Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
keves soccert nezek.kicsit pont az inverz klopp aki folyamatosan túltolta a teátrális viselkedést
ha nezek akkor pool es szoboszlai es ha mar pool
slot sztem egy baszott kedvelheto figura.
annyira visszafogott amennyire kell es mellette szimpatikus.
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 535
keves soccert nezek.ha nezek akkor pool es szoboszlai es ha mar pool
slot sztem egy baszott kedvelheto figura.
annyira visszafogott amennyire kell es mellette szimpatikus.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 535
kb erre akartam utalni, ha korszakos lenne a nemetek is lecspananak ra, de jelenleg ahogy csebi irta ha van allando rutinos hinayzo nem ot hivnak be elsonekerre meg most van idom.Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
YoungZeeZee
Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.
De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
Stez
igen, nem tucatjatekos, sztem is hulyeseg hatosban jatszatni, de majd meglatjuk. azert 10 eve oszetettuk volna, ha 3 olyan kozepso kozeppalyasunk lenne akik stabil jatszok ilyen felallasban: 2 bundas meg egy liverpool. a problema az, hogy sem Schafer sem Dardai nem igazan utkozik, de lehet ez egyre kevesbe lesz fontos a top futballban. plusz fejbol nem tudom, hogy a Mister hogyan rakta ossze mostanaban a kozeppalyat Szoboszlaival egyutt, de emlekezzunk, hogy Szobot is volt, hogy probalta hatrebb visszavonva, ami nem izlett sem a csapatnak, sem a Dominiknak.
de azert a nemeteknel eleg kemeny keret van kozeppalyan ebben a nyolcas-hatos poziban:
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Stiller, aki mar tekintetevel megnyeri a parharcait, es elkepesztoen jol iranyit hatosbol
Reitz aki elkepesztoen jol szerez labdakat, plusz az elore jateka miatt Ballackhoz is hasonlitjak
Nmecha, akit annak ellenere nagyon kedvelek, hogy a Dortmundban jatszik es kb egyetlen ude szinfolt ott iden.
Bischoff, akire mar most lecsapott a Bayern pedig olyan emberek padoznak jelenleg is, mint Palhinha.
szoval, ha ugy szamoljuk, hogy Andrich, Gross es tarsai mondjuk 26 utan nem jatszanak, akkor is van minimum 6 vetelytarsa Dardainak. annyira meg nem kiemelkedo jatekos jelenleg, hogy biztosan kijusson vilagesemenyekre. magyar valogatottban meg lenyegeben nincs rivalis, es hat ahogy a ziccerben is mondtak, azert egy palyafutas alatt most mar 1-2 EB mindig leesik a magyar valogatottban.
csebi
több mint 1 éve
erre meg most van idom.Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
YoungZeeZee
Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.
De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
Stez
igen, nem tucatjatekos, sztem is hulyeseg hatosban jatszatni, de majd meglatjuk. azert 10 eve oszetettuk volna, ha 3 olyan kozepso kozeppalyasunk lenne akik stabil jatszok ilyen felallasban: 2 bundas meg egy liverpool. a problema az, hogy sem Schafer sem Dardai nem igazan utkozik, de lehet ez egyre kevesbe lesz fontos a top futballban. plusz fejbol nem tudom, hogy a Mister hogyan rakta ossze mostanaban a kozeppalyat Szoboszlaival egyutt, de emlekezzunk, hogy Szobot is volt, hogy probalta hatrebb visszavonva, ami nem izlett sem a csapatnak, sem a Dominiknak.
de azert a nemeteknel eleg kemeny keret van kozeppalyan ebben a nyolcas-hatos poziban:
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Stiller, aki mar tekintetevel megnyeri a parharcait, es elkepesztoen jol iranyit hatosbol
Reitz aki elkepesztoen jol szerez labdakat, plusz az elore jateka miatt Ballackhoz is hasonlitjak
Nmecha, akit annak ellenere nagyon kedvelek, hogy a Dortmundban jatszik es kb egyetlen ude szinfolt ott iden.
Bischoff, akire mar most lecsapott a Bayern pedig olyan emberek padoznak jelenleg is, mint Palhinha.
szoval, ha ugy szamoljuk, hogy Andrich, Gross es tarsai mondjuk 26 utan nem jatszanak, akkor is van minimum 6 vetelytarsa Dardainak. annyira meg nem kiemelkedo jatekos jelenleg, hogy biztosan kijusson vilagesemenyekre. magyar valogatottban meg lenyegeben nincs rivalis, es hat ahogy a ziccerben is mondtak, azert egy palyafutas alatt most mar 1-2 EB mindig leesik a magyar valogatottban.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Tudom, ezért is írtam.Csak szívja a vérét, nagyon egyben van a csapatSzobo nyilatkozat meccs után:Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Mikey
JC6 (Mr. Miele)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Érdekes, hogy Antony piros lapot kapott ezredre ártalmatlan szituációra, bezzeg Carlos Romero sárgát kapott legalább season endingre menő szabálytalanságra VAR után Mbappé ellen.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.Lol, haverok is voltak vendégbe is, félidőben mondtuk nekik hogy 30-an vagytok xdd
Dzsokijuing
Tavalyhoz képest jobb lett a sör, ez egy plusz.23 december végén lett új büfés, azóta van rendes csapolt sör, nem a dobozost öntögetik ki, meg jelentősen jobb lett a többi kínálat is.
Dzsokijuing
De ez a Thunderstruck cover, ez egy mínusz.Ezt viszont kikérem magamnak, minden meccs első csúcspontja ez, ANGYALFÖÖÖÖÖLD
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csak szívja a vérét, nagyon egyben van a csapatSzobo nyilatkozat meccs után:Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Mikey
több mint 1 éve
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.Barkóczi te jó IstenNem volt csúnya!🙂
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Tavalyhoz képest jobb lett a sör, ez egy plusz.
De ez a Thunderstruck cover, ez egy mínusz.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szobo nyilatkozat meccs után:Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.
🤣
Stoki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Szobo nyilatkozat meccs után:"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
több mint 1 éve
Remélhetőleg a Newcastle ellen kicsit pihenteti Domot a mester.Szerintem nem fogja, mert utána hétvégén nincs meccs a kupakiesés miatt, aztán egy hét pihenővel PSG.
ozibozi
több mint 1 éve
Remélhetőleg a Newcastle ellen kicsit pihenteti Domot a mester.
több mint 1 éve
Long long overdue. Tavaky utolérték a Szeltiket bajnokság végére, aztán nyomtak egy terített betlit. A kifogások persze jöttek.
zacknorb
Idén meg egy halom fos volt a teljesítmény, szerintem a negyedosztályból visszatérés utáni szezonban, az utóbbi évek leggyengébb keretével nem volt ennyi bukta.
Van Bronckhorst még elrángatta valahogyan Gerrard csapatát az EL-döntőig, de Clement semmit nem javított.
több mint 1 éve
So, just to recap, here are ALL the records that Mohamed Salah set vs Manchester City tonight:
— Squawka (@Squawka) February 23, 2025
◉ Mo Salah is the first player in Premier League history to register 40+ goal involvements in TWO different seasons.
◉ Mo Salah is the first player in Europe’s top five leagues to… pic.twitter.com/sSdASdboOC
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Békéscsaba, első 13 meccs 10 pont, utolsó 5 meccs 13 pont
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hogy is mondtam az előbb?
több mint 1 éve
VFB kb. 4-0-ra vezethetne, rem.nem jön a büntetés érte
több mint 1 éve
www.nytimes.com/athletic/6148375/2025/02/23/manchester-city-liverpool-analysis-result/XDD 21.8-as PPDA
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.nytimes.com/athletic/6148375/2025/02/23/manchester-city-liverpool-analysis-result/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lényeg a W, de azért mocsok szar játékot tol ez a csapat… ződ sasok!
több mint 1 éve
Találkozott valaki olyan statisztikával, hogy mennyivel több a piros lap, mióta van VAR?
több mint 1 éve
minden rendben Kenny, tud ez a Fradi 😉 a szurkolók és a csapat ismét egymásra talált, az Elnök úr és Hajnal is megbocsátatott.jól van, Kátrány elvtárs megteszi a szívességet amit kell a züldeknek"FIFA biro"
gusztustalan
petey
Kenny
/sarcasm off
(hát a nyilvánvaló tudáskülönbség ellenére és ha ez a fasz nem állítja ki Serát nem mondom nem lett volna X. nem láttam mi játszik a Fradi. kb ez a szórj fel mindenkit és megoldják. rettenet)
szegény Pető, idén 3x épít csapatot 😀 menni kell tovább és bent marad a Vidi.
több mint 1 éve
jól van, Kátrány elvtárs megteszi a szívességet amit kell a züldeknek"FIFA biro"
gusztustalan
petey