Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Boldog karácsonyt és TD-kben gazdag új esztendőt kívánok a fórum összes ágrólszakadtjának 😊Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Kellemes Karácsonyi ünnepeket minden Bowl.hu fórumistának! 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Persze. 😊 Majd hozzátettem, hogy leverhetne még pár dolgot, ha az ekkora fejlődést hoz... 😀Szerk.: csak a történeti hűség kedvéért írom, hogy csak az ár harmadát fizette ő, úgymond előbb ért ide a Jézuska. 😊
több mint 13 éve
Új hangfalszett. :love:legalább megköszönted neki? 😊
Az első hangfalam, amihez van mélynyomó. Istenien szól.
...és kezdődött mindez azzal, hogy apám leverte a régit az asztalról és az elég is volt ahhoz, hogy ne szóljon többet. 😊Mikey
|
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Új hangfalszett. :love:Az első hangfalam, amihez van mélynyomó. Istenien szól.
...és kezdődött mindez azzal, hogy apám leverte a régit az asztalról és az elég is volt ahhoz, hogy ne szóljon többet. 😊
több mint 13 éve
Hmm, eddig jó ez a nap, már nincs ebben az évben vizsgám, és imént vettem át a jogsimat. Meg is lepődtem, mert 10 munkanapot mondtak, hát megjött 4 munkanap alatt, nem gondoltam volna. 😊
több mint 13 éve
Valóban jó nagyon, csak mióta a zöld kólás urban legend is volt, azóta kétkedésekkel kezelem a dolgokat.még mindig a legnagyobb oldal 😀A tegnapi vénusz légycsapójás is fergeteges!! 😂pc_x
http://www.learnsomethingeveryday.co.uk/
http://c0573862.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/1/0/7257/863486/3rd%20int.jpgJJ Tiller
több mint 13 éve
még mindig a legnagyobb oldal 😀A tegnapi vénusz légycsapójás is fergeteges!! 😂
http://www.learnsomethingeveryday.co.uk/
JJ Tiller
több mint 13 éve
még mindig a legnagyobb oldal 😀http://www.learnsomethingeveryday.co.uk/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De szeretek ilyen szép hóesésre ébredni. :love:Itt is esik,imádom és nincs is annyira hideg 😊
Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 729
De szeretek ilyen szép hóesésre ébredni. :love:Egyébként nem is emlékszem még olyanra, hogy -8°C-ban esett volna itt a hó.
több mint 13 éve
milyen szakos vagy fetomy?Höribüfé
amúgy komm. és médiatudomány. Sajna elektronikus médiumok szakiránnyal, pedig sajtót akartam, csak akkor pont nem lehetett azt, amikor nekem választani kellett. Mondjuk igazából kezdek megbékélni vele 😛
Egyébként nyáron végeznék is, csak nagyon tetszik a légkör, ezért még egy félévet sztem maradok 😂
több mint 13 éve
Bizonyára hozzájárult, hogy kb. én voltam az egyetlen a 4-ből, aki nem volt halál sötét a témához, de k.vára örülök, hogy 4-es lett a Közszolgálati és Kereskedelmi média vizsgám :love:Amúgy szemezgetés az okosokból:
- egyik szerint a Megasztár az MTV-n megy, és amúgyis, ő nem néz tv-t, mert rossz nekik
- másik szerint az MTV kereskedelmi média (médium amúgy..), míg az RTL és a tv2 közszolgálati
- harmadik szerint a közszolgálati médiumok kötelessége az állam pártján állni, és főként reklámból élnek
Egyébként k.jó, hogy volt már úgy, hogy nem volt kábeltvnk, ezért szobaantenna kellett (koax+villa amúgy), és innen tudtam, hogy az m1,tv2,rtl hármas az, ami minden körülmények között jön.
több mint 13 éve
Jó, lehet, mert ma a titkárnő is azt mondta, hogy én vagyok a tanszék réme. 😀12. nekifutásra átmentem Külkereskedelmi ismeretekből egy kettessel. 😀Szerintem csak meglátták a nevedet a papíron... "bazz, már megint ő??" 😀
Nem tudom hogy történt, annyira kész voltam hétfő reggel, amikor írtam, hogy nem is emlékszem már mi történt, de a faszt érdekli, írják be a gecibe, és megvan az összes tárgyam. Még a végén sikerülhet három év alatt elvégezni a két éves képzést, amit azért nem gondoltam volna magamról. 😀TheMileHighCity
gratpc_x
több mint 13 éve
grafika 5-ös. Hell Yeah :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
12. nekifutásra átmentem Külkereskedelmi ismeretekből egy kettessel. 😀egészségedre JD 😛
Nem tudom hogy történt, annyira kész voltam hétfő reggel, amikor írtam, hogy nem is emlékszem már mi történt, de a faszt érdekli, írják be a gecibe, és megvan az összes tárgyam. Még a végén sikerülhet három év alatt elvégezni a két éves képzést, amit azért nem gondoltam volna magamról. 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
12. nekifutásra átmentem Külkereskedelmi ismeretekből egy kettessel. 😀Szerintem csak meglátták a nevedet a papíron... "bazz, már megint ő??" 😀
grat
több mint 13 éve
12. nekifutásra átmentem Külkereskedelmi ismeretekből egy kettessel. 😀Nyiss egy bourbont! 😊
több mint 13 éve
12. nekifutásra átmentem Külkereskedelmi ismeretekből egy kettessel. 😀Nem tudom hogy történt, annyira kész voltam hétfő reggel, amikor írtam, hogy nem is emlékszem már mi történt, de a faszt érdekli, írják be a gecibe, és megvan az összes tárgyam. Még a végén sikerülhet három év alatt elvégezni a két éves képzést, amit azért nem gondoltam volna magamról. 😀
több mint 13 éve
Jah fasza, azt hittem, hogy mindkettő hiányzik neked. Grat!A pótpót sikerült.SzücsiNa csak meglett a BSZ aláírás 😊SzücsiMi történt? 😀
De gratula!tenorx
több mint 13 éve
Szücsi
32
A pótpót sikerült.Na csak meglett a BSZ aláírás 😊SzücsiMi történt? 😀
De gratula!tenorx
több mint 13 éve
Na csak meglett a BSZ aláírás 😊SzücsiMi történt? 😀
De gratula!
több mint 13 éve
Tomeee
753
Jó most már tényleg elég lesz, egyre inkább rájövök milyen trágya osztályokba jártam mindig is. 😀már írtam ide, de JSanyo osztályában meg egy csávó két élő kacsát kapott egyszer 😀 😀konquerora legextrémebb kari ajándék mifelénk a lányvécében történő blowjob volt.Höri