OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
Vadkender Arizona Cardinals 453 — Láthatatlan ember
shawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)konqueror
kegyetlen vagy baszod 😀eaglesmcnabb
téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konqueror
Csabit ki ne ismerné?! 😀

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Tökéletes! Köszönöm szépen, egy igazi Úr vagy 😀Vadkender
Mégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )Vadkender
az zsír, nekem nem adott visszajelzést 😀 én csak várom a szilveszter offereket, oda megyek ahol több luvnya lesz 😛
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉konqueror
Konqueror a Big Brother személyesen 😀
Off: Konq nézz rá twitterre 😛
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
téged meg facebookon is ismerlek, talán fogalmad sincs róla kedves Csaba 😉
több mint 15 éve
így tudtam megoldani, boldog karácsonyt 😛
konqueror
Mégegyszer köszönöm! Azért ne hagyd, hogy szilveszterkor majd nagyon elkallódjon... 😉 (igen, énmeg ezt tudom 😀 )

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 221 — je suis poloska
kegyetlen vagy baszod 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Annak nagyon örülnék. Persze ha neked nemgond 😉Vadkender
konqueror
shawnka barátjának bármit (igen, még ezt is tudom)
több mint 15 éve
átméretezzem a másikat hogy jó legyen?konqueror
konqueror
Tökéletes! Köszönöm szépen, egy igazi Úr vagy 😀

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Már mondta Shawnka is... de azért nemakartam ugy mert a mizzous nagyobb, és ugymeg ocsmány 😕
Rendben...Vadkender
több mint 15 éve
akkor jó szándékból helyezd sigjeid egymás mellé mert 150 pixel magas lehet maximum, köszike 😛konqueror
Már mondta Shawnka is... de azért nemakartam ugy mert a mizzous nagyobb, és ugymeg ocsmány 😕
Rendben...Vadkender
Annak nagyon örülnék. Persze ha neked nemgond 😉

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Sose azt nézd... a szándék a fontos 😉 😊Vadkender
akkor jó szándékból helyezd sigjeid egymás mellé mert 150 pixel magas lehet maximum, köszike 😛konqueror
Rendben...Vadkender
átméretezzem a másikat hogy jó legyen?
több mint 15 éve
Make love-ban megelőztünk titeket 😛shawnka
Már mondta Shawnka is... de azért nemakartam ugy mert a mizzous nagyobb, és ugymeg ocsmány 😕 persze azt nemmondta, hogy ebből itt bajom is származhat 😀

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Szerk: Én akartam lenni az első, de mint látjátok szemfüles barátunk megelőzött... 😉
Vadkender
akkor jó szándékból helyezd sigjeid egymás mellé mert 150 pixel magas lehet maximum, köszike 😛
több mint 15 éve
Szerk: Én akartam lenni az első, de mint látjátok szemfüles barátunk megelőzött... 😉
Vadkender
Sose azt nézd... a szándék a fontos 😉 😊

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 662 — Tyrone Creek
Vadkender
Make love-ban megelőztünk titeket 😛
több mint 15 éve
De ez nemakadályoz meg semmibe, ugyhogy:

Vadkender on Twitter
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
- évek óta elsütöm

- Höri komámnak szeretettel

következő kép meg egy nyálas giccshalmaz, egy éve Tibi ki is vette és meg is tiltotta hogy linkeljem 😀 utána meg egyik archív böngészéskor láttam, hogy 2 éve átment a cenzúrán 😀 a sorozatot idén sem szabad megszakítanom, márcsak poénból sem 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Karácsonyra:
http://www.youtube.com/watch?v=L89SCDNzE1c
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ma bátyámat elkísértem a Zara-ba a Váci utcába és kivel állok egy sorban? Thorgelle Sanyival!!! 😊Zsoca
nem könyökölt le reflexből?konqueror
sanyi nem olyan

de nem tudtam volna megállni hogy ne kezdjek bele a SAAANYI, SAAANYI kórusba mint válogatott meccseken 😊
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
ma bátyámat elkísértem a Zara-ba a Váci utcába és kivel állok egy sorban? Thorgelle Sanyival!!! 😊Zsoca
nem könyökölt le reflexből?
több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
ma bátyámat elkísértem a Zara-ba a Váci utcába és kivel állok egy sorban? Thorgelle Sanyival!!! 😊

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 235 — Eagles fan
Nekem sem volt gondom vele... Nálam mondjuk az ME kimaradt, 95-98 kombó után egyből az xp jött. 7-esre is csak azért váltottam kb. fél éve mert játék közben behalt az xp-m és nem volt hajlandó felállni a rendszer 😀 Gondoltam akkor újítok... De a hetessel eddig abszolút elégedett vagyok - múltkor azt hittem kinyírtam amikor frissítés közben sokadszorra is áramtalanítottam (félek az eredetiségellenőrzőtől), de 2-3 betöltés közbeni fagyás/újraindulás után bejött az oprendszer-helyreállító, és kb. fél óra alatt helyrerántotta az egészet... Talán annyi hátrányát érzem, hogy a direkt tuningolásra vásárolt procimat az xp simán bírta húzva is, a hetes viszont instabillá vált tőle, és gyakran kifagyott. De aztán visszaállítottam alapra, és azóta nincs gond.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
valahogy nekem soha nem volt igazán idegelő a windóz. mióta váltottam a 7-re kifejezetten normális.
kopp, kopp, kopp 😛

de előtte is viszonylag tűrhető volt(3 év ME és 5 év XP). amikor baszakodott az általában a gépem gyengesége vagy az én hibám volt, amiért nem kifejezetten rajongok a tűzfalért, meg a vírusírtóért 😊
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Raktam fel Ubuntut, érdekes Windows után 😊 De jó próbálgatni egy teljesen más op. rendszert.tenorx
neked nem indítja folyton újra? :/adam8
Csak amíg pakolta fel a frissítéseket, most viszont a Grub nyűglődik itt resueval, arra próbálok megoldást találni, mert most a Windowsba se lép be 😛tenorx
húú, sok sikert hozzá, az ubuntu nekem kétszer idegölőbb volt, mint a windóz 😀 pedig az már egy komoly szint 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Raktam fel Ubuntut, érdekes Windows után 😊 De jó próbálgatni egy teljesen más op. rendszert.tenorx
neked nem indítja folyton újra? :/adam8
Csak amíg pakolta fel a frissítéseket, most viszont a Grub nyűglődik itt resueval, arra próbálok megoldást találni, mert most a Windowsba se lép be 😛