Make Love
27 feliratkozó
több mint 14 éve
szaba
10 542
Vasárnapig élvezem az itthon melegét, ma pedig életem bulija lesz a Bloody Beetroots. Örülünk.TomeeeSapkádra vigyázz.
több mint 14 éve
Én is szeretem a vizsgaidőszakot. 😊jajjgat a halál. vizsgaidőszak a legjobb... hetente egyszer kell bemenni, akkor is csak egy órára 😀eaglesmcnabbnekem nem 😀 bár sok fasz felveszi korai vizsgát, utána meg utolsó pillanatban úgyis lejelentkezik róla úgyhogy nem fosok 😀eaglesmcnabbtényleg, már lassan vizsgaidő lesz.
milyen jó, hogy idén már kivülállóként hallgatom a jajgatást.Höri
Pont emiatt. 😊 😀
Ráadásul ha vizsgaidőszak, akkor legalább NFL play-off. 😊 😀
több mint 14 éve
jajjgat a halál. vizsgaidőszak a legjobb... hetente egyszer kell bemenni, akkor is csak egy órára 😀tényleg, már lassan vizsgaidő lesz.ahogy elterveztem fel tudtam venni a vizsgákat 😊.brknekem nem 😀 bár sok fasz felveszi korai vizsgát, utána meg utolsó pillanatban úgyis lejelentkezik róla úgyhogy nem fosok 😀eaglesmcnabb
milyen jó, hogy idén már kivülállóként hallgatom a jajgatást.Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tényleg, már lassan vizsgaidő lesz.ahogy elterveztem fel tudtam venni a vizsgákat 😊.brknekem nem 😀 bár sok fasz felveszi korai vizsgát, utána meg utolsó pillanatban úgyis lejelentkezik róla úgyhogy nem fosok 😀eaglesmcnabb
milyen jó, hogy idén már kivülállóként hallgatom a jajgatást.
több mint 14 éve
ahogy elterveztem fel tudtam venni a vizsgákat 😊.brknekem nem 😀 bár sok fasz felveszi korai vizsgát, utána meg utolsó pillanatban úgyis lejelentkezik róla úgyhogy nem fosok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
.brk
1 890
ahogy elterveztem fel tudtam venni a vizsgákat 😊
több mint 14 éve
szaba
10 542
Te is 2 méter voltál, mielőtt elkezdtél inni.kinőtt a pöcse a sok hormonkezeléstőla vádli a lényeg 😀Höriá értem 😀
Amúgy érdekes az a mondata, hogy "szerencsére előről nem készültek képek, úgyhogy nem kell szégyenkeznem" Mér amúgy miért kellett volna? Olyan kicsi a melle? Vagy szőrös? Vagy más szőrös csak durvábban? 😀fetomy
szaba is jó nő volt mielőtt elkezdett volna úszniharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kinőtt a pöcse a sok hormonkezeléstőlá értem 😀amúgy nem értem min megy a parádé, mikor kábé semmit nem látunk rajta, csak egy meztelen picsát, ami annyira azért nem nagy durranás valakitől, aki a fél életét úszócuccban tölti..fetomya vádli a lényeg 😀Höri
Amúgy érdekes az a mondata, hogy "szerencsére előről nem készültek képek, úgyhogy nem kell szégyenkeznem" Mér amúgy miért kellett volna? Olyan kicsi a melle? Vagy szőrös? Vagy más szőrös csak durvábban? 😀fetomy
szaba is jó nő volt mielőtt elkezdett volna úszni
több mint 14 éve
á értem 😀a vádli a lényeg 😀Höriindexen fent vanamúgy nem értem min megy a parádé, mikor kábé semmit nem látunk rajta, csak egy meztelen picsát, ami annyira azért nem nagy durranás valakitől, aki a fél életét úszócuccban tölti..fetomy
tessék: http://sportgeza.hu/sport/2010/11/18/elloptak_az_olimpiai_bajnok_aktfotoit/Divat
Amúgy érdekes az a mondata, hogy "szerencsére előről nem készültek képek, úgyhogy nem kell szégyenkeznem" Mér amúgy miért kellett volna? Olyan kicsi a melle? Vagy szőrös? Vagy más szőrös csak durvábban? 😀
több mint 14 éve
a vádli a lényeg 😀amúgy nem értem min megy a parádé, mikor kábé semmit nem látunk rajta, csak egy meztelen picsát, ami annyira azért nem nagy durranás valakitől, aki a fél életét úszócuccban tölti..fetomyK. Ágnes "véletlenül" kiszivárgott fotóihoz nem tud valaki pm-ben linket küldeni ? 😀 Előre is köszi!adyno12indexen fent van
tessék: http://sportgeza.hu/sport/2010/11/18/elloptak_az_olimpiai_bajnok_aktfotoit/Divat
több mint 14 éve
amúgy nem értem min megy a parádé, mikor kábé semmit nem látunk rajta, csak egy meztelen picsát, ami annyira azért nem nagy durranás valakitől, aki a fél életét úszócuccban tölti..K. Ágnes "véletlenül" kiszivárgott fotóihoz nem tud valaki pm-ben linket küldeni ? 😀 Előre is köszi!adyno12indexen fent van
több mint 14 éve
K. Ágnes "véletlenül" kiszivárgott fotóihoz nem tud valaki pm-ben linket küldeni ? 😀 Előre is köszi!adyno12indexen fent van
tessék: http://sportgeza.hu/sport/2010/11/18/elloptak_az_olimpiai_bajnok_aktfotoit/
|
több mint 14 éve
K. Ágnes "véletlenül" kiszivárgott fotóihoz nem tud valaki pm-ben linket küldeni ? 😀 Előre is köszi!
több mint 14 éve
Megvettem a Logitech z323-as hangszórót, amit többen is javasoltak. Istentelen hangja van ebben a kis szobában 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Jó érzés, hogy vannak még önzetlen, segítőkész emberek a világon. 😊
több mint 14 éve
vééégre találtam egy programot, amivel át tudom tenni a videókat a telómra 😊 total video converter, "ingyenes" (csak egy serial kell hozzá, könnyen fellelhető), és még a feliratokat is hozzákonvertálja az adott fájlhoz :cool: egy community rész csak 55 mega így 😊JJ TillerA videofab is ilyen, ha valakinek esetleg kell. Szintén "ingyenes" 😊
több mint 14 éve
vééégre találtam egy programot, amivel át tudom tenni a videókat a telómra 😊 total video converter, "ingyenes" (csak egy serial kell hozzá, könnyen fellelhető), és még a feliratokat is hozzákonvertálja az adott fájlhoz :cool: egy community rész csak 55 mega így 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Olléééééé 356 yard, 1 TD 116.6-os rating ^^ És egyszer 1 yard, kétszer meg büntetés miatt nem 4 TD.. 😊 Troy az Isten 😛fetomyígy van.
Flacco draftolása elbaszott lépés volt 😊
több mint 14 éve
Olléééééé 356 yard, 1 TD 116.6-os rating ^^ És egyszer 1 yard, kétszer meg büntetés miatt nem 4 TD.. 😊 Troy az Isten 😛
több mint 14 éve
Hihetetlen hogy az ilyen random italozások sikerülnek mindig a legjobban,egyik csoport társam tök váratlanul fölvetette utolsó előadás után hogy menjünk el iszogatni(ez volt délután háromkor és most értem haza),nagyon jól sikerült,jól éreztem magam pedig egyébként nem rúgtam be.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Tomeee
753
Csak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!CowboykarcsiEz túlságosan is ismerős.
Hogy ne offoljak, és a csajtéma is maradjon, pár napja volt egy érthetetlen kirohanásom egy csajjal kapcsolatban, szerencsére eltűnt a dolog magától, újra normális vagyok. 😀
több mint 14 éve
Csak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!Cowboykarcsilátom nem tanulsz 😊