NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
131
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Két centivel hátrébbról indul az olasz csávó, akkor ez vagy gol, vagy ráfutás a labdára a gólvonal előtt
5 hónapja
ez Jeremy Allen White 10 év múlva 😀Csak a fiatalabbak kedvéért:Elrettentő neve volt: Trifon.Hát Ivanovot sem fogjuk elfelejteni.Schillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
90-ben Costa Rica és Kamerun zászlókat rajzolgattam a félfamentes írólapjaimra és megpróbáltam leírni Squillaci nevét több formàban.
94 sztem sem volt annyira gáz, főleg a brazilok miatt.
Willie Parker
NB2
Tactful Cactus
Nem tudom, mi az a fon, de neki 3 volt belőle.
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
Én csak Bürger Lars Dietrich-t ismerem, őt is csak emiatt.Van egy pár svájci BürgerAz albánoknal nincs Svájcból honosított játékos? Pedig lehet beférne valaki...A mai meccs alapján valami B kezdőbetűs kéne, hogy biztosan betaláljon. 😀
slowmotion
iktriad
Willie Parker
www.youtube.com/watch?v=focbJvVBFFM
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Van egy pár svájci BürgerAz albánoknal nincs Svájcból honosított játékos? Pedig lehet beférne valaki...A mai meccs alapján valami B kezdőbetűs kéne, hogy biztosan betaláljon. 😀
slowmotion
iktriad
5 hónapja
Tactful Cactus
13 868
Suljović az elvonó előtt.Csak a fiatalabbak kedvéért:Elrettentő neve volt: Trifon.Hát Ivanovot sem fogjuk elfelejteni.Schillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
90-ben Costa Rica és Kamerun zászlókat rajzolgattam a félfamentes írólapjaimra és megpróbáltam leírni Squillaci nevét több formàban.
Willie Parker
NB2
Tactful Cactus
Willie Parker
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Az albánoknal nincs Svájcból honosított játékos? Pedig lehet beférne valaki...A mai meccs alapján valami B kezdőbetűs kéne, hogy biztosan betaláljon. 😀
slowmotion
5 hónapja
Az albánoknal nincs Svájcból honosított játékos? Pedig lehet beférne valaki...
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Faszom, ettől a csávótól már akkor is rémálmaim voltak!Csak a fiatalabbak kedvéért:Elrettentő neve volt: Trifon.Hát Ivanovot sem fogjuk elfelejteni.Schillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
Willie Parker
NB2
Tactful Cactus
Willie Parker
warr_b
Szefósnak nézett ki, mint aki folyton Technokolt szív.
5 hónapja
Arról volt szó, hogy nincs szövegelés, erre öt digó mondja, és egyik sem a cskMondjuk az igaz, hogy ez szabálytalan volt, de nem sárgás, ellenben a visszakönyökös márinkább
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Az Interesek egymást is utálják
5 hónapja
Csak a fiatalabbak kedvéért:Elrettentő neve volt: Trifon.Hát Ivanovot sem fogjuk elfelejteni.Schillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
Willie Parker
NB2
Tactful Cactus
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 382
2016-ig voltam rápörögve a nagy tornákra, addig kb minden keretet stadiont tudtam.Most már csak random nézem a meccseket is.
5 hónapja
mennyi kis pöcsös 😊
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Elrettentő neve volt: Trifon.Hát Ivanovot sem fogjuk elfelejteni.Schillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
Willie Parker
NB2
Tactful Cactus
5 hónapja
Szegény Andy Brehme, aki a győztes tizit rúgta nemrég halt meg, mint Beckennbauer, aki akkor a HC volt.Én is a 90-es vb-vel kezdtem, volt hozzá vmi könyv is az összes játékossal, adatokkal, rövid biókkal 😊Én az elődöntőt láttam a balatonberényi SZOT-ban, lehet, h váltásban voltunk.
A döntőt meg valami szot-üdülő szerű gyerektáborban néztem 😄
warr_b
A döntőt haverom Panasonic színestv-jén néztük, mert nagyimnál még fekete-fehér Orion volt csak.
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Azariah is kint volt, ő elég szélsőségesen tud viselkedni, háthaJohn Wick átkelt HegyeshalomnálTud külső védőt játszani Szalai helyett? 😀
www.kisalfold.hu/helyi-eletstilus/2024/06/novarock-fesztival-2024-keanu-reeves-a-hegyeshalmi-hatarnal-csapott-a-hurok-koze-xxl-galeria
Willie Parker
iktriad
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Én is a 90-es vb-vel kezdtem, volt hozzá vmi könyv is az összes játékossal, adatokkal, rövid biókkal 😊Én az elődöntőt láttam a balatonberényi SZOT-ban, lehet, h váltásban voltunk.
A döntőt meg valami szot-üdülő szerű gyerektáborban néztem 😄
warr_b
A döntőt haverom Panasonic színestv-jén néztük, mert nagyimnál még fekete-fehér Orion volt csak.
5 hónapja
John Wick átkelt HegyeshalomnálTud külső védőt játszani Szalai helyett? 😀
www.kisalfold.hu/helyi-eletstilus/2024/06/novarock-fesztival-2024-keanu-reeves-a-hegyeshalmi-hatarnal-csapott-a-hurok-koze-xxl-galeria
Willie Parker
5 hónapja
Én is a 90-es vb-vel kezdtem, volt hozzá vmi könyv is az összes játékossal, adatokkal, rövid biókkal 😊A döntőt meg valami szot-üdülő szerű gyerektáborban néztem 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 382
John Wick átkelt Hegyeshalomnálwww.kisalfold.hu/helyi-eletstilus/2024/06/novarock-fesztival-2024-keanu-reeves-a-hegyeshalmi-hatarnal-csapott-a-hurok-koze-xxl-galeria
5 hónapja
Tactful Cactus
13 868
Hát Ivanovot sem fogjuk elfelejteni.Schillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
Willie Parker
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Engem nála az is zavart, h alapvetően jordán volt94 sztem sem volt annyira gáz, főleg a brazilok miatt.Lecskov fejesét én szeretném elfelejteni. A döntő meg dögunalom volt.
Willie Parker
iktriad
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Ezt mondomSchillaci 😊A 90es volt a legrosszabb golatlagu kb.temettek a focit utana. A 94 marha jo volt.A felére nem emlékszem, mert Amszterdamban voltamaz EB-k közül pedig a 2000-es volt a best.A 90-es nem volt rossz a 94-esen viszont sok volt a gyenge meccs talán az amerikai meleg miatt is. Bár ahogy a bolgárok kivertèk a nèmteket soha nem feledem. Nekem is a 98-as tetszett a legjobban.98-as jobb volt. előtte nem láttam.Egész vb jó volt szerintem, nekem konkrétan a kedvencem amióta nézem (2002)ja, az elődöntők már jók voltak15 gól 7 félidő alatt. Nojsz.2006ban remek vb volt Nemethonban. Eddig a mostani Eb-re se lehet panasz.
iktriad
Zsellér van de Vrij
csi77
kapitnono
deyell
dande2
deyell
Willie Parker
YoungZeeZee
Willie Parker
NB2
5 hónapja
amúgy a BL döntőt hamarabb jött a hang, most szerintem meg egy picit késik, elég későn reagálja le a szpíker a történéseket... vagy a szpíker a szar 😊
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Az UEFA-nak lófasz a picsájába. A sorsolt jegyeinkkel betettek minket a svájci tábor kellős közepébe.Gulyást kellett volna locsolnod a fondu-jükre
Nem elég, hogy szarul játszottunk, de végig velünk foglalkozott az összes köcsög, ha véletlenül kinyitottuk a szánkat.
Valahogy a vereséget is jobban viseltem volna a saját táborunk környékén, mert így még hallgathattuk a schwitzedütsch beszólásokat is.
James007