EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Most miért mondod? Fociban is van összekötő meg söprögető, majdnem olyan, mint az NCAA. 😀Te meg Shawnka egy Copa America meccsen, who says no? 😀Írtál már sok meredek dolgot, de azért ez kemény
iktriad
r.baggio
4 hónapja
Minden rossz sorozatnak egyszer vege kell szakadnia.Nálam eddig ők a torna favoritjai a mutatott játék alapján. Ezért kéne, hogy ma VALAHOGY kiessenek, mert a Sané által sújtott német válogatott tuti kizúg ellenünk a negyeddöntőben.Na hajrá tejbegrúzok, legyen legalább 1 upset győzelem ma, ha nem számítjuk Russell W-jét Ausztriában. 😀Mondjuk ne ma, ezt a spanyol válogatottat actually kellemes időtöltés nézni.
iktriad
shawnka
iktriad
4 hónapja
Ha valaki amúgy spanyol kommentárral akarja nézni és van VPN-je:Jobban megy mint az M4 Sport, van félidőben híradó is
www.rtve.es/deportes/20240630/espana-georgia-directo-partido-octavos-eurocopa-2024/16166776.shtml
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Spanyol helyismerettel rendelkezőktől kérdezem: ilyenkor vannak barcelonai (katalán) szurkerek, vagy ez fogalmilag kizárt?
4 hónapja
Nem kell dolgozni. 1 félidő NFL egy félidő NCAA néha be mondjatok az állást!Én. Sosem fogok socceren dolgozni 😅Te meg Shawnka egy Copa America meccsen, who says no? 😀A nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
iktriad
shawnka
4 hónapja
Soha ne mondd, hogy soha! 😀Én. Sosem fogok socceren dolgozni 😅Te meg Shawnka egy Copa America meccsen, who says no? 😀A nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
iktriad
shawnka
4 hónapja
Te meg Shawnka egy Copa America meccsen, who says no? 😀Írtál már sok meredek dolgot, de azért ez kemény
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Vamos ostia!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 hónapja
Én. Sosem fogok socceren dolgozni 😅Te meg Shawnka egy Copa America meccsen, who says no? 😀A nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
iktriad
4 hónapja
Nálam eddig ők a torna favoritjai a mutatott játék alapján. Ezért kéne, hogy ma VALAHOGY kiessenek, mert a Sané által sújtott német válogatott tuti kizúg ellenünk a negyeddöntőben.Na hajrá tejbegrúzok, legyen legalább 1 upset győzelem ma, ha nem számítjuk Russell W-jét Ausztriában. 😀Mondjuk ne ma, ezt a spanyol válogatottat actually kellemes időtöltés nézni.
iktriad
shawnka
4 hónapja
Hát ha csak nem a Szlovénekre gondoltál hogy simán nyernek, én eddigiek alapján sima portugál győzelmet senki ellen nem tippelnék.Na akkor a Svájci meccs mellett ez lesz a legsimább nyolcaddöntő szerintemA portugál-szlovén lesz még a harmadik nagyon sima.
kapitnono
Kampman
4 hónapja
Te meg Shawnka egy Copa America meccsen, who says no? 😀A nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
4 hónapja
Na hajrá tejbegrúzok, legyen legalább 1 upset győzelem ma, ha nem számítjuk Russell W-jét Ausztriában. 😀Mondjuk ne ma, ezt a spanyol válogatottat actually kellemes időtöltés nézni.
iktriad
4 hónapja
nem, ez "set the expectations"És ezt bóknak szántad 😀bazz bozsikék szintjét simán hozodA nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Na hajrá tejbegrúzok, legyen legalább 1 upset győzelem ma, ha nem számítjuk Russell W-jét Ausztriában. 😀
4 hónapja
Kampman
28 330
Na akkor a Svájci meccs mellett ez lesz a legsimább nyolcaddöntő szerintemA portugál-szlovén lesz még a harmadik nagyon sima.
kapitnono
4 hónapja
És ezt bóknak szántad 😀bazz bozsikék szintjét simán hozodA nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Itt lehet 45 perc utan lehet aludni menni. Minden tiszteletem Georgiae, de ha csak kettovel kapnak ki, mar elegedettek lehetnek majd.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
eddig a hülye angoloknak, angol hülyéknek szurkoltam általában (mert ott volt valamelyik hülye liverpooli), de ez a ST, CAM helyett CB, DM ez kibaszta a biztosítékot, ennyire még Pinyő sem csalta a játékot.ott rohadjanak meg, ahol vannak.
Szerkesztette: slowmotion
4 hónapja
Amúgy Xhaka tegnap konkrétan szétszedte az olasz vonalakat. Mivel az angol vonalak között Kelenföld vasútállomás méretű területek vannak, oda nagyon szépen be fogja tenni a lasztikat és megy be Aebischer, Ndoye meg Embolo.
4 hónapja
Na akkor a Svájci meccs mellett ez lesz a legsimább nyolcaddöntő szerintem
4 hónapja
Mióta ott van Messi nehéz rajuk mondani 😛 na meg a sleppje.A MOST szó kimaradt de tudom elfogult vagyok.... mások meg másik irányba 😛Argentin meg a korrekt társaság…De most mèr bántasz minket mikor nem is....😏 (Egyébként a valóban idióta E Martinezen kívül korrekt a társaság, Scaloni jól kèzben tartja őket.) Remélem nem cáfolnak rám 🤪Ritkán látni ilyen unszimpatikus, nagyképű bandát mint ezek az angolok..🤔Argentína még a másik kandidáns.
hawktuah
Kampman
dande2
Toca
dande2
4 hónapja
bazz bozsikék szintjét simán hozodA nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
A nézők min. 80%-a soha többet nem akarna soccert nézni, én benne vagyokEnnél nagyobb esélye soha nem lesz Svájcnak a dobogóig menetelniSzerintem baggiot a net4-es soccer műsorokba is lehet hívni szagértőnek.
r.baggio
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Na akkor Triunfa España!