Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Vagy még tudom ajánlani az ECDL vizsgára felkészítő feladatsorokat. Gyakorlásra azok is jók szerintem. 😉
több mint 14 éve
Jaja, info érettségi. Én is onnan tanultam meg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Access-ben jártas emberektől kérdezném, hogy hol találok jó gyakorlófeladatokat, az alapoktól a közepes szintű lekérdezésekig bezárólag? holnap kellene belőle vizsgáznom, csak lövésem nincs a programról, sose használtam 😊JJinfo érettségi feladatsorokban biztos van
több mint 14 éve
Access-ben jártas emberektől kérdezném, hogy hol találok jó gyakorlófeladatokat, az alapoktól a közepes szintű lekérdezésekig bezárólag? holnap kellene belőle vizsgáznom, csak lövésem nincs a programról, sose használtam 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hah, SPARQ-ként érdemes amúgy rákeresni, annak az egyik része ez a fajta futásItt van egy: http://www.helti.hu/index.php?NID=1&OCS=8&KID=1 😛Atariarra gondolsz, amit maga mögé köt futásnál?Szobi22Igen 😊JC6
http://www.youtube.com/watch?v=w4TbxS_CdWE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Itt van egy: http://www.helti.hu/index.php?NID=1&OCS=8&KID=1 😛arra gondolsz, amit maga mögé köt futásnál?Szobi22Igen 😊JC6
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
PMarra gondolsz, amit maga mögé köt futásnál?Szobi22Igen 😊JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
arra gondolsz, amit maga mögé köt futásnál?Szobi22Igen 😊
több mint 14 éve
Tudna valaki nekem segíteni?arra gondolsz, amit maga mögé köt futásnál?
Haveromnak keresek különedzésre olyan ernyőt, ami segít neki a tolóerő javításban?! Tudnátok pár oldalt mutatni, ahol lehetne választani, majd rendelni?JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tudna valaki nekem segíteni?Haveromnak keresek különedzésre olyan ernyőt, ami segít neki a tolóerő javításban?! Tudnátok pár oldalt mutatni, ahol lehetne választani, majd rendelni?
több mint 14 éve
Nem fognak. 😊Szerintem a routered adminjában meg tudod nézni/be tudod állítani a WEP kódot... Az adminba való bejutás how-to-ját meg google-ben megkeresheted, pl. tp link esetén "tp link router beállítása" címszóra keresve meg fogod találni hogy mily módon tudsz belépni... (TP link esetén pl. 192.168.1.1 címet kell írni a böngésző címsorába, alapértelmezett név/jelszó: admin/admin, a WEP beállításokat meg ezen belül a Wireless/Wireless settings menü alatt találod).RataxesKöszi, ez alapján megtaláltam! 😊
Még egy kérdés: a wifi a mobilról ingyenes ugye, ha nem a hagyományos t-mobile netre megyek fel, és nem fognak x összegeket kiszámlázni?TheMileHighCity
Az ugyanaz, mintha egy laptoppal kapcsolódnál rá a házi netedre.
több mint 14 éve
Szerintem a routered adminjában meg tudod nézni/be tudod állítani a WEP kódot... Az adminba való bejutás how-to-ját meg google-ben megkeresheted, pl. tp link esetén "tp link router beállítása" címszóra keresve meg fogod találni hogy mily módon tudsz belépni... (TP link esetén pl. 192.168.1.1 címet kell írni a böngésző címsorába, alapértelmezett név/jelszó: admin/admin, a WEP beállításokat meg ezen belül a Wireless/Wireless settings menü alatt találod).RataxesKöszi, ez alapján megtaláltam! 😊
Még egy kérdés: a wifi a mobilról ingyenes ugye, ha nem a hagyományos t-mobile netre megyek fel, és nem fognak x összegeket kiszámlázni?
több mint 14 éve
tényleg, bocsánat.nem kell szanálni, mert át lehet irányítani a leveleket a freemail-ből a gmail-be. 😊 én így használom a freemail-t mert nekem is az volt az első fiókom még nagyon régen.FucuSobri is ezt írta! 😊
Fucu. Nem kellene visszafeküdni? 😀catattack
jó lett volna de várt a munka 😊
több mint 14 éve
Szerintem a routered adminjában meg tudod nézni/be tudod állítani a WEP kódot... Az adminba való bejutás how-to-ját meg google-ben megkeresheted, pl. tp link esetén "tp link router beállítása" címszóra keresve meg fogod találni hogy mily módon tudsz belépni... (TP link esetén pl. 192.168.1.1 címet kell írni a böngésző címsorába, alapértelmezett név/jelszó: admin/admin, a WEP beállításokat meg ezen belül a Wireless/Wireless settings menü alatt találod).
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?TheMileHighCitySzerintem a wifis router webes adminisztrációs felületén lehet beállítani, megnézni. A te géped (kliens) akkor tud csatlakozni, ha ugyanaz a jelszó. Állítólag a WEP túlhaladott, WPA-t ajánlanak helyette.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Nem tudom mit használsz, de nálam itt Win7-en, ha rámegyek az otthoni kapcsolat tulajdonságaira, akkor ott van a Hálózat biztonsági kulcsa és alatta egy karakterek megjelenítése rublika, amit bepipálva nem pöttyök lesznek ott, hanem a tényleges jelszó. Bár nekem nem is WEP van, de ez nem hiszem, hogy számít.SchleckXP-nél csak pöttyök jelennek meg, alatta kulcsindex meg kulcsot automatikusan kapom funkció van, amikkel nem merek baszakodni, nehogy elállítsak valamit. 😊
több mint 14 éve
Nem tudom mit használsz, de nálam itt Win7-en, ha rámegyek az otthoni kapcsolat tulajdonságaira, akkor ott van a Hálózat biztonsági kulcsa és alatta egy karakterek megjelenítése rublika, amit bepipálva nem pöttyök lesznek ott, hanem a tényleges jelszó. Bár nekem nem is WEP van, de ez nem hiszem, hogy számít.Old No. 7, nem az. 😀A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?TheMileHighCityvalamelyik whiskeys üvegre biztos ráírtad 😛haromt
Azt hittem ez is olyan, mint az xp aktiváló kód, hogy valami papíron felvan írva. Bár végülis nem olyan fontos, mert itthon mi a fasznak neteznék a mobilról, csak ki akartam próbálni.TheMileHighCity
több mint 14 éve
Old No. 7, nem az. 😀A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?TheMileHighCityvalamelyik whiskeys üvegre biztos ráírtad 😛haromt
Azt hittem ez is olyan, mint az xp aktiváló kód, hogy valami papíron felvan írva. Bár végülis nem olyan fontos, mert itthon mi a fasznak neteznék a mobilról, csak ki akartam próbálni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?TheMileHighCityvalamelyik whiskeys üvegre biztos ráírtad 😛
több mint 14 éve
A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?
több mint 14 éve
catattack
3 520
nem kell szanálni, mert át lehet irányítani a leveleket a freemail-ből a gmail-be. 😊 én így használom a freemail-t mert nekem is az volt az első fiókom még nagyon régen.FucuSobri is ezt írta! 😊
Fucu. Nem kellene visszafeküdni? 😀
több mint 14 éve
nem kell szanálni, mert át lehet irányítani a leveleket a freemail-ből a gmail-be. 😊 én így használom a freemail-t mert nekem is az volt az első fiókom még nagyon régen.
több mint 14 éve
Én is így voltam vele, de 2 hét gmail után szanáltam a freemailt, tettem rá egy átirányítást, és azóta szerintem nem is jártam náluk. 😊Válts gmailre, ezerszer kezelhetőbb ingyenes mail. Vagy mailbox.hu, ugyanaz, mint gmail a felület.Sobri JóskaVan gmail-em is,csak nagyon sok regisztrációm a freemail-hez köt még régről..JoeyPorter
több mint 14 éve
Válts gmailre, ezerszer kezelhetőbb ingyenes mail. Vagy mailbox.hu, ugyanaz, mint gmail a felület.Sobri JóskaVan gmail-em is,csak nagyon sok regisztrációm a freemail-hez köt még régről..
több mint 14 éve
Válts gmailre, ezerszer kezelhetőbb ingyenes mail. Vagy mailbox.hu, ugyanaz, mint gmail a felület.