Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Jó hirtelen döntés lehetett, ha másnap leakasztanak egy Rebrovot, qrvanagy 😀Gera lesz az 😛Nincs papírja, a bohócligánkban nem ülhet le minden jöttment a kispadra.
dande
Állítólag Rebrov lesz a befutó.
csipkelli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Gera lesz az 😛Nincs papírja, a bohócligánkban nem ülhet le minden jöttment a kispadra.
dande
Állítólag Rebrov lesz a befutó.
több mint 7 éve
Gera lesz az 😛
több mint 7 éve
sztem Storck lesz a befutó amúgy. de én Robert bácsit akarom újra!!!Kezdődhet a tippjáték.....Bódog?
(Lipcsei?)
zemanla
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Sokáig nem kell keresni, ez a 4. percben volt 😀jól elengedted a témát. javaslom készülj minden Vidi meccsről ilyenekkel, hogy el lehessen mondani minden forduló után mennyi geci van a keretben. szánalmas már ez a rugózás, nekem kellemetlen.
És akkor egy juhászroli bestof. Igazából csak azért raktam be, hogy a fekete ruhában az esettel szemben álló asszisztens mit nézett, hogy ez nem egyből piros. Abszolút nincs takarva, szemtől szemben látja, a labda rég elment és tisztán látható, hogy Geri rátart térddel a lábfejére.
Szóval amíg ezeket engedik, ne csodálkozzunk, hogy vannak páran akik úgy érzik, bármit megtehetnek.
gabokocka
petey
Csak jót röhögök a szétrúgjuk a szegény molvidiseket mondataidon, aztán mindig ilyenek bukkannak elő a neten. 😉
De holnap hajrá molvidi a görögök ellen 😊
több mint 7 éve
jól elengedted a témát. javaslom készülj minden Vidi meccsről ilyenekkel, hogy el lehessen mondani minden forduló után mennyi geci van a keretben. szánalmas már ez a rugózás, nekem kellemetlen.
És akkor egy juhászroli bestof. Igazából csak azért raktam be, hogy a fekete ruhában az esettel szemben álló asszisztens mit nézett, hogy ez nem egyből piros. Abszolút nincs takarva, szemtől szemben látja, a labda rég elment és tisztán látható, hogy Geri rátart térddel a lábfejére.
Szóval amíg ezeket engedik, ne csodálkozzunk, hogy vannak páran akik úgy érzik, bármit megtehetnek.
gabokocka
több mint 7 éve
Jöjjön vissza Détári, az legalább vicces volt.www.youtube.com/watch?v=TFWaMZfkP44&t=342s
empty taxi
több mint 7 éve
Elkéstek ezzel egy pár évet.Storck sanszos szerintem is. Én ráteszek egy zizit.
több mint 7 éve
Jöjjön vissza Détári, az legalább vicces volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Üljön a kispadon mondjuk egy igazi... edző? Aki ért hozzá, meg képesítése, tapasztalata van? Kizárt!Kezdődhet a tippjáték.....😀😀😀DD pont az ilyen nyomorultak kellenek, mint Lipcsei, Pintér, Véber, meg a többi magyar szagember. Nem azt mondom, hogy Doll az über alles, de azért ne ilyen nevekben gondolkodjanak már a fradinál, mint Lipcsei.
(Lipcsei?)
zemanla
Amadeus
több mint 7 éve
Zidane? 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Lipcsei legalább fradista, szurkolók elfogadnák, sokkal rosszabb nem lehet.Ellenben egy pinyő, storck vagy vmi hasonlón besírnék.
több mint 7 éve
Kezdődhet a tippjáték.....😀😀😀DD pont az ilyen nyomorultak kellenek, mint Lipcsei, Pintér, Véber, meg a többi magyar szagember. Nem azt mondom, hogy Doll az über alles, de azért ne ilyen nevekben gondolkodjanak már a fradinál, mint Lipcsei.
(Lipcsei?)
zemanla
több mint 7 éve
Kezdődhet a tippjáték.....(Lipcsei?)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Nem merik Pinyőt bedobni 😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Közben Doll állítólag lapát, erre kíváncsi leszek 😊Hivatalos is. 😀
gabokocka
több mint 7 éve
Közben Doll állítólag lapát, erre kíváncsi leszek 😊
több mint 7 éve

több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/vidi-megleptek-az-ultrak-a-jatekosokat-az-edzesen-video-2653923a szurkolokat sem ertem.
Vissza fogjak valtoztani a nevet? NEM
Lemaradnak a vidi top meccseirol a sajat balfaszsaguk miatt. A csapatot es magukat is buntetve.
Az ujpestnel ugyanez -volt- a helyzet.
több mint 7 éve
" a helyszínre látogató hazai és külföldi vendégek ezreinek elképedése is" mondjuk a pálya minősége miatt ezen az elképedésen én nem csodálkoznék....
több mint 7 éve
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?szerintem önszorgalomból.
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
csebi
szöllősi sem hülye (nem hülye, csak egy faszkalap), pontosan tudja, hogy a magyar történelem melyik időszakához hasonlít legjobban a mostani, és hogy akkor bizony folyamatosan bizonyítani kellett a kurzushoz való hűséget, mert ha megkérdőjelezték az ideológiai elkötelezettségedet, akkor lényegében elvágtad magad.
több mint 7 éve
A hétvégén 61 néző volt a felcsút kisvárdán, a sportba ötszáz valamennyit hazudtak.És hát igen, magáncégek adakozása volt, kár hogy igazából ezek adóforintok, de kit érdekel, amikor közbeszerzéseken ezek többszörösét osztják vissza nekik.
több mint 7 éve
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?Beleolvastam... Kár volt... De biztosra mentek, mert nem kommentelhető😊
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
csebi
Amíg a rendszer lesz, addig Puskás is lesz. Amint bedől, szinte téglánként fogják elhordani az emberek mindent ami ott van!
több mint 7 éve
ez az ember elképesztő. önszorgalomból írja ezeket vagy megrendelést kap, hogy ilyennel próbáljon meg létjogosultságot szerezni ennek a csapatnak?www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fotablas-alberlo-szollosi-gyorgy-publicisztikaja-2653899
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.