OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
egyetértek
am meg Yu-gi-oh rulez 😛Newman
jáááj 😀 amikor még nyomták a tévében, akkor volt egy online Yugioh játék, lehetett nyomni egymás ellen a meccseket, sajna csak egy darabig volt ingyenes 😐, de ott volt a 3 féle (asszem) singleplayeres game, szóval azt toltuk, és hamachi-n is működött 😛

Unstoppable Exodia 😂gamerkr
nekem az a játék megvan a gépemen 😀

tesóm nézte kiskorában így le is szedte és mivel órákat tudott vele elbaszni így én is kipróbáltam párszor.
de a tévében sose néztem, akkor már túl nagy voltam 😊Höri
én mostanában töltöttem le az egyik változatát,mert régebben sose tudtam beszerezni és gondoltam kipróbálom,de nem sikerült felrakni 😕

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azért azt nem mondanám hogy a Pokémon szar, de a DB-hez képest az 😛 Amúgy azt meg ott baszták el hogy az eredeti 150 vagy mennyi pokémonhoz kitaláltak még újakat.Delete
egyetértek
jáááj 😀 amikor még nyomták a tévében, akkor volt egy online Yugioh játék, lehetett nyomni egymás ellen a meccseket, sajna csak egy darabig volt ingyenes 😐, de ott volt a 3 féle (asszem) singleplayeres game, szóval azt toltuk, és hamachi-n is működött 😛

Unstoppable Exodia 😂gamerkr
nekem az a játék megvan a gépemen 😀

tesóm nézte kiskorában így le is szedte és mivel órákat tudott vele elbaszni így én is kipróbáltam párszor.
de a tévében sose néztem, akkor már túl nagy voltam 😊

több mint 15 éve
Azért azt nem mondanám hogy a Pokémon szar, de a DB-hez képest az 😛 Amúgy azt meg ott baszták el hogy az eredeti 150 vagy mennyi pokémonhoz kitaláltak még újakat.Delete
egyetértek
yu gi oh de szar volt bakker. annál csak a digimont utáltam jobban, ami kimerítette az ipari lopás fogalmát 😛konqueror
jó volt az 😛
a digimon meg maga a szánalom,az volt a vicces,hogy abba is beleszerettek az anime függök,minden elvüket eldobva,szégyen.... 😛

több mint 15 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
egyetértek
yu gi oh de szar volt bakker. annál csak a digimont utáltam jobban, ami kimerítette az ipari lopás fogalmát 😛konqueror
+1
Pár éve volt valami A+ csatorna, azon néztem néha a Cowboy Bebopot, na az szerintem még egy rohadt jó anime.

több mint 15 éve
neuw 271 — Patriots fan
nekem a Death Note, utána meg a DragonBall az ilyen típusú animék közülneuw
a röplabdás nyögős csajos anime mesénél nincsen jobbJayB
Nem vagyok nagy rajongója a japán animációnak, de nekem a Ghost in the Shell az egyik kedvencem.BleedingGreen
azért írtam oda, hogy az ilyen típusúak közül.
mert a Ghost in the Shell egy cyberpunk animefilm, ezek meg eléggé mások.
(láthatod az avataromban, én is imádom azt is

--------------------------------------------------
több mint 15 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
nekem a Death Note, utána meg a DragonBall az ilyen típusú animék közülneuw
a röplabdás nyögős csajos anime mesénél nincsen jobbJayB
Nem vagyok nagy rajongója a japán animációnak, de nekem a Ghost in the Shell az egyik kedvencem.

több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 809 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
egyetértek

Unstoppable Exodia 😂

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 002
a röplabdás nyögős csajos anime mesénél nincsen jobb
több mint 15 éve
neuw 271 — Patriots fan
nekem a Death Note, utána meg a DragonBall az ilyen típusú animék közül

--------------------------------------------------
több mint 15 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
egyetértek
ha már anime, nekem a Naruto a kedvencem, bár igaz, nem láttam túl sok részt a DB-ből, talán ezért Naruto a favorit 😊
Rock Lee rulez :cool:
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 348 — Invisible man
http://indavideo.hu/video/AZO

😮Szobi22
Kovács Sanyi szavaival élve: marslakó.... :oapeszos
És ez nem is fake...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

😮Szobi22
Kovács Sanyi szavaival élve: marslakó.... :o
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok

😮

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
egyetértek
yu gi oh de szar volt bakker. annál csak a digimont utáltam jobban, ami kimerítette az ipari lopás fogalmát 😛
több mint 15 éve
egyetértek
am meg Yu-gi-oh rulez 😛

több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ma délután 14:15-kor a Pécsi 21-es járatra felszállt egy srác fekete Eagles sapiban, fakó olajzöld kabátban rajta kicsi NFL címerrel. A gyárvárosi templomnál szállt le. Innen valaki?
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 403
valószínűleg túlforrósodott a processzor, ajánlatos lenne kitísztattni a belsejétJJ Tiller
Semmi por nem volt benne, most kaptam szét.
A ventilátor poros volt, de azt amúgy is rendszeresen szoktam takarítani.
Meglátjuk...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
megvan a magyarázat miért olyan jó Tebowkonqueror
Stanzinek több bizbasz van a kezén, mint Tebownak.
Reszkess világ.
Lehet még John Cenát is látja.Höri
fejlövés bazmeg 😂konqueror
😂 😂 😂 Ez így betette a kaput kora reggel... 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 15 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Azért azt nem mondanám hogy a Pokémon szar, de a DB-hez képest az 😛 Amúgy azt meg ott baszták el hogy az eredeti 150 vagy mennyi pokémonhoz kitaláltak még újakat.

több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
nincs valakinek egy eladó, nem chipelt ps2-ese?

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 018 — no es importante
valószínűleg túlforrósodott a processzor, ajánlatos lenne kitísztattni a belsejét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska
Újabb számomra érthetetlen cselekedet a laptopomtól. Egyik pillanatról a másikra paff leállt, mindenféle hibaüzenet nélkül.
Újraindítás után meg megy rendesen.

Ez ugye nem valami hardveres meghibásodásnak az előjele?Mikey
nem tudom egyszer már csinálta ezt nekem is...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 403
Újabb számomra érthetetlen cselekedet a laptopomtól. Egyik pillanatról a másikra paff leállt, mindenféle hibaüzenet nélkül.
Újraindítás után meg megy rendesen.

Ez ugye nem valami hardveres meghibásodásnak az előjele?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
péemet dobj már egy linkkel plskristof
ide is. köszi!😊

több mint 15 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Erről mindig ez jut eszembe, ezen szoktam egy sört röhögni..

http://www.youtube.com/watch?v=hpNJGATfO80&feature=related - angol intró
http://www.youtube.com/watch?v=JS0WMeYncdA - magyar intró - a képek/szöved kombináció valami kegyetlen.. főleg az utolsó két sornál.. "győzni fog a jóság... szeretet és barátság" 😂

Meg ugye az enyhe eltérés az angol és magyar zene között..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)