NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
1 044
55
19:00, Arena4
Darts
20 feliratkozó
1 hónapja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#17 Peter Wright: Mikey
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
Menetrend:
Vasárnap délután
1. meccs : Jeffrey de Graaf vs Paolo Nebrida
2. meccs : Kevin Doets vs #31 Krzysztof Ratajski
3. meccs : #11 Dimitri Van den Bergh vs Callan Rydz
Vasárnap este
1. meccs : Ricky Evans vs Robert Owen
2. meccs : #7 Jonny Clayton vs #10 Gerwyn Price (4.kör)
3. meccs : #1 Luke Humphries vs #17 Peter Wright (4.kör)
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 6 éve
smith szarul meccsel, mindig akkor jó ha az ellen kezd, és akkor fos ha ő. 115-ös átlag a 4. szettben és simán kiszopiktavaly így szopott ki crosstól a VB-n 3-0-ás nyert szettek és 3-2-es bukottak
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Danny
1 741
Mekkora meccs jo isten
több mint 6 éve
Szép volt Asp!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Olyan tipikus, hogy amikor 25-öt akarnak dobni, akkor mindig bullba megy 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Smith ugy elverte az elso ket szettben szegeny Aspinallt mint b*zi a f*szatSonka ideböfögött, hogy hajrá asp, jött is a menetrendszerű összeomlás.
Danny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Danny
1 741
Smith ugy elverte az elso ket szettben szegeny Aspinallt mint b*zi a f*szat
több mint 6 éve
Smith kis formában kezdett, innen fog 90 alá esni meccs végére 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az egyik sérvem úszás közben jött ki. Totyogva görnyedve mentem el a csontkovácsomhoz. Futva jöttem el tőle... [...]Én nem a darts miatt, csak voltmér vagy 10 22 éves koromtól, így "érzékeny" a szemem rá.Köszi, de szerintem ettől sosem szabadulok már (szerencsére hullámzó. Van, amikor alig érzem, de ma pl fél óra után abbahagytam, mert a végén már nagyjából húztam a lábam magam után) 😊 Kéne szerződtetnem valakit, aki visszahozza a nyilakat dobás után, akkor nem kellene annyit mozogni 😀
Van a stabil póz, amikor nincs fájdalom, de abból kimozdulni halál.
Jobbulást
kishaszi
Bálesz
12 évig én is azt hittem nem lehet szabadulni ettől,mert az orvosok odáig jutottak tesómnál, hogy torna + fűző...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Én nem a darts miatt, csak voltmér vagy 10 22 éves koromtól, így "érzékeny" a szemem rá.Köszi, de szerintem ettől sosem szabadulok már (szerencsére hullámzó. Van, amikor alig érzem, de ma pl fél óra után abbahagytam, mert a végén már nagyjából húztam a lábam magam után) 😊 Kéne szerződtetnem valakit, aki visszahozza a nyilakat dobás után, akkor nem kellene annyit mozogni 😀
Jobbulást
kishaszi
több mint 6 éve
Én nem a darts miatt, csak voltmér vagy 10 22 éves koromtól, így "érzékeny" a szemem rá.Szerintem amúgy porckorongsérve lehet, ahogy kihúzta a nyilakat a végén, furán húzta a lábát.Valami hasonló lehet. Nekem az van, nem egy leányálom azzal játszani. Azt pedig, hogy napi 6-8 órákat töltsek a tábla előtt, el sem tudom képzelni. Sokszor már a tábláig séta is soknak érződik 😕
kishaszi
Bálesz
Jobbulást
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Remélem meglátjuk a döntőben 😀az a vicc hogy megint szarul játszott smith, kb. a legszarabb kiszállózása volt idén. Mondjuk a végére legalább jött a tömegÉs ilyen kiszállózással végzett 103-as átlagon.. Mi lett volna, ha nem ront 6200 nyilat duplára? 😊
eaglesmcnabb
Bálesz
több mint 6 éve
az a vicc hogy megint szarul játszott smith, kb. a legszarabb kiszállózása volt idén. Mondjuk a végére legalább jött a tömegÉs ilyen kiszállózással végzett 103-as átlagon.. Mi lett volna, ha nem ront 6200 nyilat duplára? 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
az a vicc hogy megint szarul játszott smith, kb. a legszarabb kiszállózása volt idén. Mondjuk a végére legalább jött a tömeg
több mint 6 éve
Szerintem amúgy porckorongsérve lehet, ahogy kihúzta a nyilakat a végén, furán húzta a lábát.Valami hasonló lehet. Nekem az van, nem egy leányálom azzal játszani. Azt pedig, hogy napi 6-8 órákat töltsek a tábla előtt, el sem tudom képzelni. Sokszor már a tábláig séta is soknak érződik 😕
kishaszi
több mint 6 éve
Pedig anno Premier League-ben többször megtréfálta Chizzy Garyt. Meg meg is ijesztett a Jamie elleni játékával.Hála égnek Gary most űrdartsot nyomott 3 szettig,.így lazán belefért a visszaesés is.
---
Szerintem amúgy porckorongsérve lehet, ahogy kihúzta a nyilakat a végén, furán húzta a lábát.
több mint 6 éve
Chizzy.anderson úgy játszik eddig mint mvG. betegChizzy meg ahogy szokott. Két brutál meccs után terített betli.
eaglesmcnabb
peach
Jól tud dobni, nem tud jól meccselni.
több mint 6 éve
anderson úgy játszik eddig mint mvG. betegChizzy meg ahogy szokott. Két brutál meccs után terített betli.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
anderson úgy játszik eddig mint mvG. beteg
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Asp VB címet kérek
több mint 6 éve
aspinall killersre jön be, akkor nincs mese, hajrá nathan!
több mint 6 éve
Jamievel mi lett..?!Cross is megzavarodott lehet a fenyegetéstől.
Joyce nyer-e szettet vajon, az a legnagyobb kérdés mára.
több mint 6 éve
Én csodálkoztam is, mert tegnap mintha azt mondta volna, hogy az az utolsó napja. Mindenesetre szívesebben hallgatom, mint Gyulaiékat, Petúrról nem is beszélve 😊jaja, azt mondta, hogy ha tegnap (előtt) nem jön a 9 nyilas, akkor neki már nem lesz, mert akkor lesz utoljára...
Bálesz
több mint 6 éve
Eskuszom amilyen allat ez a VB kinezem, hogy errol az agrol nyer valakiVagy MVG nyer 7-1re
Danny
több mint 6 éve
Danny
1 741
Eskuszom amilyen allat ez a VB kinezem, hogy errol az agrol nyer valaki