OFF topik
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀fetomyMert az elején ő kérte a fórumozókat. Szaba meg eddig megbújik, csak ez lehet az oka 😀
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀fetomymert packers drukker 😛
több mint 14 éve
Amúgy Hurkát mér utálja ennyire mindenki? 😀 Szabától vártam volna ilyen mínusz 150es karmát 😀
több mint 14 éve
még emlékszem mikor fogadtunk és vesztettélmiket fogunk egymásnak oltani egy Packers-Bears meccsen, már várom 😀 nyílván te maradsz (alu)alul (😛 😛), de hátha valamit össze tudsz majd hozniHurkarégi szép idők 😊Jocinyugi, mindjárt újra szezonkonqueror
több mint 14 éve
miket fogunk egymásnak oltani egy Packers-Bears meccsen, már várom 😀 nyílván te maradsz (alu)alul (😛 😛), de hátha valamit össze tudsz majd hozninyugi, mindjárt újra szezonkonquerorjaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konquerorrégi szép idők 😊Joci
több mint 14 éve
és újra közös e-mailek 😀nyugi, mindjárt újra szezonkonquerorjaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konquerorrégi szép idők 😊Joci
több mint 14 éve
nyugi, mindjárt újra szezonrégi szép idők 😊Jocia legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konqueror
😀Joci
több mint 14 éve
pedig akkor már (alu)aludnod kellett volna 😛naturally azokban is aktív szerepet vállaltam 😀 😀Hurkajaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konquerorrégi szép idők 😊Joci
több mint 14 éve
naturally azokban is aktív szerepet vállaltam 😀 😀régi szép idők 😊Jocia legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konqueror
😀Joci
több mint 14 éve
régi szép idők 😊a legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀konqueror
😀Joci
több mint 14 éve
a legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:jaja, asszem most januárban volt és JJ tette be 😀 januári eredménykövetőzések fergetegesek voltak, Gumbó és társai ugyebár 😀
😀Joci
több mint 14 éve
a legjobb az volt mikor eredménykövetőbe valaki beírta hogy "meleg a süti",süti nevű felhasználó pedig válaszolt rá egy ilyennel: :mad:😀
több mint 14 éve
mostmár inkább Iktriad lenne a helyes, pláne ha a Jax háza táján történik bármiíme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Nem nyalizásként, de számomra ez a best: "5 perc alatt írok 5000 hozzászólást és a rangom Höri lesz" 😂Mikey
Höri kezdte, de szerénységem is elhelyezett azért párat 😊 egész topikot ajánlom olvasásra, volt 1-2 gecinagy szöveg 😀 látszik, hogy ide milyen frappáns arcok (Wyatt kedvéért: artzok) járnak 😛konqueror
több mint 14 éve
Markó: Egyébként nagy kár hogy nem jössz... ingemet 20 és fél perc alatt tudom csak magamra ölteni...fél perc míg fölveszem, de 20 mire rászánom magam... 😕
én ezt mai napig szoktam szófordulatként használni 😀
több mint 14 éve
vagy ez régről 😀Benki X-nek a jelszava : ISTEN VAGYOK 😀vadibandikülföldiül: I'm Brady 😊gabokocka
több mint 14 éve
Mikey
18 717
íme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Nem nyalizásként, de számomra ez a best: "5 perc alatt írok 5000 hozzászólást és a rangom Höri lesz" 😂
Höri kezdte, de szerénységem is elhelyezett azért párat 😊 egész topikot ajánlom olvasásra, volt 1-2 gecinagy szöveg 😀 látszik, hogy ide milyen frappáns arcok (Wyatt kedvéért: artzok) járnak 😛konqueror
Szerk.: milyen könnyű mellékattintani a smileynak...
több mint 14 éve
íme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Kiaz az AFC Tomi? Brady? örök kedvenc 😀😀
több mint 14 éve
íme az előző: http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=603Höri kezdte, de szerénységem is elhelyezett azért párat 😊 egész topikot ajánlom olvasásra, volt 1-2 gecinagy szöveg 😀 látszik, hogy ide milyen frappáns arcok (Wyatt kedvéért: artzok) járnak 😛
több mint 14 éve
túl puhány ahhoz, hogy odakerüljönén arra várok, hogy ki lesz az a legendás arc, akinek hozzászólása elsőként kerül be odakonquerorÉn Hörire tippelnék 😛 😀habib
ja és köszönöm a válaszokat a két kérdésemre, mintha a dislikeok már automatikusan jönnének.......
több mint 14 éve
én arra várok, hogy ki lesz az a legendás arc, akinek hozzászólása elsőként kerül be odakonquerorÉn Hörire tippelnék 😛 😀
több mint 14 éve
én arra várok, hogy ki lesz az a legendás arc, akinek hozzászólása elsőként kerül be odaSZERK: lol 351 olvasás 😀 😀 így adminként kurva jó érzés azért ám, hogy ennyien látogatják a fórumot 😊 thx userek, keep up the good work
több mint 14 éve
Mikey
18 717
Az igazi poén az, hogy amikor olvastam kb. 2 perce fetomy hsz-ét, valami 186 olvasás volt. Most már 222. 😊
több mint 14 éve
ponty ezen akadtam meg az imént, ez valami ginicc rekord lesz?azért az poén, hogy az aranyköpésekhez oda van írva, hogy válasz nulla, mégis van már 200 látogatása majdnem... 😀fetomypersze, mert mindenki kíváncsi arra, hogy Briareos milyen opening hsz-t írtkonqueror
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
azért az poén, hogy az aranyköpésekhez oda van írva, hogy válasz nulla, mégis van már 200 látogatása majdnem... 😀fetomypersze, mert mindenki kíváncsi arra, hogy Briareos milyen opening hsz-t írt
több mint 14 éve
azért az poén, hogy az aranyköpésekhez oda van írva, hogy válasz nulla, mégis van már 200 látogatása majdnem... 😀