Make Love
27 feliratkozó
több mint 14 éve
Tárgyfelvétel => 3 perc :cool:
több mint 14 éve
óóóóóóójjeeeeeeeeeeeeee (L)fetomymivel pár óra múlva nem leszek gépnél, megelőlegezem
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
Aranyköpésekbe! 😀köszi😊óóóóóóójjeeeeeeeeeeeeee (L)fetomysok sikert (kitartást 😛 )
kívánom, hogy minél később jöjjön az elkerülhetetlen linkelés 😛konqueror
neem, nem fog jönni, á most tuti nem 😀😀fetomy
több mint 14 éve
köszi😊óóóóóóójjeeeeeeeeeeeeee (L)fetomysok sikert (kitartást 😛 )
kívánom, hogy minél később jöjjön az elkerülhetetlen linkelés 😛konqueror
neem, nem fog jönni, á most tuti nem 😀😀
több mint 14 éve
óóóóóóójjeeeeeeeeeeeeee (L)fetomysok sikert (kitartást 😛 )
kívánom, hogy minél később jöjjön az elkerülhetetlen linkelés 😛
több mint 14 éve
óóóóóóójjeeeeeeeeeeeeee (L)
több mint 14 éve
új bicikli :cool: Bár nem erre terveztem elkölteni a spórolt pénzemet a szüleimtől meg végképp nem akartam kérni,de most 'lájkolom' a Merida matts 60-omat. 😉
több mint 14 éve
új telefon :love:mondjuk Alonso drukkerként fura lesz RedBull telóval mászkálni, de ezt adta a gép 😀
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Szabad sírni: http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
valószínű méginkább sikeres lehetett volna, ha a nadrágját nem húzza fel a melléig, és mondjuk kitűri a pólóját 😛 persze lehet az ő idejében emiatt forrt a ribancok vére igazánő az egyetlen, akinek Barney szerint sikerült, aki csak egy kicsit szereti a baseballt, annak alap példakép kell, hogy legyen ő 😀 😀baseballHurkana én is csak olyan értelemben ismertem, hirtelen azt hittem 365/365 ről beszélünk
lehetne bowling isbriareos
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Montgomery_WardHurka
több mint 14 éve
ő az egyetlen, akinek Barney szerint sikerült, aki csak egy kicsit szereti a baseballt, annak alap példakép kell, hogy legyen ő 😀 😀na én is csak olyan értelemben ismertem, hirtelen azt hittem 365/365 ről beszélünkazmiaz?briareosbaseballHurka
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Montgomery_Ward
több mint 14 éve
vagy dartsna én is csak olyan értelemben ismertem, hirtelen azt hittem 365/365 ről beszélünkazmiaz?briareosbaseballHurka
"szááááááááááááznyolcvaaaaan" 😀 😀
több mint 14 éve
na én is csak olyan értelemben ismertem, hirtelen azt hittem 365/365 ről beszélünkbaseballHurkaigen, csak ez olyan lehetetlennek tűnik 😀azmiaz?briareos
és mikor lesz meg a perfect game? 😀 az a 19/20.században még senkinek sem sikerült, hogy mind a 2, itt a lehetőség 😛Hurka
lehetne bowling is
több mint 14 éve
baseballazmiaz?briareosa perfect week-nek ez alapfeltétele, vagy rosszul emlékszem?EaRligen, csak ez olyan lehetetlennek tűnik 😀
és mikor lesz meg a perfect game? 😀 az a 19/20.században még senkinek sem sikerült, hogy mind a 2, itt a lehetőség 😛Hurka
több mint 14 éve
azmiaz?igen, csak ez olyan lehetetlennek tűnik 😀de legalább 7 különböző picsával? 😛Hurkaa perfect week-nek ez alapfeltétele, vagy rosszul emlékszem?EaRl
több mint 14 éve
igen, csak ez olyan lehetetlennek tűnik 😀a perfect week-nek ez alapfeltétele, vagy rosszul emlékszem?EaRlperfect week már rég pipade legalább 7 különböző picsával? 😛Hurka
öv is már többszörösen lett sikeresen megvédve, de egyik sem nagy dolog szerintembriareos
és mikor lesz meg a perfect game? 😀 az a 19/20.században még senkinek sem sikerült, hogy mind a 2, itt a lehetőség 😛
több mint 14 éve
igen.jó pár éve volt egy kis lelki válságom egy kapcsolat után akkor összejött a 9/7
h a konq féle briareos begins hasonlattal éljek, ekkor került rám végérvényesen az álarc 😀
több mint 14 éve
a perfect week-nek ez alapfeltétele, vagy rosszul emlékszem?de legalább 7 különböző picsával? 😛Hurkaaz igazi Briás válasz az lenne, hogy:perfect week már rég pipa
"lesz?"konqueror
öv is már többszörösen lett sikeresen megvédve, de egyik sem nagy dolog szerintembriareos
több mint 14 éve
de legalább 7 különböző picsával? 😛perfect week már rég pipabria neked mikor lesz meg a perfect week? 😀Hurkaaz igazi Briás válasz az lenne, hogy:
"lesz?"konqueror
több mint 14 éve
perfect week már rég pipaaz igazi Briás válasz az lenne, hogy:először azt akartam írni, hogy cserébe írj egy playbookot a la Barney, de utána rájöttem, hogy ha jól tudom még nem daráltad be az 5. évadot, így nem biztos hogy vágod mi az 😊konquerorbria neked mikor lesz meg a perfect week? 😀Hurka
"lesz?"konqueror
öv is már többszörösen lett sikeresen megvédve, de egyik sem nagy dolog szerintem
több mint 14 éve
az igazi Briás válasz az lenne, hogy:bria neked mikor lesz meg a perfect week? 😀Hurkafasza, akkor ezt ki is húzom a kivánságlistámról 😊briareoselőször azt akartam írni, hogy cserébe írj egy playbookot a la Barney, de utána rájöttem, hogy ha jól tudom még nem daráltad be az 5. évadot, így nem biztos hogy vágod mi az 😊konqueror
"lesz?"
több mint 14 éve
bria neked mikor lesz meg a perfect week? 😀fasza, akkor ezt ki is húzom a kivánságlistámról 😊briareoselőször azt akartam írni, hogy cserébe írj egy playbookot a la Barney, de utána rájöttem, hogy ha jól tudom még nem daráltad be az 5. évadot, így nem biztos hogy vágod mi az 😊konqueror
több mint 14 éve
fasza, akkor ezt ki is húzom a kivánságlistámról 😊briareoselőször azt akartam írni, hogy cserébe írj egy playbookot a la Barney, de utána rájöttem, hogy ha jól tudom még nem daráltad be az 5. évadot, így nem biztos hogy vágod mi az 😊
több mint 14 éve
fasza, akkor ezt ki is húzom a kivánságlistámról 😊