlük ...Igen, ráadásul a 3 meccsen csak 7 pontot engedtek a dobóink, ami megsüvegelendő. Csak így tovább 😁
csebi
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
Sima (simább mint amire számítottam) söprés a Twins ellen. Nem jött össze a sárkánygyilok. 😀Amúgy jól lefagyasztottuk az utosort, nem jött sok Hr tőlük ...
Védelmileg eléggé odatettük ezt az utolsó meccset, különösen LeMahieu és Didi.
8Jó volt, még 10 ilyet 😊9
Darksun3
Darksun3
Darksun3
több mint 6 éve
Sima (simább mint amire számítottam) söprés a Twins ellen. Nem jött össze a sárkánygyilok. 😀Védelmileg eléggé odatettük ezt az utolsó meccset, különösen LeMahieu és Didi.
8Jó volt, még 10 ilyet 😊9
Darksun3
Darksun3
Szerkesztette: Darksun3
DS!
több mint 6 éve
zseniális ez a Cards - Braves széria 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
A Cardinals pedig gyorsan bekezdett, Goldie és Ozuna HR az 1. inningben
több mint 6 éve
Charlie Morton rendesen osztja a K-kat az Astros lineupnak 8O
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.