OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
na akkor ezt neked küldöm 😛 http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=150889&from=0&sort=2Ada orra akkora, mint a bazilika kilincse!vadibandide attól még a teste maradék 99%a igenis nagyon rendben van 😊JSanyo
több mint 14 éve
Ada orra akkora, mint a bazilika kilincse!vadibandide attól még a teste maradék 99%a igenis nagyon rendben van 😊
több mint 14 éve
azt néha néztem, na ott is nagy király volt 😀Ada orra akkora, mint a bazilika kilincse!Erre kaptál tőlem egy diszlájkot, de a filozófiád szerint vedd lájkolásnak 😛Dzsokijuingtehát akkor jött 4 olyan dislike, ami lényegében likenak vehető, köszönöm 😛
akinek ez nem tetszik, az likeolja 😀Hurka
Az egyetlen pozitívum vele kapcsolatban, hogy ő volt az általános iskolánk mellé beosztott celeb a TV2 sorversenyes műsorában.
http://www.youtube.com/watch?v=gX2_g8qHWlMvadibandi
több mint 14 éve
39+88, mi lesz itt SB alatt? 😀 😀szép kis csapat 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi történt hogy hétfő délben 107 ember olvassa a fórumot? 😂
több mint 14 éve
Ada orra akkora, mint a bazilika kilincse!tehát akkor jött 4 olyan dislike, ami lényegében likenak vehető, köszönöm 😛a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛HurkaErre kaptál tőlem egy diszlájkot, de a filozófiád szerint vedd lájkolásnak 😛Dzsokijuing
akinek ez nem tetszik, az likeolja 😀Hurka
Az egyetlen pozitívum vele kapcsolatban, hogy ő volt az általános iskolánk mellé beosztott celeb a TV2 sorversenyes műsorában.
http://www.youtube.com/watch?v=gX2_g8qHWlM
több mint 14 éve
konqueror a megszállott, minden szart megjegyez 😀briareosja, de az a baj, hogy télleg csak olyanokat bírok megjegyezni, aminek az életben semmi, vagy csak kis hasznát veszem 😀
több mint 14 éve
na, Höri is tudja, hogy mi a jó(vele játszódott a régi fórumba beírt noszály sanyis sztori, konq mindjárt idejön és beírja csaj nevét)briareos😀
Juanita néven futott adatvédelem miatt. aztán egyszer mikor felidéztem neked beírtad, hogy talán Gabriella volt, de erre nem esküdnék meg. emlékszem arra is, hogy muszájsanyis storynál elsőre elírtad hogy Miss World döntős volt, és Mr-t írtál véletlenül, aztán egy percen belül 4 hibára éhes hiéna user tette szóvá 😀
Ada sigje pedig Hörinek volt, amcsi zászló dizájnos bikiniben pózolt rajtakonqueror
Nem csinálsz nekem egy Adás siget? 😀
több mint 14 éve
konqueror a megszállott, minden szart megjegyez 😀
több mint 14 éve
(vele játszódott a régi fórumba beírt noszály sanyis sztori, konq mindjárt idejön és beírja csaj nevét)briareos😀
Juanita néven futott adatvédelem miatt. aztán egyszer mikor felidéztem neked beírtad, hogy talán Gabriella volt, de erre nem esküdnék meg. emlékszem arra is, hogy muszájsanyis storynál elsőre elírtad hogy Miss World döntős volt, és Mr-t írtál véletlenül, aztán egy percen belül 4 hibára éhes hiéna user tette szóvá 😀
Ada sigje pedig Hörinek volt, amcsi zászló dizájnos bikiniben pózolt rajta
több mint 14 éve
meg a hivatalos indulás előtt a szerkesztőknek volt egy hibajelző topikuk oda is irogattunkez esetben kösz, de te am mikor aludtál? csak mert a tegnap esti indulás óta csekély 126 hszt eresztettél meg 😀kristofuh, ez briának magas labda nagyon 😀Hurkainkább nem csapom le, mert tartós traumát okoznék az érintetteknek 😀briareos
amúgy aludtam kb f4 től 11ig 😀
több mint 14 éve
sok topikot ő nyitott meg, meg ugye 2-en rengeteget összeoffoltunk 😀ez esetben kösz, de te am mikor aludtál? csak mert a tegnap esti indulás óta csekély 126 hszt eresztettél meg 😀kristofuh, ez briának magas labda nagyon 😀Hurkainkább nem csapom le, mert tartós traumát okoznék az érintetteknek 😀briareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez esetben kösz, de te am mikor aludtál? csak mert a tegnap esti indulás óta csekély 126 hszt eresztettél meg 😀inkább nem csapom le, mert tartós traumát okoznék az érintetteknek 😀briareosugyan kaptál ezért egy diszlájkot de am Ada kajak jóféle Selena Gomez után egy újabb olyan akit én is bírok, jó ízlésed van 😉kristofuh, ez briának magas labda nagyon 😀Hurka
több mint 14 éve
ugyan, már megszoktam tőled, jöhet nyugodtan 😀inkább nem csapom le, mert tartós traumát okoznék az érintetteknek 😀briareosugyan kaptál ezért egy diszlájkot de am Ada kajak jóféle Selena Gomez után egy újabb olyan akit én is bírok, jó ízlésed van 😉kristofuh, ez briának magas labda nagyon 😀Hurka
viszont Ada akkor is király, ezt te is tudod jól 😛
több mint 14 éve
inkább nem csapom le, mert tartós traumát okoznék az érintetteknek 😀uh, ez briának magas labda nagyon 😀Hurkaa likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛Hurkaugyan kaptál ezért egy diszlájkot de am Ada kajak jóféle Selena Gomez után egy újabb olyan akit én is bírok, jó ízlésed van 😉kristof
több mint 14 éve
uh, ez briának magas labda nagyon 😀ugyan kaptál ezért egy diszlájkot de am Ada kajak jóféle Selena Gomez után egy újabb olyan akit én is bírok, jó ízlésed van 😉kristof-23 vs. +22, igazi user karma war 😀a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛Hurka
-24 vs. +21 😀 😀Dzsokijuing
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ugyan kaptál ezért egy diszlájkot de am Ada kajak jóféle Selena Gomez után egy újabb olyan akit én is bírok, jó ízlésed van 😉-23 vs. +22, igazi user karma war 😀a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛Hurka
több mint 14 éve
tehát akkor jött 4 olyan dislike, ami lényegében likenak vehető, köszönöm 😛Erre kaptál tőlem egy diszlájkot, de a filozófiád szerint vedd lájkolásnak 😛Dzsokijuing-23 vs. +22, igazi user karma war 😀a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛Hurka
akinek ez nem tetszik, az likeolja 😀
több mint 14 éve
long story:fúúúúj adabriareosmost benne mit lehet fújolni? 2 gyereke van, és ígyis milyen jól néz ki, nekem nagyon bejön
vagy csak azért utálod, mert én tettem be? 😛 😛Hurka
régen amikor briareos még nem teljesen az a szívtipró nőmegértő amorózó volt mint ma, akkor volt egy barátnője akit nagyon.... ehhh kedvelt. adott csaj (vele játszódott a régi fórumba beírt noszály sanyis sztori, konq mindjárt idejön és beírja csaj nevét). szóval akkoriban csajom épp miss world hungaryn indult és mellette a viva műsorvezetői választáson (tudom nem normális) és mind a kettőben döntős lett. viva műsorvezetői válogatásnál a végső döntés akkor volt amikor a miss world döntő felkészítője, ergó nem tudott elmenni, ada lett, onnantól fogva nekem utálni kellett 😀
bár ha belegondolok h lett vége a kapcsolatunknak, lehet rakok i love ada siget 😀
több mint 14 éve
Erre kaptál tőlem egy diszlájkot, de a filozófiád szerint vedd lájkolásnak 😛-23 vs. +22, igazi user karma war 😀a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛Hurka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
nesze 😛-23 vs. +22, igazi user karma war 😀a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛Hurka
több mint 14 éve
-23 vs. +22, igazi user karma war 😀a likeolás nyálas dolog, a dislike király 😛 😛
több mint 14 éve
-23 vs. +22, igazi user karma war 😀-24 vs. +21 😀 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
fúúúúj adabriareosmost benne mit lehet fújolni? 2 gyereke van, és ígyis milyen jól néz ki, nekem nagyon bejön
vagy csak azért utálod, mert én tettem be? 😛 😛