Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Hol lehet majd nézni a meccset online ? Sajnos nem leszek tvnél 😕
több mint 5 éve
Szép volt Sió! 😊SIÓFOK: SILJE SOLBERG – Böhme 2, JEZIC 2, Perianu, KOBETIC 6, NZE MINKO 7 (2), AOUSTIN 5. Csere: DEDU (kapus), M. González 3, Janjusevics, Elghaoui 1, Hmirova, Such. Edző: Tor Odvar Moen
Bruschi85
Szép magyar siker, igazán büszkék lehetünk...
több mint 5 éve
Szép volt Sió! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Remélem a Győr ezt a mai formát átmenti holnapra is.A Győr mindig toronymagas esélyese a BL-nek, de mindig sikerül elchokerkednie és éppen behúznia/nem behúzni a döntőt. Néha azt érzem hátrány a hazai pálya, nagy a nyomás.
iktriad
több mint 5 éve
Remélem a Győr ezt a mai formát átmenti holnapra is.
több mint 5 éve
Nagy Lacinak innen köszi mindent, Éles Józsi mellett a valaha volt legnagyobb magyar kézis fószer 😊 Jó volt nézni a játékát!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
cspeti98
466
Kovács Anna <3 Megmutatta ma a Dunaújvárosnak, hogy mégse olyan szar. Ez az utolsó másodperces gól életem élménye volt.
több mint 5 éve
Még 1x mondom ha X összegből többet költesz szakmai munkára, akkor kevesebbet lehet zsebre tenni és az igazság az, hogy per pill ez a lényeg, nem a hatékonyság.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Mindenesetre ami pénz el van égetve hatékonyságot nem is ismerve, az után az az indok, h mondjuk egy Parrondo sokba kerülne, tetejében ő tud is magyarul, ami nem kis előny lett volna, az nálam gyenge érv. Mindegy. Sabaté sem véletlenül őszült bele. Rasmussen, ha jól tudom pl az utánpótlásért is felel. Nem csak a válogatott felkészítése és más semmi.
több mint 5 éve
Igen, de több edző, több szerződés, több papír, könnyebb kamu faszságot mögé rakni.Jah, csak egy edző teljesítményét egyszerűbb számonkérni, mint egy tanácsadóét.
gabokocka
Madden hates me.
több mint 5 éve
Igen, de több edző, több szerződés, több papír, könnyebb kamu faszságot mögé rakni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nyilván, de szvsz egyszerűbb kamu megbízásokat adni haveri cégeknek vagy tanácsadókat felvenni.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Nem tudom hogy van megoldva, de abban szinte biztos vagyok, hogy x keret edzőre, x 70%-a megy az edzőnek, 30% meg sógor koma jóbaraté. Hogy visszaosztás, kamu papírok, vagy mi van mögötte nem tudom, de tutira visznek haza olyan lovettát, amit nem kéne.
több mint 5 éve
Szted Rasmussen visszaoszt?Pont ellenkezőleg, még lehetne pénzt visszacsorgatni, mosni, eltüntetni, csodálkozom, hogy nem neveznek ki legalább 6 szövkapot.Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
peach
empty taxi
gabokocka
Madden hates me.
több mint 5 éve
Pont ellenkezőleg, még lehetne pénzt visszacsorgatni, mosni, eltüntetni, csodálkozom, hogy nem neveznek ki legalább 6 szövkapot.Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Nem mintha a pénz számítana itt, ta(h)o falván...Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
peach
Madden hates me.
több mint 5 éve
Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303Rasmussen példájából kéne tanulnia a szövetségnek. Egy seggel egy lovat.
Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
gabokocka
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303Parrondo egy iskola, hasonló a rendszerük és edzői kvalitásban sincs köztük sztem lényeges különbség. Ha váltani kellett sztem okosan csinálták az egyiptomiak, Parrondo tudja folytatni Davis munkáját.
Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
gabokocka
Madden hates me.
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
több mint 5 éve
persze baszki ezüstök után idén megnyernénk a BLt, amikor a szeged oda-vissza szopat, ezt a muníciót nem engedhetjük meg 😀Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.Nem baj, legalább könnyebb dolga lesz a veszprémnek.
Toca
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.Nem baj, legalább könnyebb dolga lesz a veszprémnek.
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.
több mint 5 éve
Jövőre úgy is csődbe megy ez a mocskos Balkáni bandaMár most csődbe ment gyakorlatilag.
Atik15
Madden hates me.