OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
J.Jaguars 36
Sziasztok!

Amiért nincs ( legalábbis én nem találtam Madden témát ) ide írom a problémámat. Letöltöttem az alábbi rostert, de a játékosok portréja össze van keveredve. D. Garrarad-nak például T. Brady portréja van. Hogy ez a hiba ne legyen mit kell tenni? Orvosolható valahogyan? Előre is köszönöm a segítséget! Íme a roster: http://football-freaks.com/forums/index.php?download=3147

Üdv.

több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
van egy VIK-es ismerősöm, ő inkább sznob mint kockafej. mondjuk elvileg mindenből ötös 😀

hülyegyerek nyerte a dekázóversenyt 2006ban szűkebb pátriámban 62 perccel 😂 (várom Hörit, hogy büszkén közölje, Kmiklóson ő a büntetőrúgót nyerte az akkori VB alatt)konqueror
Én sznobokkal még nem találkoztam, inkább nagyon durva kockákkal. Tehát ha megyek át a Qból a Kbe akkor tételbizonyításokról beszélgetnek, meg hogy hajnali 4ig programoztak 😀 Mondjuk néha összefutunk Shleckkel és akkor jól anyázzuk Favreot 😛tenorx
Szobi is BME, vegyétek be a tressbe.

vagy Orkot, de ahhoz be kéne mennie a suliba 😀konqueror
Van még pár amerikai foci fan srác, mondjuk ők találnak meg engem általában, amikor Steelers mezben vagyok 😛
Szobival akkor tudunk összefutni ha ő is, meg mi is Qban vagyunk, csak az a baj, hogy általában mi rohanunk kb. és nincs szünetünk 😛 Ork meg igen 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Beszarnál látnád kik járnak a VIKre. Ott nagyon jól tartom a lusta imázs, ami rám is illik 😀tenorx
van egy VIK-es ismerősöm, ő inkább sznob mint kockafej. mondjuk elvileg mindenből ötös 😀

hülyegyerek nyerte a dekázóversenyt 2006ban szűkebb pátriámban 62 perccel 😂 (várom Hörit, hogy büszkén közölje, Kmiklóson ő a büntetőrúgót nyerte az akkori VB alatt)konqueror
Én sznobokkal még nem találkoztam, inkább nagyon durva kockákkal. Tehát ha megyek át a Qból a Kbe akkor tételbizonyításokról beszélgetnek, meg hogy hajnali 4ig programoztak 😀 Mondjuk néha összefutunk Shleckkel és akkor jól anyázzuk Favreot 😛tenorx
Szobi is BME, vegyétek be a tressbe.

vagy Orkot, de ahhoz be kéne mennie a suliba 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Beszarnál látnád kik járnak a VIKre. Ott nagyon jól tartom a lusta imázs, ami rám is illik 😀tenorx

Én sznobokkal még nem találkoztam, inkább nagyon durva kockákkal. Tehát ha megyek át a Qból a Kbe akkor tételbizonyításokról beszélgetnek, meg hogy hajnali 4ig programoztak 😀 Mondjuk néha összefutunk Shleckkel és akkor jól anyázzuk Favreot 😛
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...

hülyegyerek nyerte a dekázóversenyt 2006ban szűkebb pátriámban 62 perccel 😂 (várom Hörit, hogy büszkén közölje, Kmiklóson ő a büntetőrúgót nyerte az akkori VB alatt)
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Ritka nagy lúzer lehet a csaj:
http://hirszerzo.hu/belfold/20100928_bombariado_iskola_tinedzser 😂xrace77
az a vicces, hogy a telefonfülkéig még jól is csinálta 😀shawnka
előszőr azt hittem hogy norvég lehet, de csak utána láttam hogy gimnáziumról van szó így ez a lehetőség kiesett.
Viszont brilliáns logikájú, igazi hamisítatlan nővel van dolgunkharomt
Jézusom.... Nem semmi a csaj 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az a vicces, hogy a telefonfülkéig még jól is csinálta 😀shawnka
előszőr azt hittem hogy norvég lehet, de csak utána láttam hogy gimnáziumról van szó így ez a lehetőség kiesett.
Viszont brilliáns logikájú, igazi hamisítatlan nővel van dolgunk
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 662 — Tyrone Creek
az a vicces, hogy a telefonfülkéig még jól is csinálta 😀
több mint 15 éve
xrace77 Denver Broncos 4 685
http://hirszerzo.hu/belfold/20100928_bombariado_iskola_tinedzser 😂
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
nem is te lennél, eminens

ZH-ra amúgy nem is kell öltöny szerintem 😛konqueror
Nem, de legalább stylish lesz 😛 Főleg nem kell, mert mikmak lesz asszem.
Amúgy meg eddig az alsó 20%ban vagyok mindenből, szal ezt az eminenst gondold át, lófaszba se vagyok azok között akik ide járnak 😀tenorx
mégrosszabb, eminensnek csúfolnak, de valójában szar vagy 😀

a legjobb imázs a tróger lusta dög, aki amúgy zseni 😀konqueror
Jah csak a fórumon neveztek eminensnek, a BMEn sehol sem vagyok az arcoktól 😛 Beszarnál látnád kik járnak a VIKre. Ott nagyon jól tartom a lusta imázs, ami rám is illik 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Alap, amúgy is ZHzok valszeg 😀tenorx

Amúgy meg eddig az alsó 20%ban vagyok mindenből, szal ezt az eminenst gondold át, lófaszba se vagyok azok között akik ide járnak 😀tenorx
mégrosszabb, eminensnek csúfolnak, de valójában szar vagy 😀

a legjobb imázs a tróger lusta dög, aki amúgy zseni 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi

Amúgy meg eddig az alsó 20%ban vagyok mindenből, szal ezt az eminenst gondold át, lófaszba se vagyok azok között akik ide járnak 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...

ZH-ra amúgy nem is kell öltöny szerintem 😛
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Alap, amúgy is ZHzok valszeg 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
lehet beszállok délután. edzésre nem akarok abba veretni, de utána majd megyek egy kört - ha nem esik persze. 😛szaba
este volt socceredzés gimiben, egyszer egyik kölök eljött öltönyben 😀 mondom neki OMG, mér vagy csiniben?
-színház van ma bazki
-LOL, és onnan jössz/oda mész?
-lófaszt, de anyámék úgytudják járok, oda is adták a bérletpénzt, amit én eliszok

man of success

ja és http://www.youtube.com/watch?v=mbBs2OcR8a8
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ha mar a szulinapomra tettek, en is bevallalom 😀barney
na akkor rájöttem h van mindkettőtöknek annyi lájkja 😀 konq nickről barneynak repül és fordítva 😛kristof
Na basszus konq, lebuktunk... 😀barney
igazából Kristóf arra gondolt, hogy ugyanaz a személy vagyunk 😀 az meg gáz, hogy egy napra esik mindkettőnké, így megoszlik majd a szeretet 😛
több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 421
lehet beszállok délután. edzésre nem akarok abba veretni, de utána majd megyek egy kört - ha nem esik persze. 😛
több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
én utálom az öltönyt szal biztos nem 😀 de konq-nak akkor lesz a szülinapja szal gondolom neki alap ill Tomeee is gondolkozik az öltöny Pécsre vitelén 😛 (facebook powa 😊)kristof
na akkor rájöttem h van mindkettőtöknek annyi lájkja 😀 konq nickről barneynak repül és fordítva 😛kristof
Na basszus konq, lebuktunk... 😀

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én utálom az öltönyt szal biztos nem 😀 de konq-nak akkor lesz a szülinapja szal gondolom neki alap ill Tomeee is gondolkozik az öltöny Pécsre vitelén 😛 (facebook powa 😊)kristof
na akkor rájöttem h van mindkettőtöknek annyi lájkja 😀 konq nickről barneynak repül és fordítva 😛
több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Október 13-án International Suit Up Day. Valaki? 😀shawnka
Ha mar a szulinapomra tettek, en is bevallalom 😀

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Október 13-án International Suit Up Day. Valaki? 😀shawnka
én utálom az öltönyt szal biztos nem 😀 de konq-nak akkor lesz a szülinapja szal gondolom neki alap ill Tomeee is gondolkozik az öltöny Pécsre vitelén 😛 (facebook powa 😊)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sőt. Minden magyarnak kötelező lenne egy Syracuse Orange mez is 😛haromt
kösz, most csak azért is abban fogok menni szavazni :cool:JJ Tiller
még jó hogy mondod, akkor jó magyar házmesterként feljelentelek kampánycsend sértésért 😂
több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 662 — Tyrone Creek
Október 13-án International Suit Up Day. Valaki? 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
http://abcnews.go.com/Technology/story?id=98195&page=1
Ez mennyire durva, megéri végigolvasni.
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 020 — no es importante
Sőt. Minden magyarnak kötelező lenne egy Syracuse Orange mez is 😛haromt
kösz, most csak azért is abban fogok menni szavazni :cool:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal