Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Fattyu
1 919
Egy kis összefoglalàs az NSO àltal az okokra:m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-itt-a-jovonk-az-utanpotlas-sikereinek-nyomaban-2716657
A fiúk még későn érnek, reménykedjünk ebben 😁😁
Habàr az U19-sek villogtatnak valamit, a horvàtokat verve a 8 közzé kerültek. Ma még jönnek a Németek, a négy közzé jutàsért.
több mint 5 éve
Remekül játszottak a lányok, sima volt a döntő.Két dolog elég fontos, az utóbbi 4 évben ez a 3 korosztály összesen 2 meccset veszített, ami döbbenetes. A győztes mentalitás nagyon bennük van.
Plusz ami még fontosabb talán, hogy mind a mostani U17, mint Golovin csapatánál megfigyelhető, hogy a védekezés erős alapokon van és kemény. Ami kb sosem volt jellemző a magyar női kezinkre, meg úgy semmilyen magyar csapatra. Támadásban alap, hogy jók 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
aki nem tudná sport2 adja a döntőtMeg is nyerték, veretlenül EB győztesek.
13--9 a félidő
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
igazából sztem szimplán Mocsai "keze" a kérdésAmúgy kabaré, de tényleg. Igazából talán az lehet a különbséget idéző okok közül az egyik, h a női kézi az Magyarországon érzésre durván az első számú női csapatsport. Addig a férfi kézi nem és így kisebb a merítési lehetőség. Ettől még ilyen szintű különbséget ez önmagában egyáltalán nem magyaráz. Más okai is vannak. Múltkor Borsost hallgattam, de ő is csak sötétben tapogatózik.U17 csajok is EB döntőbe jutottak, just say in 😁 Egész elképesztően tehetséges a női utánpótlás.kiváncsi lennék mi a különbség a női és ffi utánpótlás kézpés között 😀
Ráadásul a szakértők erre a fiatalabb generációra azt mondják, hogy még szuperebb, mint a tavalyi U20 VBt nyerő Háfra és a nemrég U19 EBt nyerő Kácsor csapat. 😊
Chargers LT
Negritis
dawyd728
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyelőre örüljünk a sikereknek, aztán majd meglátjuk felnőttben mennyire jön ki a potenciál. 😊 Hasonlítgatni meg fölösleges a férfiakhoz, ha csak nicns tökéletesen ugyanolyan feltétel rendszer - vagy ahhoz közeli, lásd létszám pl.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Amúgy kabaré, de tényleg. Igazából talán az lehet a különbséget idéző okok közül az egyik, h a női kézi az Magyarországon érzésre durván az első számú női csapatsport. Addig a férfi kézi nem és így kisebb a merítési lehetőség. Ettől még ilyen szintű különbséget ez önmagában egyáltalán nem magyaráz. Más okai is vannak. Múltkor Borsost hallgattam, de ő is csak sötétben tapogatózik.U17 csajok is EB döntőbe jutottak, just say in 😁 Egész elképesztően tehetséges a női utánpótlás.kiváncsi lennék mi a különbség a női és ffi utánpótlás kézpés között 😀
Ráadásul a szakértők erre a fiatalabb generációra azt mondják, hogy még szuperebb, mint a tavalyi U20 VBt nyerő Háfra és a nemrég U19 EBt nyerő Kácsor csapat. 😊
Chargers LT
Negritis
több mint 5 éve
U17 csajok is EB döntőbe jutottak, just say in 😁 Egész elképesztően tehetséges a női utánpótlás.kiváncsi lennék mi a különbség a női és ffi utánpótlás kézpés között 😀
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
U17 csajok is EB döntőbe jutottak, just say in 😁 Egész elképesztően tehetséges a női utánpótlás.Ráadásul a szakértők erre a fiatalabb generációra azt mondják, hogy még szuperebb, mint a tavalyi U20 VBt nyerő Háfra és a nemrég U19 EBt nyerő Kácsor csapat. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
ozibozi
17 183
A majdnem a lófasz szinonímája a sportban. 😊
több mint 5 éve
Atik15
195
Majdnem meglett a dánok ellen 😥😥
több mint 5 éve
cspeti98
466
Nem tudom eldönteni, hogy mi a legelkeserítőbb. A játékunk vagy Gyurka nyilatkozata a brazil meccs után, amiben nagyon korrekten áttolt minden felelősséget a játékosokra. Amilyen jól néz ki a női utánpótlás, annyira tragikus a férfi, és nem igazán látom, hogy ez változna a közeljövőben.Közben beérni látszik a Mocsai-generáció, u20-as csapat lazán kikapott Portugáliától...És Brazíliától
somoskovig
gabokocka
több mint 5 éve
Közben beérni látszik a Mocsai-generáció, u20-as csapat lazán kikapott Portugáliától...És Brazíliától
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Közben beérni látszik a Mocsai-generáció, u20-as csapat lazán kikapott Portugáliától...
több mint 5 éve
Tudom, de ritka rosszmájú megjegyzés volt, mégha jogos is a félelem a 2000-es döntő óta. Arra utaltam, hogy nem tudsz tisztán örülni egy ilyen sikernek, oda kellett szúrnod, hogy jól érezd magad. 😛Én az olimpiákról, VB-kről írtam. 😊EB győzelem is meg van. Szép volt csajok!A magyar lányok (junior) újra döntőbe jutottak! Just say in 😀Nagy volt - bár csak az ucsó 20 gólt láttam.
Tavaly Golovin mesterrel Debrecenben VB döntőt nyertek, most meg EB döntő!!! 😊
Hihetetlen ez a csapat, akárcsak tavaly.
És a durva az, hogy a tavalyi csapatból sokan kicserélődtek, de ugyanúgy leigáznak mindenkit, ráadásul a 2. félidőben rendre jobban játszunk idén is.
Most az oroszok ellen pedig nagyot küzdöttek, de nyernek, nyernek, és nyernek.
Komolyan nagyon szép lehet a magyar női kézi jövője.
A tavalyi VB győzelem után, meg idény után Háfrát és Klujbert meg is választották a világ legtehetségesebb játékosaivá.
A jelenlegi 18-21 éves női korosztályunk mindent megnyer(t).
Chargers LT
kishaszi
Sobrinak meg pohara sincs, nem hogy félig üres legyen. 😛
kishaszi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azért néha hülyét kaptam a sok hibától😊Görény vagyok, de már az első félidőben el kellett volna dönteni, ha egy picit odafigyelünk.
több mint 5 éve
Én az olimpiákról, VB-kről írtam. 😊EB győzelem is meg van. Szép volt csajok!A magyar lányok (junior) újra döntőbe jutottak! Just say in 😀Nagy volt - bár csak az ucsó 20 gólt láttam.
És a durva az, hogy a tavalyi csapatból sokan kicserélődtek, de ugyanúgy leigáznak mindenkit, ráadásul a 2. félidőben rendre jobban játszunk idén is.
A tavalyi VB győzelem után, meg idény után Háfrát és Klujbert meg is választották a világ legtehetségesebb játékosaivá.
Chargers LT
kishaszi
kishaszi
több mint 5 éve
EB győzelem is meg van. Szép volt csajok!A magyar lányok (junior) újra döntőbe jutottak! Just say in 😀Nagy volt - bár csak az ucsó 20 gólt láttam.
Chargers LT
kishaszi
több mint 5 éve
A 2. hely szép siker, ezüstérem!Ne légy ilyen kibaszott negatív 😅😂😜😉A magyar lányok (junior) újra döntőbe jutottak! Just say in 😀Ja, simán lehet még ebből sok szép második hely olimpián, vébén, akár 6-8 gól előnyről is.
Chargers LT
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
A negatív az, ha ki se jutunk, vagy a csoportban ragadunk.
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Ha 4-5 éven keresztül juniorok között nyerünk, akkor lehet olyanokban reménykedni, h leigázzuk a női mezőnyt felnőttben is. 1-2 jó korosztály nem garancia a sikerre. 4-5 már igen.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne légy ilyen kibaszott negatív 😅😂😜😉A magyar lányok (junior) újra döntőbe jutottak! Just say in 😀Ja, simán lehet még ebből sok szép második hely olimpián, vébén, akár 6-8 gól előnyről is.
Chargers LT
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A magyar lányok (junior) újra döntőbe jutottak! Just say in 😀Ja, simán lehet még ebből sok szép második hely olimpián, vébén, akár 6-8 gól előnyről is.
Chargers LT
több mint 5 éve
Én egész életemben az vagyok, ez csak kifogás 😀 just do it 😉Kácsor, Vámos, Kuczora és Herczeg simán beférne a felnőtt válogatottba is. Vámos Debrecenbe igazolásától eddig is sokat vártam, de amit most leművelt, amikor clutchnak kellett lenni (Kácsorral együtt), az fantasztikus volt. Nem sok ember tud úgy 1-1-ezni, mint ő.Bászki.. 😕
Ugyanitt egy jegy vasárnapra eladó, sajnos egy haverom lemondta.
cspeti98
Erre most.lecsaptam volna, ha nem.lennék rokkant.
kishaszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kácsor, Vámos, Kuczora és Herczeg simán beférne a felnőtt válogatottba is. Vámos Debrecenbe igazolásától eddig is sokat vártam, de amit most leművelt, amikor clutchnak kellett lenni (Kácsorral együtt), az fantasztikus volt. Nem sok ember tud úgy 1-1-ezni, mint ő.Bászki.. 😕
Ugyanitt egy jegy vasárnapra eladó, sajnos egy haverom lemondta.
cspeti98
Erre most.lecsaptam volna, ha nem.lennék rokkant.
több mint 5 éve
cspeti98
466
Kácsor, Vámos, Kuczora és Herczeg simán beférne a felnőtt válogatottba is. Vámos Debrecenbe igazolásától eddig is sokat vártam, de amit most leművelt, amikor clutchnak kellett lenni (Kácsorral együtt), az fantasztikus volt. Nem sok ember tud úgy 1-1-ezni, mint ő.Ugyanitt egy jegy vasárnapra eladó, sajnos egy haverom lemondta.