Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Na jó. Lehet, hogy kiderült, de de megint be vagyok baszva! Big hail to HighMile....
több mint 13 éve
catattack
3 520
Csak oda kell figyelni, nem menőzni és életben maradsz!Hööö, bakker, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám. 😂 😊Vrijbloedgrat,de az igazi tanulás csak most kezdődik majd 😉Joci
több mint 13 éve
Hööö, bakker, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám. 😂 😊Vrijbloedgrat,de az igazi tanulás csak most kezdődik majd 😉
több mint 13 éve
én is így voltam amúgy, de hálisten normális vizsgabiztosom volt nekem is.Hát, egy kicsit igen. 😊 😊Hööö, bakker, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám. 😂 😊Vrijbloedmeglepett? 😊Divat
Mert azért forgalmin szeretnek buktatni, ahogy elnézem.
De rendes vizsgabiztosom volt. Szigorú volt, de igazságos. Mert ha nagyon akarta volna, úgyis megbuktat, beleköt valamibe, de nem tette.
Tegnap mondta az oktatóm, hogy olyan jó 80%-ot ad arra, hogy átmenjek, ami azért nem kevés.
Meg 1-2szer még kellett volna menni, csak mára volt vizsgaidőpont, meg annyira szar azért nem voltam. 😀 😂Vrijbloed
mindenesetre gratula
|
több mint 13 éve
Hát, egy kicsit igen. 😊 😊Hööö, bakker, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám. 😂 😊Vrijbloedmeglepett? 😊Divat
Mert azért forgalmin szeretnek buktatni, ahogy elnézem.
De rendes vizsgabiztosom volt. Szigorú volt, de igazságos. Mert ha nagyon akarta volna, úgyis megbuktat, beleköt valamibe, de nem tette.
Tegnap mondta az oktatóm, hogy olyan jó 80%-ot ad arra, hogy átmenjek, ami azért nem kevés.
Meg 1-2szer még kellett volna menni, csak mára volt vizsgaidőpont, meg annyira szar azért nem voltam. 😀 😂
több mint 13 éve
Hööö, bakker, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám. 😂 😊Vrijbloedmeglepett? 😊
|
több mint 13 éve
Hööö, bakker, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám. 😂 😊
több mint 13 éve
A legjobb időpontban jelenik meg a 4. Avril album, akár szülinapi ajándék is lehet majd 😀Ezen kívül k.vajó dolog tartós depresszió nélkül lenni már hónapok óta ^^
Ezen kívül k.vajó dolog lesz karácsonkor Prágába menni 😊
több mint 13 éve
Bowlen bácsi tibi legjobb spanjaTibivel egyre gondolunk, Harbaught Denverbe 😀
bár már két hülye pénzét adja
de ez engem nem zavar
kezembe egy sört hamarharomt
Hátha behúzza Luckot, és akkor Orton mögött három elsőkörös lesz a padon 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bowlen bácsi tibi legjobb spanjabár már két hülye pénzét adja
de ez engem nem zavar
kezembe egy sört hamar
több mint 13 éve
bazmeg 😀végre eltakarodott a fasz.Mondjam vagy mutassam?haromtSzedd rímbe légyszíves 😀tenorx
ezért tibi jól bebasz'haromt
még még még,ennyi nem elég 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
végre eltakarodott a fasz.Mondjam vagy mutassam?haromtSzedd rímbe légyszíves 😀tenorx
ezért tibi jól bebasz'
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjam vagy mutassam?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megtanultam életem első gitárszólóját :cool: 😊(Nirvana Smells Like Teen Spirit)
több mint 13 éve
ja igen, olyanból is kapok én is egyet, vagy kettőt szerintem 😊Nekem 12 lenne, de előrelátolag lesz 1 aláírás megtagadva is 😊deny79az munka vazzeg, én voltam 15-ből is 😂most én is nagyjából ilyesmi teljesítményre készülök 😀 Ha egyáltalán lesz annyi időpont 😀fetomy
sőt, a legtöbből többször 😀 😀Höri
több mint 13 éve
Nekem 12 lenne, de előrelátolag lesz 1 aláírás megtagadva is 😊most én is nagyjából ilyesmi teljesítményre készülök 😀 Ha egyáltalán lesz annyi időpont 😀fetomyNekünk ha jól tudom összesen max 4 lehet egy félévben.tenorxaz munka vazzeg, én voltam 15-ből is 😂
több mint 13 éve
most én is nagyjából ilyesmi teljesítményre készülök 😀 Ha egyáltalán lesz annyi időpont 😀az munka vazzeg, én voltam 15-ből is 😂büfészak 😀 😛 nekem lesz 7 😀 minimum...eaglesmcnabbNekünk ha jól tudom összesen max 4 lehet egy félévben.tenorx
több mint 13 éve
Jó hát a minőség a lényeg, nem a mennyiség 😀az munka vazzeg, én voltam 15-ből is 😂büfészak 😀 😛 nekem lesz 7 😀 minimum...eaglesmcnabbNekünk ha jól tudom összesen max 4 lehet egy félévben.tenorx
több mint 13 éve
az munka vazzeg, én voltam 15-ből is 😂Nekünk ha jól tudom összesen max 4 lehet egy félévben.tenorxKIBASZOTT MEGAJÁNLOTT 5ÖS 😀büfészak 😀 😛 nekem lesz 7 😀 minimum...eaglesmcnabb
Bazzeg rég nem volt már ilyen jó kedvem, már csak 3 vizsgám lehet maximum 😀tenorx
sőt, a legtöbből többször 😀 😀
több mint 13 éve
Nekünk ha jól tudom összesen max 4 lehet egy félévben.KIBASZOTT MEGAJÁNLOTT 5ÖS 😀büfészak 😀 😛 nekem lesz 7 😀 minimum...eaglesmcnabb
Bazzeg rég nem volt már ilyen jó kedvem, már csak 3 vizsgám lehet maximum 😀tenorx
több mint 13 éve
KIBASZOTT MEGAJÁNLOTT 5ÖS 😀büfészak 😀 😛 nekem lesz 7 😀 minimum...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
KIBASZOTT MEGAJÁNLOTT 5ÖS 😀Bazzeg rég nem volt már ilyen jó kedvem, már csak 3 vizsgám lehet maximum 😀
több mint 13 éve
Houston ekkora celeb? egyik pécsi tesis ismerősöm is nagy haverjaként tekint rá, Zorddd is ismeri innen Goldenfoxból, Sanyó is nyilván, és még én is hallottam róla