Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 444
Pár éven belül A Sarkantyúsokhoz simán eljuthat, egy jól megválasztott ugródeszkának keresztül. Szvsz
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 618 — Omar's Coming Yo!
Osszesegeben tok jo, hogy bejutottunk a fotablara, de kezdhetunk megbaratkozni a gondolattal, hogy Rebrov elkoszon a szezon vegen. Gyakorlatilag kimaxolta a Fradit.
Mindamellett a Dinamo elnokenek nyilatkozata( amire Orosz eloszeretettel hivatkozik) , hogy mennyivel jobb egy EL csoportkorbol tovabbmenni mint egy BL-bol kizugni -20as golkulonbseggel(anyagilag kb ugyanott vagy) azert az elenken el a fejemben.
Remelem nem leszunk pofozogepek(megha minden bizonnyal ez fog tortenni) es lehozuk tisztesseggel ezt a 6 meccset.

Csutortokon meg Hajra Fehervar, ket csoportkoros csapat az meno lenne.

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
"Amúgy milyen szívás hogy pont idén hozták a szuperkupát Pestre mikor jövőre lehet hogy pont 2 magyar csapat játszhatná"

🤣🤣🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Nem sokat ellenkezett, amíg magába szívta ez a valami, amit nem tudunk megfogalmazni, de ha mégis megtesszük, akkor már tuti nem fogunk tudni megélni belőle. 😉
ozibozi
Pinte-effektusnak hívom.
Ha esetleg valaki nem tudná volt a frafiban egy Pinte Attila nevű szlovák válogatott srác aki az erzedfordulón valamiért úgy döntött hogy a Southamptonból hazafelé tartva leszerződik a zöld fehérekhez.
Az első edzéseken még hozta azt a ritmust amit a szigetországban felvett, aztán látta hogy nem kell Mo-n edzeni úgyhogy szépen fokozatosan ő is elhagyta 🤣
Pedig nagyon jó kis játékos volt.
davemayer
Egy jó féléve volt.
Nem is hittem el anno, hogy ilyen tudású játékos van az NB1-ben.
Aztán már elhittem... 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Henk ten Cate és a sportos újságíró noname faszit jól szájbaqurt csávón kívűl /szoúza/ megint van egy komoly edző a térségben. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 622 — Cowboys fan
Rég nem néztem magyar focikát...
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Elég borzalmas, ha így állunk.
Chargers LT
De ezek szerint nemzetközi focit sem nézel.A Vidi múlt heti francia ellenfelénél,a Reimsnél 2 db francia játszott de lehetne még sorolni a csapatokat.Rég nem trend ez a Bilbao meg Paks style,ha egyáltalán volt valaha ilyen trend.
JoeyPorter
Ha volt is azt a Bosman-szabály eltörölte.
davemayer
Bosmannek ehhez semmi köze sincs sztem
csebi
Ha tudod hogy az mit jelent ezt nem mondhatod 😊
davemayer
a Bosman-szabály az emberek nagy részénél csak úgy él, hogy a röghöz kötést tiltja, úgy nem, hogy az EU-s szabad munkaerőáramlást és a külföldi, de EU-állampolgár játékosok diszkriminálásának tiltását is ráerőltette a tagállamok futballszövetségeire
több mint 5 éve
Nem sokat ellenkezett, amíg magába szívta ez a valami, amit nem tudunk megfogalmazni, de ha mégis megtesszük, akkor már tuti nem fogunk tudni megélni belőle. 😉
ozibozi
Pinte-effektusnak hívom.
Ha esetleg valaki nem tudná volt a frafiban egy Pinte Attila nevű szlovák válogatott srác aki az erzedfordulón valamiért úgy döntött hogy a Southamptonból hazafelé tartva leszerződik a zöld fehérekhez.
Az első edzéseken még hozta azt a ritmust amit a szigetországban felvett, aztán látta hogy nem kell Mo-n edzeni úgyhogy szépen fokozatosan ő is elhagyta 🤣
Pedig nagyon jó kis játékos volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ha Rebrov Fradiját nézem, akkor eszembe jut az egyik kedvenc idéztem, amit Josh McDaniels mondott pár éve az egyik 3 Games to Glory filmben:

“The confidence to execute under pressure comes from preparation”
Szerintem Rebrov nem látta ezt a filmet, de azt gondolom kb. hasonlóan gondolkodik.
És ez nekem nagyon szimpatikus, és öröm látni a csapaton.
Sinisa
Lobanovszkij-nál elhiszem hogy hasonló volt a szellemiség, ha nem is mondták így ki 😊

Ezzel szerintem eldőlt hogy utolsó évét húzza a Fradinál Rebrov, jó lenne ha nem így lenne de félek hogy ő is úgy fogja érezni hogy ezt itt kimaxolta és ideje lesz szintet lépni. Az ajánlata valószínűleg meglesz hozzá.
davemayer
Rebrov:
Ez nagyon érdekes kérdés.
Nem hiszem, hogy top5 bajnokságban kapna egy “jó kispadot”, Belgium, Hollandia vagy a Skandináv térség vagy Törökország jöhetne szóba.
Lehet szeretni / nem szeretni a Fradit, de egy nagy múltú csapat és ezt Rebrov is mindig emlegeti.
Én nagyon remelem, hogy marad meg 2-3 évet!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 618 — Omar's Coming Yo!
CSOPORTKOR PALI!!!

több mint 5 éve
Bolond lenne nem tovább lépni, megérdemli.
Köszönjük neki
több mint 5 éve
Ha Rebrov Fradiját nézem, akkor eszembe jut az egyik kedvenc idéztem, amit Josh McDaniels mondott pár éve az egyik 3 Games to Glory filmben:

Szerintem Rebrov nem látta ezt a filmet, de azt gondolom kb. hasonlóan gondolkodik.
Sinisa
Lobanovszkij-nál elhiszem hogy hasonló volt a szellemiség, ha nem is mondták így ki 😊

Ezzel szerintem eldőlt hogy utolsó évét húzza a Fradinál Rebrov, jó lenne ha nem így lenne de félek hogy ő is úgy fogja érezni hogy ezt itt kimaxolta és ideje lesz szintet lépni. Az ajánlata valószínűleg meglesz hozzá.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Petey: csináljátok meg csütörtökön mert kellenek a pontok a bajnokságnak is!
csebi
Pontosan, nagyon jó lenne 2 csoportkörös csapat. Bár akkor aztán végképp nem tudom hova fog fejlődni ez a fociutálat az ellenzéktől.
davemayer
nyugi van fideszes ismerősöm is aki rühelli ezt a focit(ami egy úri hóbort lett a felső párezernek), semmi köze ehhez az ellenzéknek. Sosem értettem ezt a párhuzamot.
petey
Vannak kivételek, ez igaz de ha a döntő többséget nézem akkor a támadások a labdarúgas felé az ellenzéktől érkezik.
Alapvetően amúgy értem az anyagi szituáció kritizálását hiszen az ideális tényleg az lenne ha nem kellene közpénz ahhoz hogy ezt a szintet el lehessen érni de ha máshogy nem ment akkor csak az maradt.
davemayer
Rühellem a fideszt, utálom hogy stadionokra költik az adófizetők pénzét, soha nem nézek nb1-et, de sztem van az a pont amikor félre kell rakni azt hogy ki mit utál és örülni, hogy elért valamit egy magyar csapat
Adirotor
Igen, csak ez ok-okozat, mert anélkül a befektetett pénz nélkül ez sincs
davemayer
Debrecen is kijutott, meg az EB-re is kimentünk
a pénzhez ennek nem sok köze van
Adirotor
Bocs hogy ezt mondom de annsk a Lokinak ritka nagy mákja volt a sorsolásnál. Gondolj bele hogy egy Levszki volt a legkomolyabb ellenfelük a teljes selejtezo sorozatban (akkor meg a malmo sem volt nagy szám). Kb mintha a fradinak ez a molde lett volna a legnehezebb.
davemayer
Mekkora gólokat szereztek ott anno
azokon a levski meccseken 10 éve, amikor a bolgár foci még jegyezve volt, ennél a moldéknél mindenképp komolyabban,
előtte meg a svéd vonalat is intézték a szem . 😉
ozibozi
Ja, akkor még Rudolf is futballistanak tűnt. Az a Levszki egy centivel sem volt erősebb ennél a Moldenél, fejben meg kifejezetten gyengék voltak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 622 — Cowboys fan
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megy
Adirotor
Henriknél jobb embert nehezen találnának, itt maga a formátum is probléma, nehéz 2 mondatban mélyelemzésbe bocsátkozni
r.baggio
Henrik tenyleg jo, korabban is irtam, hogy neki sikerul mashonnan megfogni, vizsgalni es elemezni egy meccset.
ZoliMP
szerintem Henrik - mivel sosem labdarúgóként kereste a kenyerét - eleve más nézőpontból közelíti meg a meccseket. nincsenek berögződései, hogy "ezt mi edzésen nem így csináltuk, ez a helfszpész ez baromság", és grátisz képes és hajlandó volt ténylegesen tanulni a nyolcvanas évek fodballistáitól élesen eltérő módon.
több mint 5 éve
csebi
Pontosan, nagyon jó lenne 2 csoportkörös csapat. Bár akkor aztán végképp nem tudom hova fog fejlődni ez a fociutálat az ellenzéktől.
davemayer
nyugi van fideszes ismerősöm is aki rühelli ezt a focit(ami egy úri hóbort lett a felső párezernek), semmi köze ehhez az ellenzéknek. Sosem értettem ezt a párhuzamot.
petey
Vannak kivételek, ez igaz de ha a döntő többséget nézem akkor a támadások a labdarúgas felé az ellenzéktől érkezik.
Alapvetően amúgy értem az anyagi szituáció kritizálását hiszen az ideális tényleg az lenne ha nem kellene közpénz ahhoz hogy ezt a szintet el lehessen érni de ha máshogy nem ment akkor csak az maradt.
davemayer
Rühellem a fideszt, utálom hogy stadionokra költik az adófizetők pénzét, soha nem nézek nb1-et, de sztem van az a pont amikor félre kell rakni azt hogy ki mit utál és örülni, hogy elért valamit egy magyar csapat
Adirotor
davemayer
Adirotor
Bocs hogy ezt mondom de annsk a Lokinak ritka nagy mákja volt a sorsolásnál. Gondolj bele hogy egy Levszki volt a legkomolyabb ellenfelük a teljes selejtezo sorozatban (akkor meg a malmo sem volt nagy szám). Kb mintha a fradinak ez a molde lett volna a legnehezebb.
davemayer
Mekkora gólokat szereztek ott anno
azokon a levski meccseken 10 éve, amikor a bolgár foci még jegyezve volt, ennél a moldéknél mindenképp komolyabban,
előtte meg a svéd vonalat is intézték a szem . 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
A fradisálamat mégsem én fogom viselni holnap, hanem a kilencéves kisfiam. Egész héten ez a meccs volt a téma a suliban, marha büszke lesz benne!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 934 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Hahh, nyert a Bognor Regis 😊
warr_b
Horsham ellen, asztakurva! Adirotor, mélyelemzést kérünk!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
csebi
davemayer
petey
davemayer
Adirotor
davemayer
Adirotor

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hahh, nyert a Bognor Regis 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
csebi
davemayer
petey
davemayer
Adirotor
davemayer
több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan
csebi
davemayer
petey
davemayer
Adirotor
davemayer
Ár-érték arány, ott a gond.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
csebi
davemayer
petey
davemayer
Adirotor

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
csebi
davemayer
petey
davemayer
több mint 5 éve
Rég nem néztem magyar focikát...
Ott tartunk már, hogy legalább egy félcsapatravaló magyart sem sikerült pályára küldeni?
Ha jól számolom, jelenleg 2 magyar játékos van ebben a "magyar" székhelyű csapatban.
Elég borzalmas, ha így állunk.
Chargers LT
Még ennél is borzalmasabb a helyzet ugyanis a kanyarban sincs olyan magyar játékos aki erre a szintre alkalmas lenne
davemayer
Dehát azért épült a sok stadion az elmúlt 10 évben, hogy az utánpótlás kinevelje mostanra a sztárokat... Hát még ilyet!
Chargers LT
Nem a stadion neveli a játékosokat de ahhoz elengedhetetlen hogy az esély meglegyen.
davemayer
Ööö, dehogyis szükséges 😁
2000 előtt nem voltak új stadionok, sokban még szék se, de volt foci.
Ahhoz, hogy jó kinevelt játékosok legyenek, nem stadion kell, hanem elhivatottság, akarat, ész, tehetség, szakértelem, lemondás, stb...
Egy stadionnak semmi jelentősége
Chargers LT
Volt foci 2000 előtt lol
Emlékszem milyen viszonyok voltak mint gazdaságilag mint infrastrukturalisan. Ez a mai állapot mint ami a mai fradinal van fényévekkel jobb.
davemayer
Pont most mondod, hogy 2000 előtt nem volt foci? 😁
1995? Fradi BL? Na az Telek Andrisékkal foci volt! Csupa magyar nagyszerű játékossal!
Továbbá még johogy az infrastruktúra jobb, mint anno... Ezt senki nem is vitatja.
Ha most ezzel függ össze a jó foci, meg a jelenleg szárnyaló gazdaságunkkal (ami nincs 😂), akkor hol a sok jó fiatal magyar futballművész? 😁
Chargers LT
A magyar játékosok jobbak voltak sokkal mint most, az biztos. Érdemes pl visszanézni a newcastle elleni fradi hazai meccset, kitűnő teljesítmenyek voltak. De maga a magyar labdarúgas nagyon lent volt, 0 profizmussal.
davemayer
No offense, de az, hogy most töménytelen mennyiségű pénzt dotálunk, attól még nagyon nincs profizmus. Az egy dolog, hogy az infrastruktúra kezd nyugati lenne, de ennyi.
A 90-es években sokkal jobb volt meccsekre járni, nem voltak ennyire kiemelkedő csapatok, jobb is volt a hangulat. Több magyarért lehetett szorítani vagy éppen utálni.
NB2
Ez a romantika a 90es évek iranyaba bennem is bennem van, de ha mögé nézel mai fejjel rájössz mennyire rossz volt. A mai fradi elég profi már, nyugodtan hidd el. Ja és kivancsi leszek hogy Oroszék is úgy lenyúlják-e ezt a pénzt mint ahogy Szivósék tették, gyakorlatilag ellopva a klub teljes jövőjét...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal