Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
http://www.youtube.com/watch?v=HwbE3bPvzr4&feature=related
hehh 😊
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mindenhol ott vagyok, hehe
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
vagy akkor már az is lehet, hogy ma mondták meg neki, mi az a konyha 😀

Na komolyan Mr. Hereman's, mit sikerült összehozni? 😊fetomy
Vendégek jöttek hozzánk, és bevállaltam a részemet én is 😀
Padlizsánkrém, illetve Sült Hurka-Kolbász szakács voltam, mondanom sem kell, mindkettő nagyon ízletesnek bizonyult 😛eaglesmcnabb
milyen padlizsankrem ? majonezes ?
hurka - kolbaszt sutni meg aztan roppant bonyolult. elmosni a tepsit belole a legmegeroltetobb feladat 😀
de ha ekkora gyakorlattal rendelkezel akkor grat. mas a sutot nem birja bekapcsolni 😊Fake
papíron majonézes de volt benne minden 😀, nem is vagyok egy nagy szakács ez tény, de akinek a hétköznapi konyhai tevékenysége kifullad a tükörtojás-vajas kenyér kombóban, annak biza ez is nagy dolog 😛
+ megsütni a padlizsánt udvaron nyílt lángon, nem is volt olyan rövidke feladat. Nem is beszélve hogy utána még dolgozzak be, és pucoljam a krumplit 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Francokat, a konyhában ebédelt... 😛apeszos

Padlizsánkrém, illetve Sült Hurka-Kolbász szakács voltam, mondanom sem kell, mindkettő nagyon ízletesnek bizonyult 😛eaglesmcnabb
milyen padlizsankrem ? majonezes ?
hurka - kolbaszt sutni meg aztan roppant bonyolult. elmosni a tepsit belole a legmegeroltetobb feladat 😀
de ha ekkora gyakorlattal rendelkezel akkor grat. mas a sutot nem birja bekapcsolni 😊
több mint 15 éve

Padlizsánkrém, illetve Sült Hurka-Kolbász szakács voltam, mondanom sem kell, mindkettő nagyon ízletesnek bizonyult 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Na komolyan Mr. Hereman's, mit sikerült összehozni? 😊
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Francokat, a konyhában ebédelt... 😛
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én piritósra tippelek 😛

több mint 15 éve
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊eaglesmcnabb
sikerült bekapcsolni a mikrót? 😀kristof
vagy a vajas-parizeres kenyérre rákerült pár szelet paradicsom is 😛😀
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 187 — Browns GM
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊eaglesmcnabb
sikerült bekapcsolni a mikrót? 😀

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Konyhatündér vagyok Bázdmeg 😛 😊

több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
http://www.youtube.com/watch?v=HVWnTWGwVLc
biztos volt már linkelve. nem nézek minden topic-ot.(4 napja nem voltam, beszaladtam párba) óriási húzás az adidas-tól, hogy a Justice új album promóját is belekeverték. jó a zene, jó a reklám.

több mint 15 éve
Nem tudja valaki miért van az, hogy a facebukkék beleraknak a linkbe, pontosabban csak az én címsoromba egy #! -t, és amint ez megjelenik, hiába kattintok rá egy adatlapon pl. hogy fényképek, vagy üzenőfal, vagy a kezdőlapon, hogy a legfrisebb dolgokat mutassa, nem tölti be? Ha bemásolom a címsorba az adott menüpont linkjét, akkor rögtön betölti, de a #! megjelenése után megint nem...
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
az sokkal nagyobb baromság hogy a német atomerőműveket leállítják mert japánban szétmentek. Mintha az atomtechnológia vagy az erőművek tehetnének a 9-es földrengésről, amik Németországban kb olyan gyakoriak, mint a becsületes politikusokharomt
Hát nálam hasonló kategória a kettő. Az is érdekes még, hogy a 9-es földrengést még simán túl is élték volna a japó atomerőművek, csak a cunami tett be nekik.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az sokkal nagyobb baromság hogy a német atomerőműveket leállítják mert japánban szétmentek. Mintha az atomtechnológia vagy az erőművek tehetnének a 9-es földrengésről, amik Németországban kb olyan gyakoriak, mint a becsületes politikusok
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
szóval, ha jól értem főként a pajzsmirigy ellenállóképességétől függ a 'sugárzás veszélye', sapka
Nem, attól függ, mennyire van feltöltve tiszta jóddal. Ha nincs, betárolja a radioaktív jódot, ami tartósan, belülről okoz a szervezetnek folyamatos sugárterhelést.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
sapka Washington Commanders 6 689 — sapka
szóval, ha jól értem főként a pajzsmirigy ellenállóképességétől függ a 'sugárzás veszélye', és ajánlott jódot szedni, de az sem egy életbiztosítás
jó, akkor mostmár egy atomkatasztrófára is felkészültem(fejben), kösz az infót.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A szervezet a bejutó jód nagy részét a pajzsmirigyben tárolja. Ha tiszta jódot visz be valaki, azzal gyakorlatilag feltölti a pajzsmirigyét, így a radioaktív jód már nem jut oda be, hanem elhagyja a szervezetet (így nem fog folyamatosan sugárzó anyagot tartalmazni a pajzsmirigy, és sokkal kisebb lesz a sugárterhelés). Ráadásul ha valami a testen belülről sugároz, sokkal nagyobb kárt képes okozni, mint kívülről, úgyhogy alapvetően nem baromság ilyenkor feltankolni tiszta jóddal, de azt nem tudom, hogy a japán baleset miatt itt Európában érdemes-e. Csernobil esetében nyilván igen volt a válasz.

Szerk: Schleck, akkor ezek szerint most nem kell senkinek teletömni magát jóddal.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
nem gondolom hogy vegyészek vagytok, (ahogy én sem), de valamiért nem tudom ezt a reakciót elképzelni, hogy beveszek egy tabit, és akkor olyan aurát termelek amitől nem ér el a sugárzás, és nem lesz tőle semmi bajom 😀.
Schleck, szerintem a jód nem kimontottan allergén termék, sőt.sapka
Én innen vettem az infóimat: http://www.reak.bme.hu/fileadmin/user_upload/felhasznalok/aszodi/letoltes/Japan/Aszodi_Japan_3.elemzes_20110316_v4.pdf
Azt hiszem ez az ürge ért a dolgokhoz annyira, hogy megbízhass benne. 😊

több mint 15 éve
nem gondolom hogy vegyészek vagytok, (ahogy én sem), de valamiért nem tudom ezt a reakciót elképzelni, hogy beveszek egy tabit, és akkor olyan aurát termelek amitől nem ér el a sugárzás, és nem lesz tőle semmi bajom 😀.
Schleck, szerintem a jód nem kimontottan allergén termék, sőt.

több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.youtube.com/watch?v=WAtYlc1BsK8&feature=player_embeddedCowboykarcsi
soccer topikba vótmá...Divat
elnézést nem sokat járok abban a topicban

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...Schleck
félve kérdezem
mégis mire jó a jódtabletta? merthogy egy atomreaktor felrobbanása ellen nem lenne jó az tuti :/sapka
Elvileg az ilyen balesetek során levegőbe jutó szennyeződések nagy része radiaktív jód izotóp és ezek semlegesítésére ajánlják a tiszta jódot. Csak itt konkrétan még Japánban sem indokol a szedése az egész ország területén, Magyarországon meg egyenesen nevetséges. Az az érdekes mondjuk, hogy ha bevesz 1 millió ember jódot, akkor ki fog derülni hogy elég sokan allergiások rá és az allergiás reakcióban várhatóan meghalna 2-3 ember az 1 millióból.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...Schleck
félve kérdezem
mégis mire jó a jódtabletta? merthogy egy atomreaktor felrobbanása ellen nem lenne jó az tuti :/sapka
még ha Ukrajnában történtek volna a dolgok azt mondanám oké, beparáztak......de na...Japán nem a szomszédban van... sok buta, birka magyar. tisztelet a kivételnek.
több mint 15 éve
félve kérdezem
mégis mire jó a jódtabletta? merthogy egy atomreaktor felrobbanása ellen nem lenne jó az tuti :/

több mint 15 éve
Azért mi' okosok megint az emberek, hogy felvásárolták kb. az összes jódtablettát a japán események miatt...