EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
shagi0206
10 947
georgia rá fog fizetni sztem hogy nem állt neki ölni a játékotígy lehetnek majd a szimpatikus vesztesek. Inkább az, mint az undorító győztesek
mondjuk nekem ez szimpi
Negritis, a vajda
4 hónapja
Dvali úgy rúgta előre, mintha még mindig a Mennyeiben játszana. 😀
4 hónapja
georgia rá fog fizetni sztem hogy nem állt neki ölni a játékotmondjuk nekem ez szimpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
shagi0206
10 947
Na, vajon a grúzok ma is fetrengenek majd amíg vezetnek?
4 hónapja
- JC6
6 990
Mocsok jó meccs, vegre
4 hónapja
Volt még egy névváltoztatás azelőttÉs az EB-gólkirálya MR ÖNGÓL. GratulálunkAz úgy eltűnt,mint a magánnyugdíj.
Betyár állítólag Mr Öngólra tett mint gólkirályra, 2000€-val..😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
Miért van ilyen sok öngól mostanában, érti ezt valaki?
r.baggio
- JC6
steelwolf
Vagy az volt Sobri burner accountja 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
És az EB-gólkirálya MR ÖNGÓL. GratulálunkAz úgy eltűnt,mint a magánnyugdíj.
Betyár állítólag Mr Öngólra tett mint gólkirályra, 2000€-val..😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
r.baggio
- JC6
4 hónapja
Spanyolok komily hogy eddig nem kaptak gólt, középhátvédjuk is csak úgy van hogy kikukaztak ket feher franciat akik amúgy a francia bő keretbe sem férnének be.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Mamardashvili kiejti a spanyolokat ma bassza meg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
Már színezik a játékot 😁Kura menti iskola
steelwolf
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Mindeni tippmixült.😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
r.baggio
4 hónapja
Már színezik a játékot 😁
4 hónapja
- JC6
6 990
És az EB-gólkirálya MR ÖNGÓL. GratulálunkBetyár állítólag Mr Öngólra tett mint gólkirályra, 2000€-val..😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
r.baggio
4 hónapja
Így fejlesztettek ki ezeket a labdákatGyorsan szállnak befelé a labdák.😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
r.baggio
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Olvastam, hogy a Chelsea már kínált érte 200 millió eurót, de hát hol van még a torna végemr öngól lecsapottNagy EB-je van.
Negritis, a vajda
iktriad
4 hónapja
Amúgy a gol előtt Cucu miért Laportet fogta, érthetetlen
4 hónapja
Gyorsan szállnak befelé a labdák.😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Annyira tudtam mikor elindultak a kontrára a francèrt nem fogadtam 🤪www.youtube.com/watch?v=7nmnkjG339s
dande2
4 hónapja
Remélem nem a délutáni forgatókönyv lesz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
😀Osztálykülönbség van itt3-1et tippeltem
r.baggio
nem látom azt az 1et
Negritis, a vajda
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
mr öngól lecsapottNagy EB-je van.
Negritis, a vajda
4 hónapja
gecijók ezek a spanyolokMondkétlikra jó
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Rossz kapuba bazmeg. Az egyik francia volt gondolom
4 hónapja
Érett már a gol