Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
www.youtube.com/watch?v=rTbNlRzANZc1:20-tól priceless.
Románok Vangelisre bunyóznak 😀
több mint 5 éve
Gyanítom az a projekt Szegeden h a köv szezonban már komoly játékidőt kap Kasparek, ugye ő a tavalyi EB-n 6. cseh válogatott egyik húzóembere volt 22 évesen, sokkal nagyobb az upside-ja, mint Baloghnak, nem mellesleg valid kettes védő. Plusz ugye érkezik Szegedre Stepancic (egyébként ő sem védőzseni), aki csak 203 centi és első számú jobbátlövő a horvát válogatottban.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
twitter.com/pickhandball/status/1095971432490811393
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyetértek, csak nem balogh az egyetlen magyar játékos aki nem tud védekezni. Ellenben ooyan csuklója van mint senkinek itthon. Egyetértek, hogy messze nem elit, de sztem azokban a 15-25 percekben ami való neki tud lendíteni bármelyik csapaton akár a bl-ben iscsak kérdés hogy ő elfogadja-e azt hogy nem lép pályára csak mondjuk 10 perceket meccsenként azt is akkor amikor tudjuk biztosan cserélni
peach
imádom a játékát és sajnálom hogy elmegy
de őszintén megvallva, mind2 félnek jobb így
több mint 5 éve
Egyetértek, csak nem balogh az egyetlen magyar játékos aki nem tud védekezni. Ellenben ooyan csuklója van mint senkinek itthon. Egyetértek, hogy messze nem elit, de sztem azokban a 15-25 percekben ami való neki tud lendíteni bármelyik csapaton akár a bl-ben is
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
EHF kupa az ő szintje és nem a BL. Amit ő tud, azzal ma már nem lehet csúcs szinten 15-20 percnél többet játszani. Maqueda teljes félidőket kell végigjátszon, mert Balogh miatt állandóan cserélni kell, azt meg padtól távolabbi oldalról nehéz.?Balogh meg Szegedről Tatabányára megy jövő szezonban...Saját szintjén játszhat.
NB2
dawyd728
peach
Ma egy top klub nem engedheti meg magának ezt a luxust, h a két balkezes átlövője közül az egyik ennyire féloldalas legyen. Ügyes aranyos gyerek, aki a magyar utánpótlás ellenében lett az, aki. Ettől még sajnos nem üti meg a nemzetközi elit szintjét, ahogy azt Maqueda teszi. Ha final4 a cél, akkor upgrade kell. Neki meg alacsonyabb szinten meghatározó játékosként lehet több ideje és nagyobb fizetése is lesz.
több mint 5 éve
?Balogh meg Szegedről Tatabányára megy jövő szezonban...Saját szintjén játszhat.
NB2
dawyd728
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Balogh meg Szegedről Tatabányára megy jövő szezonban...Saját szintjén játszhat.
NB2
több mint 5 éve
Balogh meg Szegedről Tatabányára megy jövő szezonban...
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Zsiga a legjobb. Simán Vranjesre kente a rossz szereplést.
több mint 5 éve
és ugyanezt éljük meg fociban is. az életben nem lesz változás. fáj ránézni a mieinkre amikor a norvég, dán, argentínokkal játszottak. olyan gyorsak meg atlétikusak vagyunk, mint a betonszárnyú ólombaglyokÉn Matkét nagyon bírom, de sajnos kevés őszinte hang van itt is.mégis több mint amit Zsiga vagy Mocsai összehordott
Tony Adams
Negritis
több mint 5 éve
Én Matkét nagyon bírom, de sajnos kevés őszinte hang van itt is.mégis több mint amit Zsiga vagy Mocsai összehordott
Tony Adams
több mint 5 éve
Én Matkét nagyon bírom, de sajnos kevés őszinte hang van itt is.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Szánalmas ez a színvonal azért, mintha egy fél amatőr bagázs próbálna profinak látszani. Csak sajnos bőven túlfizetve. index.hu/sport/kezilabda/2019/01/28/vladan_matics_valogatasi_hibak_szelsok/
több mint 5 éve
Férfi vonalon jóval erősebb a fúrás, ennyi a különbség.Ez a csapat nincs a top8-ban. A sorsolás okozta, ha kihozzuk magunkból a maxot, akkor lehettünk volna 7. helyezettek.Értem amit mondasz de vegeredményen nem változtat.Az a 'gond', h Rasmussen azokra készíti fel, akik ellen esélyünk van. Azok ellen, akik sokkal jobbak képes elengedni, nem rágörcsöltetni és csapágyasra hajtani a vezéreit. Férfiaknál mi volt? Ott játszottunk relatíve szoros meccset, vagy legalábbis a két csapat tudáskülönbségéhez képest szorosabbat, ahol borítékolható volt a vereség. Míg ott rosszul, ahol muszáj lett volna teljesíteni. Ebbe a norvég vereség is beleszámít valahol, amikor nekünk élet-halál, nekik szinte tét nélküli. Ezek után nem lehet kiállni és azokkal a meccsekkel példálózni, ahol kikaptunk, de azoktól más is kikap és különben is alig kaptunk csak ki. Ez a szar dagasztására jó egyedül.Kezdődik. Pont erre gondoltam. Ezt bizony magasabb szintekről is szépen elkezdik tudatosítani az emberekben, h annyira nem is rossz ez a szereplés. Magyar ffi kézilabda jobban teljesít!Minden épeszű ember tudja hogy kB egy osztály különbség van az elit és mi közöttünk.
dawyd728
Én csak az elért eredmény milyenségére utaltam ezzel a kis számisztikával.
De mégegyszer mondom leszámítva az Egyiptom elleni eredményt a többi igen is vállalható eredmény szerintem.
Sajnos a Topp csapatok ennyivel jobbak és ennek tudatában nem is panaszkodhatunk hisz a realitás pont az amit eredményben produkáltunk itt a VBn !
Rózsa Sándor (betyár)
dawyd728
Jelen állás szerint 7-14 között vagyunk világviszonylatban valahol.Attól függ ki milyen napot fog ki már mint a rangsor.
Szóval ez a 10.hely Igen is jó jelen állapotában a Magyar férfi kézilabdának.
És hiszem azt hogy ezen egy edző nem sokat tudna javítani max azt hogy nem 10. vagyunk hanem 7.-ek. (Persze tudom az 7.hely az Olimpia selejtező de azzal nem vagyunk előrébb ha csak nem a kijutás a cél!??,hanem mondjuk az elithez való felzárkózás!Akkor sajnos a 7. hely semmit nem ér)
De ez lényegen nem változtat jelen állapotban kézilabdánknak ennyire vagyunk képesek és kész.
Persze szükség van változtatásra ezt biztos vagyok ,hogy a kezilabdánk vezetése is érzi és tudja.De ,hogy pontossan mi is lenne a megoldás azt se te se én se itt a fórumon senki nem tudja igazán.
Persze scenariokat mindannyian tudunk gyártani ezek persze lehetnek jók is ezt egy percig nem vitattom ,de ne essünk abba a hibába ,hogy jobban tudnánk mint a kézilabdánk vezetősége.Hisz ők mégis csak 100× jobban értenek ehez a sportághoz mint mi.
Szóval Igen változás kell !
De hogy pontossan ,hogy hol és mit kell változtatni azt majd jővő zenéje lesz kitalálni azoknak akik tényleg értenek hozzá.
Persze lehet ,hogy nekik ez így tökéletessen jó már mint a rendszer, mert ki tudja ,hogy milyen háttér dolgok működnek itt igazán gazdaságilag. (Kinek mi esik le a húsos fazékból)
Szóval lehet minden marad így ahogy van és nem lesz változás.
De én személy szerint ezt nagyon kétlem.
Rózsa Sándor (betyár)
Elmúlt évek alapján szerintem a világon 9-16 helyek között vagyunk stabilan. Egy kiváló sorsolással esélyünk volt 8-ba kerülni. 3 európai válogatott ellen 3 vereség. A vb-n nincs 16 európai csapat, csak 13, cserébe gyengébb csapatokkal van feltöltve a mezőny. Ez a 10. hely nem rossz, de nem is jó.
Ami azt illeti nem mondom, h tudom mi a hiba, de azt látom, h a női válogatottnál sokkal jobb az alapanyag és klasszisokkal jobban is vannak menedzselve. Ilyenkor nem értem mi a hiba, amiért a férfiaknál csak egy helyben toporgás van. Vagy a férfiaknál miért gondolunk teljesen mást a kézilabdáról, mint a világ és miért kezdünk a női világelithez közeledni nem csak eredményben, hanem felfogásban is? Mitől van ez a kettősség a magyar női és férfi kézilabda között? Mert nyilván valaki kinevezte Rasmussent, valaki akkor is bizalmat szavazott neki, amikor nem jöttek az eredmények. Igaz sérülések miatt, de ez általában a külföldi edzők megítélésében nem szokta zavarni a hazai szakikat. Illetve valaki kinevezte Csoknyaiékat és a mostani páros előtt is nem egy kisiklott kísérlet volt.
dawyd728
„...[A] magyar kézilabdának, az utánpótlás-nevelésnek is kiváló hagyománya és iskolája volt és van is.
index.hu/sport/kezilabda/2019/01/27/mocsai_lajos_kezilabda-vb_ertekeles/
1az1-ben ugyan az megy mint a zselézett falábúak pöcegödrében. Ha a világon nem 10 hanem 70 válogatott venné komolyan ezt a sportágat, itt is ugyan úgy leghátul nosztalgiáznánk az olimpiai 4. aranycsapatról.
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Ez a csapat nincs a top8-ban. A sorsolás okozta, ha kihozzuk magunkból a maxot, akkor lehettünk volna 7. helyezettek.Értem amit mondasz de vegeredményen nem változtat.Az a 'gond', h Rasmussen azokra készíti fel, akik ellen esélyünk van. Azok ellen, akik sokkal jobbak képes elengedni, nem rágörcsöltetni és csapágyasra hajtani a vezéreit. Férfiaknál mi volt? Ott játszottunk relatíve szoros meccset, vagy legalábbis a két csapat tudáskülönbségéhez képest szorosabbat, ahol borítékolható volt a vereség. Míg ott rosszul, ahol muszáj lett volna teljesíteni. Ebbe a norvég vereség is beleszámít valahol, amikor nekünk élet-halál, nekik szinte tét nélküli. Ezek után nem lehet kiállni és azokkal a meccsekkel példálózni, ahol kikaptunk, de azoktól más is kikap és különben is alig kaptunk csak ki. Ez a szar dagasztására jó egyedül.Kezdődik. Pont erre gondoltam. Ezt bizony magasabb szintekről is szépen elkezdik tudatosítani az emberekben, h annyira nem is rossz ez a szereplés. Magyar ffi kézilabda jobban teljesít!Minden épeszű ember tudja hogy kB egy osztály különbség van az elit és mi közöttünk.
dawyd728
De mégegyszer mondom leszámítva az Egyiptom elleni eredményt a többi igen is vállalható eredmény szerintem.
Sajnos a Topp csapatok ennyivel jobbak és ennek tudatában nem is panaszkodhatunk hisz a realitás pont az amit eredményben produkáltunk itt a VBn !
Rózsa Sándor (betyár)
dawyd728
Jelen állás szerint 7-14 között vagyunk világviszonylatban valahol.Attól függ ki milyen napot fog ki már mint a rangsor.
És hiszem azt hogy ezen egy edző nem sokat tudna javítani max azt hogy nem 10. vagyunk hanem 7.-ek. (Persze tudom az 7.hely az Olimpia selejtező de azzal nem vagyunk előrébb ha csak nem a kijutás a cél!??,hanem mondjuk az elithez való felzárkózás!Akkor sajnos a 7. hely semmit nem ér)
De ez lényegen nem változtat jelen állapotban kézilabdánknak ennyire vagyunk képesek és kész.
Persze szükség van változtatásra ezt biztos vagyok ,hogy a kezilabdánk vezetése is érzi és tudja.De ,hogy pontossan mi is lenne a megoldás azt se te se én se itt a fórumon senki nem tudja igazán.
Persze scenariokat mindannyian tudunk gyártani ezek persze lehetnek jók is ezt egy percig nem vitattom ,de ne essünk abba a hibába ,hogy jobban tudnánk mint a kézilabdánk vezetősége.Hisz ők mégis csak 100× jobban értenek ehez a sportághoz mint mi.
De hogy pontossan ,hogy hol és mit kell változtatni azt majd jővő zenéje lesz kitalálni azoknak akik tényleg értenek hozzá.
Persze lehet ,hogy nekik ez így tökéletessen jó már mint a rendszer, mert ki tudja ,hogy milyen háttér dolgok működnek itt igazán gazdaságilag. (Kinek mi esik le a húsos fazékból)
Rózsa Sándor (betyár)
Elmúlt évek alapján szerintem a világon 9-16 helyek között vagyunk stabilan. Egy kiváló sorsolással esélyünk volt 8-ba kerülni. 3 európai válogatott ellen 3 vereség. A vb-n nincs 16 európai csapat, csak 13, cserébe gyengébb csapatokkal van feltöltve a mezőny. Ez a 10. hely nem rossz, de nem is jó.
Ami azt illeti nem mondom, h tudom mi a hiba, de azt látom, h a női válogatottnál sokkal jobb az alapanyag és klasszisokkal jobban is vannak menedzselve. Ilyenkor nem értem mi a hiba, amiért a férfiaknál csak egy helyben toporgás van. Vagy a férfiaknál miért gondolunk teljesen mást a kézilabdáról, mint a világ és miért kezdünk a női világelithez közeledni nem csak eredményben, hanem felfogásban is? Mitől van ez a kettősség a magyar női és férfi kézilabda között? Mert nyilván valaki kinevezte Rasmussent, valaki akkor is bizalmat szavazott neki, amikor nem jöttek az eredmények. Igaz sérülések miatt, de ez általában a külföldi edzők megítélésében nem szokta zavarni a hazai szakikat. Illetve valaki kinevezte Csoknyaiékat és a mostani páros előtt is nem egy kisiklott kísérlet volt.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Értem amit mondasz de vegeredményen nem változtat.Az a 'gond', h Rasmussen azokra készíti fel, akik ellen esélyünk van. Azok ellen, akik sokkal jobbak képes elengedni, nem rágörcsöltetni és csapágyasra hajtani a vezéreit. Férfiaknál mi volt? Ott játszottunk relatíve szoros meccset, vagy legalábbis a két csapat tudáskülönbségéhez képest szorosabbat, ahol borítékolható volt a vereség. Míg ott rosszul, ahol muszáj lett volna teljesíteni. Ebbe a norvég vereség is beleszámít valahol, amikor nekünk élet-halál, nekik szinte tét nélküli. Ezek után nem lehet kiállni és azokkal a meccsekkel példálózni, ahol kikaptunk, de azoktól más is kikap és különben is alig kaptunk csak ki. Ez a szar dagasztására jó egyedül.Kezdődik. Pont erre gondoltam. Ezt bizony magasabb szintekről is szépen elkezdik tudatosítani az emberekben, h annyira nem is rossz ez a szereplés. Magyar ffi kézilabda jobban teljesít!Minden épeszű ember tudja hogy kB egy osztály különbség van az elit és mi közöttünk.
dawyd728
Rózsa Sándor (betyár)
dawyd728
És hiszem azt hogy ezen egy edző nem sokat tudna javítani max azt hogy nem 10. vagyunk hanem 7.-ek. (Persze tudom az 7.hely az Olimpia selejtező de azzal nem vagyunk előrébb ha csak nem a kijutás a cél!??,hanem mondjuk az elithez való felzárkózás lenne optimálisan !Akkor sajnos a 7. hely semmit nem ér)
De ez nem változtatna semmin jelen állapotban ennyire vagyunk képesek és kész.
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Az a 'gond', h Rasmussen azokra készíti fel, akik ellen esélyünk van. Azok ellen, akik sokkal jobbak képes elengedni, nem rágörcsöltetni és csapágyasra hajtani a vezéreit. Férfiaknál mi volt? Ott játszottunk relatíve szoros meccset, vagy legalábbis a két csapat tudáskülönbségéhez képest szorosabbat, ahol borítékolható volt a vereség. Míg ott rosszul, ahol muszáj lett volna teljesíteni. Ebbe a norvég vereség is beleszámít valahol, amikor nekünk élet-halál, nekik szinte tét nélküli. Ezek után nem lehet kiállni és azokkal a meccsekkel példálózni, ahol kikaptunk, de azoktól más is kikap és különben is alig kaptunk csak ki. Ez a szar dagasztására jó egyedül.Kezdődik. Pont erre gondoltam. Ezt bizony magasabb szintekről is szépen elkezdik tudatosítani az emberekben, h annyira nem is rossz ez a szereplés. Magyar ffi kézilabda jobban teljesít!Minden épeszű ember tudja hogy kB egy osztály különbség van az elit és mi közöttünk.
dawyd728
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kezdődik. Pont erre gondoltam. Ezt bizony magasabb szintekről is szépen elkezdik tudatosítani az emberekben, h annyira nem is rossz ez a szereplés. Magyar ffi kézilabda jobban teljesít!Minden épeszű ember tudja hogy kB egy osztály különbség van az elit és mi közöttünk.
dawyd728
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Semmi ilyet nem állítottam.Na így már annyira nem is gáz kikapni 3 a Dánoktól (Farnciaország 8 kapott ki ) ,Norvégiától meg 9 (Németország 6 kapott ki )akkor a te logikád szerint 5-el vernénk a franciákat?
Lehet magyarázni de a számok nem hazudnak !
Persze ettől még Egyiptomot Igen is verni kellet volna.
Rózsa Sándor (betyár)
gordon
De nyugodtan gondolj bele azt amit akarsz.
Részemről lezártam ezt a témát
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Kezdődik. Pont erre gondoltam. Ezt bizony magasabb szintekről is szépen elkezdik tudatosítani az emberekben, h annyira nem is rossz ez a szereplés. Magyar ffi kézilabda jobban teljesít!
több mint 5 éve
Na így már annyira nem is gáz kikapni 3 a Dánoktól (Farnciaország 8 kapott ki ) ,Norvégiától meg 9 (Németország 6 kapott ki )akkor a te logikád szerint 5-el vernénk a franciákat?
Lehet magyarázni de a számok nem hazudnak !
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na így már annyira nem is gáz kikapni 3 a Dánoktól (Farnciaország 8 kapott ki ) ,Norvégiától meg 9 (Németország 6 kapott ki )Lehet magyarázni de a számok nem hazudnak !