Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Forsberg visszatér hozzánk!!!!!!!!!!!! 😀TheMileHighCityoddsok a maradék 30 meccsen hányon fog játszani
<5: 1.10
5-15: 2.50
15-25: 15.00
30: 25000000.00
több mint 14 éve
Forsberg visszatér hozzánk!!!!!!!!!!!! 😀
több mint 14 éve
Na, Filip, egy utolsó köcsög califuckniai csapat volt tegnap az Anaheim, vagy tisztességesen verte meg a Coloradót? 😊Az első harmadbeli kiállítások miatt elfogott az ideg rendesen, főleg hogy abból a PP-ből szereztetek vezetést, amikor McLeod-nál egy teljesen hétköznapi ütközésre boarding-ot fújtak. Emiatt mocskos csalók vagytok, de ezt eddig is tudtuk. 😛
Kíváncsi vagyok.Mikey
Amúgy szarul játszottunk, az jobban zavart, megint egy jött-ment kapusból csináltunk istent, bár McElhinney legalább former Colorado College player.
több mint 14 éve
Na, Filip, egy utolsó köcsög califuckniai csapat volt tegnap az Anaheim, vagy tisztességesen verte meg a Coloradót? 😊Kíváncsi vagyok.
több mint 14 éve
4-3 shootout után a Calgary ellen. Most jön a neheze...Pittsburgh, Washington, Philadelphia-idegenben mind. Ha mind3 L, akkor nem hiszem hogy idén meglesz a PO. Ha egyet, vagy többet elcsípünk (akár OTL-al) akkor bármi lehet. Go Kings Go!

Just Win Baby!
több mint 14 éve
nna, Sharks win, nem volt szép játék de ha reggelig játszunk se lőtt volna a Bruins gólt.

több mint 14 éve
Tudom, de nem lehetett kihagyni😊Ez a jeles eset még Montreal-ban történt, mi csak cseréltünk érte, amíg sérült volt... 😂TheMileHighCityMeg mióta Theo otthoni hólapátolás közben eltörte a lábát, bárhol bármi megtörténhet. 😀TheMileHighCityDarwin díjas lett majdnem ja😛 igazi májl hány sziti, ugyi😀😀kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ez a jeles eset még Montreal-ban történt, mi csak cseréltünk érte, amíg sérült volt... 😂Meg mióta Theo otthoni hólapátolás közben eltörte a lábát, bárhol bármi megtörténhet. 😀TheMileHighCityDarwin díjas lett majdnem ja😛 igazi májl hány sziti, ugyi😀😀kishaszi
több mint 14 éve
Darwin díjas lett majdnem ja😛 igazi májl hány sziti, ugyi😀😀Válogatott favágók közt nem lehet tudni. 😛. Biztos, hogy ő vagy Duchene vagy mindketten meg fognak sérülni. 😀TheMileHighCityAmennyiben valaki képes a no-contact allsztáron megsérülni, az a világ legnagyobb balfasza, és meg is érdemli!kishaszi
Meg mióta Theo otthoni hólapátolás közben eltörte a lábát, bárhol bármi megtörténhet. 😀TheMileHighCity
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
All-Star hétvége összefoglaló:http://denversports.blog.hu/2011/01/31/nhl_all_star_weekend_2011
Konkrétan csak a meccs első harmadának összefoglalóját láttam az egészből, hogy a fiaink pontjait elcsípjem, de nekem rohadtul nem jön be ez a lötyögés, amit az All-Star-meccseken előadnak, főleg a lockout óta. Szerintem ezzel, hogy x és y vegyescsapatai játszanak egymás ellen, csak még inkább a fun kedvéért megy az egész, sokkal pikánsabb volt a North America-Europe, de még az East-West összecsapás is, azok legalább minimális presztízzsel bírtak, és legalább volt némi erőbedobás a csapatok részéről, nem csak ezt a "csocsóhokit" játszották egy helyben.
Ja, sajnálom, hogy Cumi agyrázkódást kapott, így esélytelen volt a meghívásra, mert szerintem hátrafelé menetben, az egyik kezével a korongot vezetve, a másikkal az upper deck-re autogrammokat osztogatva is 12 másodperc körüli idővel alázta volna ezeket a skating challenge-ben. Potyaújonc Grabner meg picsaszájú Hall, hagyjuk már, a szélárnyékában nem lettek volna. 😛
több mint 14 éve
A beválasztott játékosok szavazhattak, hogy kik legyenek a kapitányok.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Staal gondolom azért mert hazai csapat kapitánya volt, Lidström meg Lidström. 4 csilliárd Norris trophyval és legsikeresebb aktív játékos.De miért pont ez a két játékos? Ők kapták a 2 legtöbb szavazatot? Utána meg akkor úgy választottak, mint régen az általánosban tornaórán focicsapatot? Ide gyere te, ide meg te?Sobri JóskaBelenéztem az NHL allstar-gálájába, de az nem derült ki számomra, hogy miért a két csapatkapitány a csapatok névadója, miért nem Kelet - Nyugat, vagy valami standardebb dolog? Tudja valaki?Sobri JóskaIdén először draftolták a csapatokat, ugyanannyi ember jött keletről-nyugatról, de Lidström és Staal válaszottták össze a csapataikat, teljesen vegyes, csapattársak egymás ellen küldték. Mellesleg a gála szokás szerint gyenge volt, a skills competition sokkal látványosabb.Rajna
és igen. Úgy választottak. csináltak neki egy plusz show-t. ennyi volt az egész.
több mint 14 éve
De miért pont ez a két játékos? Ők kapták a 2 legtöbb szavazatot? Utána meg akkor úgy választottak, mint régen az általánosban tornaórán focicsapatot? Ide gyere te, ide meg te?Belenéztem az NHL allstar-gálájába, de az nem derült ki számomra, hogy miért a két csapatkapitány a csapatok névadója, miért nem Kelet - Nyugat, vagy valami standardebb dolog? Tudja valaki?Sobri JóskaIdén először draftolták a csapatokat, ugyanannyi ember jött keletről-nyugatról, de Lidström és Staal válaszottták össze a csapataikat, teljesen vegyes, csapattársak egymás ellen küldték. Mellesleg a gála szokás szerint gyenge volt, a skills competition sokkal látványosabb.Rajna

több mint 14 éve
Belenéztem az NHL allstar-gálájába, de az nem derült ki számomra, hogy miért a két csapatkapitány a csapatok névadója, miért nem Kelet - Nyugat, vagy valami standardebb dolog? Tudja valaki?Sobri JóskaIdén először draftolták a csapatokat, ugyanannyi ember jött keletről-nyugatról, de Lidström és Staal válaszottták össze a csapataikat, teljesen vegyes, csapattársak egymás ellen küldték. Mellesleg a gála szokás szerint gyenge volt, a skills competition sokkal látványosabb.

több mint 14 éve
Belenéztem az NHL allstar-gálájába, de az nem derült ki számomra, hogy miért a két csapatkapitány a csapatok névadója, miért nem Kelet - Nyugat, vagy valami standardebb dolog? Tudja valaki?

több mint 14 éve
Jelzőim tárháza kifogyhatatlan, ne aggódj. 😊...és még a csicska Kessel is elvitte a kocsit Stastny elől, nehogy egyszer a coloradoinak véletlen jusson valami, de már megszoktuk. 😛TheMileHighCityNeked mindenki csicska meg köcsög aki nem Coloradoi? 😊Raider89
több mint 14 éve
...és még a csicska Kessel is elvitte a kocsit Stastny elől, nehogy egyszer a coloradoinak véletlen jusson valami, de már megszoktuk. 😛TheMileHighCityNeked mindenki csicska meg köcsög aki nem Coloradoi? 😊

Just Win Baby!
több mint 14 éve
...és még a csicska Kessel is elvitte a kocsit Stastny elől, nehogy egyszer a coloradoinak véletlen jusson valami, de már megszoktuk. 😛
több mint 14 éve
sport2-n all star draftJociElég idióta, sok értelme igazából nincs.

több mint 14 éve
sport2-n all star draft
több mint 14 éve
bakker én még az őskorban élek 😀 😀 van net tényleg 😀Neten lehet venni te. Vagy ha a vébére nem ugranál fel akkor meg nem mindegy? 😊RajnaAkkor vegyél gyorsan 😊 én is ideges voltam, hihetetlen mennyi kocaszurker lesz így ott...Rajnahát most így hirtelen bajáról nem fogok tudni felugrani pestre 😀
marad a tv...😕
én remélem, hogy a jó hoki szurkolók társadalma tudta megvenni a jegyet, nem csak olyanok akik azért mennek mert ez vb...tavaly pannon kupán is mellettünk ült egy 70 éves csávó a 25 éves barátnőjével...csaj azt sem tudta mi történik 😀Habi
akkor viszont rá kell keressek, meg havert is rá kell tenni

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Válogatott favágók közt nem lehet tudni. 😛. Biztos, hogy ő vagy Duchene vagy mindketten meg fognak sérülni. 😀TheMileHighCityAmennyiben valaki képes a no-contact allsztáron megsérülni, az a világ legnagyobb balfasza, és meg is érdemli!kishaszi
Meg mióta Theo otthoni hólapátolás közben eltörte a lábát, bárhol bármi megtörténhet. 😀
több mint 14 éve
Neten lehet venni te. Vagy ha a vébére nem ugranál fel akkor meg nem mindegy? 😊Akkor vegyél gyorsan 😊 én is ideges voltam, hihetetlen mennyi kocaszurker lesz így ott...Rajnahát most így hirtelen bajáról nem fogok tudni felugrani pestre 😀
marad a tv...😕
én remélem, hogy a jó hoki szurkolók társadalma tudta megvenni a jegyet, nem csak olyanok akik azért mennek mert ez vb...tavaly pannon kupán is mellettünk ült egy 70 éves csávó a 25 éves barátnőjével...csaj azt sem tudta mi történik 😀Habi

több mint 14 éve
Majd megbotlik a palánkbejárónál és úgy beveri a protkóját, hogy még az achillesét is elvágja😀Én is kicsit óvatosan kezelve írtam róla. De most az első korcsolyázó, és az első teljes edzése után egyre bizakodóbb vagyok, de még mindig nem akarok elkiabálni semmit... 😊TheMileHighCityForsberg mától nálunk edz. 😊Ha másra nem is, arra jó, hogy egy kis lelki pluszt adhat a csapatnak.
http://denversports.blog.hu/2011/01/22/forsberg_ujra_denverben_treningezikTheMileHighCity
Meg Duchene tanulhat pár dolgot tőle.
Mondjuk szerintem a visszatérést nem igazán kéne erőltetnie.Mikey
több mint 14 éve
Akkor vegyél gyorsan 😊 én is ideges voltam, hihetetlen mennyi kocaszurker lesz így ott...Rajnahát most így hirtelen bajáról nem fogok tudni felugrani pestre 😀
marad a tv...😕
én remélem, hogy a jó hoki szurkolók társadalma tudta megvenni a jegyet, nem csak olyanok akik azért mennek mert ez vb...tavaly pannon kupán is mellettünk ült egy 70 éves csávó a 25 éves barátnőjével...csaj azt sem tudta mi történik 😀

JT Daniels fan