Kerékpár
22 feliratkozó
18 órája
Rubio se megy többet a Lidlbe vásárolni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
20 órája
első hegy közepe óta megy a viccgame, de ez kevés lesz minden szökőtől eddig
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 napja
nem látjuk kinek milyen a lába, de elképesztő mennyire buták tudnak lenni amikor egymást nézik és mind elbukják 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 napja
A nevüket kevertem rendszeresen. 😀na azt hogy, peruzzi egy bosnyákfejű robotkapus volt, pagliuca meg egy latin bohém játékban és kinézetre isAnno én is sokáig kevertem Peruzzit Pagliuca-val. 😀Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
zacknorb
iktriad
fake.id
3 napja
na azt hogy, peruzzi egy bosnyákfejű robotkapus volt, pagliuca meg egy latin bohém játékban és kinézetre isAnno én is sokáig kevertem Peruzzit Pagliuca-val. 😀Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
zacknorb
iktriad
3 napja
Anno én is sokáig kevertem Peruzzit Pagliuca-val. 😀Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
zacknorb
3 napja
Közben leesett hogy Piganzoli és Pelizzari nevét összekevertemA végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
fake.id
Poloska vagyok.
3 napja
A végén még Pelizzari is bemegy top5-be?meglepne. piganzoli talán, át kéne ugrania gee-t 48mpre meg storert 43-ra. euláliót hiába 2+ perc mindenképp meg kéne csapnia mindháromnak tudás meg profil alapján
zacknorb
3 napja
A végén még Pelizzari is bemegy top5-be?
Poloska vagyok.
5 napja
Ezt de elbènázta a mezőny 😀😀
5 napja
Miért volt ennél sokkal nagyobb bámikor a Giron?a szökés ma "labdába nem rugol" hogy egy híreset idézzekMondjuk amikor 50-nel a vége előtt 5 Vismás volt a mezőny elején Vingegaard előtt, akkor már erre kb. 1,01-es odds volt. 😊
Heisman nádor
somoskovig
Első hegyen mindenki tudta, hogy 2.helyért mennek legkésőbb.
6 napja
a szökés ma "labdába nem rugol" hogy egy híreset idézzekMondjuk amikor 50-nel a vége előtt 5 Vismás volt a mezőny elején Vingegaard előtt, akkor már erre kb. 1,01-es odds volt. 😊
Heisman nádor
6 napja
Gironha csak vmi nagy gubanc nem lesz, kb eldőlt.....ha lett volna kèrdès...
6 napja
a szökés ma "labdába nem rugol" hogy egy híreset idézzek
8 napja
szerintem nem fura azért, mert Ganna meg Remco más liga. utóbbi a Pogi, Jonas, Seixas mezőnyhöz van mérve. nem antagonisztikus ellenfelek Gannával. Ha fordítva lennének itt, akkor is a Pog diskurzus lenne felhozva Remcohoz.Értem hogy meghatározta, csak fura hogy Jonas győzelmeit degradálják folyamatosan, annak ellenére, hogy aki szembejön azt hegyen szarráveri állandóan, Ganna pedig ilyenkor Istencsászár, pedig az ő esetében sincs itt a világ legjobbja.Pogi vs Jonas meghatározta a 20-as éveket.Remco Arsenal mezben teker ma, így hogyan flameljem tovább? 😊Sehogy 😀
Heisman nádor
Gannánál hiányoltam ES Bringán, a "szart sem ér az egész, mert nem volt ott Remco" kommenteket, Jonasnal bezzeg minden egyes szakaszgyőzelem után látom, hogy "szart sem ér, mert nem volt ott Pogi". Ki érti eztí? 😀
eaglesmcnabb
Én megnéztem volna azért, mert Ganna valami átlag 2 km/h-val gyorsabb volt mint mindenki más.
Heisman nádor
Az egy dolog hogy két km/h-val gyorsabb volt a többieknél most Ganna, az meg egy másik, hogy az EB-n legutóbb Remco volt másféllel gyorsabb mint mindenki más, beleértve Gannát is, úgy, hogy 3 nappal előtte még Ruandában letolt egy 6+órás vb pályát, Ganna pedig vele szemben 1 hónapja csak arra az eseményre készült.
eaglesmcnabb
8 napja
Értem hogy meghatározta, csak fura hogy Jonas győzelmeit degradálják folyamatosan, annak ellenére, hogy aki szembejön azt hegyen szarráveri állandóan, Ganna pedig ilyenkor Istencsászár, pedig az ő esetében sincs itt a világ legjobbja.Pogi vs Jonas meghatározta a 20-as éveket.Remco Arsenal mezben teker ma, így hogyan flameljem tovább? 😊Sehogy 😀
Heisman nádor
Gannánál hiányoltam ES Bringán, a "szart sem ér az egész, mert nem volt ott Remco" kommenteket, Jonasnal bezzeg minden egyes szakaszgyőzelem után látom, hogy "szart sem ér, mert nem volt ott Pogi". Ki érti eztí? 😀
eaglesmcnabb
Én megnéztem volna azért, mert Ganna valami átlag 2 km/h-val gyorsabb volt mint mindenki más.
Heisman nádor
Az egy dolog hogy két km/h-val gyorsabb volt a többieknél most Ganna, az meg egy másik, hogy az EB-n legutóbb Remco volt másféllel gyorsabb mint mindenki más, beleértve Gannát is, úgy, hogy 3 nappal előtte még Ruandában letolt egy 6+órás vb pályát, Ganna pedig vele szemben 1 hónapja csak arra az eseményre készült.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 napja
Segaert végre jókor rúgott bele egy anticipation move-ba
8 napja
Pogi vs Jonas meghatározta a 20-as éveket.Remco Arsenal mezben teker ma, így hogyan flameljem tovább? 😊Sehogy 😀
Heisman nádor
eaglesmcnabb
9 napja
Remco Arsenal mezben teker ma, így hogyan flameljem tovább? 😊Sehogy 😀
Heisman nádor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 napja
Remco Arsenal mezben teker ma, így hogyan flameljem tovább? 😊
10 napja
itt még fütyült is a szél, mert legalább a felén kint mentek a tengerparton és technikás sem igazán volt azzal a kb tucatnyi kanyarral. kb gannára írták a szervezők ezt a szakaszt...Illetve azért azt se felejtsük el, hogy egy 42 kilis fullll sík TT volt ez, nem épp rá volt szabva.Nyilatkozta is, hogy a hosszú és sík TTk sose mentek neki (az ominózus Touros TT is hepehupás volt)
bogjosi
zacknorb
10 napja
...Illetve azért azt se felejtsük el, hogy egy 42 kilis fullll sík TT volt ez, nem épp rá volt szabva.Nyilatkozta is, hogy a hosszú és sík TTk sose mentek neki (az ominózus Touros TT is hepehupás volt)
bogjosi
Poloska vagyok.
10 napja
Plusz mindenki azt mondja, hogyha bármire is gondol a Touron, itt kb edzenie kell.Jonas nincs top 10ben a TT szakaszon, hmm...homer leszek, de sztem van realitása annak, hogy szép nyugiban spórolósan lehozta úgy, hogy biztosan eulálión maradjon a maglia rosa. 4 napig most csak szökőszakaszok meg tömegsprintek lesznek, nem kell a kontroll felesleges felelőssége a vismának. azt úgyis látjuk, hogy a hegyekben messze ő a legerősebb, aki bírta eddig valamennyire vele, gall 2 perc mínuszban van már. a szombati szakaszon meg legkésőbb az utolsó 1.5 kmen fog adni fél percet a portugálnak, úgyhogy onnantól az utolsó hét úgyis a csapatának a feladata lesz
nagir
fake.id
Poloska vagyok.
10 napja
...Illetve azért azt se felejtsük el, hogy egy 42 kilis fullll sík TT volt ez, nem épp rá volt szabva.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!