Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 434 — Cowboys fan
Túl szép lett volna ez a hétvége, hogy a Barca is nyerjen.............mondjuk sejtettem, hogy a Vigotól szívás lesz de akkor is. Lassan LEből mintha kezdene kifogyni a szufla, még tartjuk magunkat, de a védelmet nem rakjuk rendbe (nem fogjuk) akkor, év végére főleg, nagy gubanc lesz..
dande
Enrique nem fogja rendbe tenni a védelmet, ahhoz nem ért. viszont a támadójátékot tudja csiszolni, igaz az MSN simán önjáró. na mindegy.
Puyol nem akar edzősködni? 😊
slowmotion
Magyarul Enrique semmit sem csinál, mert az MSN vagy nyeri neki a meccseket, vagy totális tudatlanság van, ami az edzői stábot illeti. 8)
Egy Puyol-féle faszi, akinek a töke is megvan, és óriási tisztelet övezi, tényleg jó edző lehetne egyébként. Szvsz sokkal-sokkal-sokkal magasabban van az ázsiója, mint egy Guardiola vagy Enrique-féle csókának, hiába volt mindkettő jó játékos.
Stez
sikerült megoldani a védelem gondjait? nem. annyi változott, hogy a bohóc ha már hátul nem villog, akkor előremegy gólkirálynak. tisztára mint Ramos egy házzal odébb.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 025 — The Mathematician
Mikor volt 4. a Barcelona spanyolhonban?😊
NB2
kérlek alássan:
tavaly a hetedik forduló után
slowmotion
azt hittem valamikor a 90-es években😊
NB2
amúgy a 2000es évek elején nem voltak túl jók emlékeim szerint

en.wikipedia.org/wiki/List_of_FC_Barcelona_seasons
Negritis
csak Van Gaal
Heisman Trophy
dehát ő zseni 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 723 — "Montoya por favor!"
NB2
kérlek alássan:
slowmotion
NB2

Negritis
csak Van Gaal

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 517 — Így remélem megfelelek nektek.....
Túl szép lett volna ez a hétvége, hogy a Barca is nyerjen.............mondjuk sejtettem, hogy a Vigotól szívás lesz de akkor is. Lassan LEből mintha kezdene kifogyni a szufla, még tartjuk magunkat, de a védelmet nem rakjuk rendbe (nem fogjuk) akkor, év végére főleg, nagy gubanc lesz..
dande
Enrique nem fogja rendbe tenni a védelmet, ahhoz nem ért. viszont a támadójátékot tudja csiszolni, igaz az MSN simán önjáró. na mindegy.
slowmotion
Magyarul Enrique semmit sem csinál, mert az MSN vagy nyeri neki a meccseket, vagy totális tudatlanság van, ami az edzői stábot illeti. 8)
Egy Puyol-féle faszi, akinek a töke is megvan, és óriási tisztelet övezi, tényleg jó edző lehetne egyébként. Szvsz sokkal-sokkal-sokkal magasabban van az ázsiója, mint egy Guardiola vagy Enrique-féle csókának, hiába volt mindkettő jó játékos.
Stez
Magam nem gondolom, hogy semmit nem csinál, azért szinten tartani sem egyszerű a dolgokat a BL sem vélétlen, sztárokat is tudni kell kezelni, s azt megoldotta. Viszont láthatóan vannak égető gondok főleg hátul (már korábban kezdődött, előtte) s nem nagyon tud mit kezdeni vele. Illetve amerikai focis nyelven szólva vékony a deep chart. Végül is idény végén kell hasítani, reméljük sikerül.

Puyol is érdekes eset egyébként. Világ bohócának indult nemcsak a haja miatt, s mekkora tanár lett. Edzőként nem tudom milyen lenne.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 891 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
slowmotion

több mint 9 éve
dande
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 517 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
NB2
kérlek alássan:
slowmotion
NB2

több mint 9 éve
NB2
kérlek alássan:
slowmotion
NB2
nem, internet a barátod.
tavaly az ötödik körben szopott a Celtánál, aztán két fordulóval később a Sevillánál is kapott egy pofont.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 317 — nabege2@yahoo.com
NB2
kérlek alássan:
slowmotion
több mint 9 éve
NB2
kérlek alássan:
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Meanwhile : 38' Celta Vigo 3-0 Barcelona
ozibozi
a bőrszalonna nem győzni jár Vigoba
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 152
Meanwhile : 38' Celta Vigo 3-0 Barcelona
több mint 9 éve
Milan 1-3-ról 4-3? wtf?
NB2
toltak egy istambult 😀

több mint 9 éve
Milan 1-3-ról 4-3? wtf?
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Grat a Spursnek.
Azt nem tudom hogy Kolarov gólja mennyire zavarta meg ott a hátsó 4est.
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 456
Gondoltam, h De Bruyne nélkül gyengébb lesz a city, de gyakorlatilag semmit se mutatnak, a Tottenham konkrétan lefocizza őket. A 2-0-ás állás a citynek hízelgő, lehetne közte simán 4-5 is. Egyszerű, agresszív letámadással megfogták az egész csapatot 60 percig.

Nagyon király lehet idén a PL, a Pool és a Tottenham is erősebbnek tűnik, mint tavaly, a United is jobb, mint lvg-vel, de még nem az igazi, a City kerete alapból a legerősebb, az Arsenalt még csak a Chelsea ellen láttam, de ott elég brutál módon nyomták, a Chelsea meg tuti fel fog jönni Conteval.

Durva, hogy a City, United, Pool, Arsenal, Chelsea, Spurs hatosból (minimum) kettő le fog maradni a BL-ről.
több mint 9 éve
Hah verjük a City-t mi van itt?????? Kivételesen nem bánom ha Pep csapata kikap 😊
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 723 — "Montoya por favor!"
xD Joe Allen gólja gyönyörű

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
most akkor Pep Carlo raus?
slowmotion
Ki az a Carlo Raus? Nem vágom.
Coolearie
nem is neked szólt, hanem a bájern fanoknak, de leginkább a mi kedvenc joghallgatónknak
slowmotion
Már írtam: türelem. Ne kapkodjunk.
Amadeus91
persze. csak valahogy úgy rémlik, hogy a Pep alatti első megingásnál jöttek az ugyemegmondtamok, meg a Pep raus.
slowmotion
nekem sem tetszik a játék, amit nyújt a csapat. Gondolok itt játékosok rotálására, taktikára stb.
A tiki-taka maradványát látom még mindig, ami elszomorít, egyelőre.
gamerkr
Momentán gyenge a keret: Robben, Ribéry lapát, nem szabad hosszabbítani velük, Costa IR, Coman kurvagyenge. Xabi-t lassan temetjük, Lahm is 30 felett, Vidal kurva hülye, Müller pedig döglődik minden szervezett játékrendszerben, Lewa nem fog minket elvinni egyedül ebben a szezonban.
Jelenleg adott egy Neuer-Lahm, Boateng, Hummels, Alaba-Kimmich hatos, utána meg random ötletelgetés az éppen egészséges emberekből. Ugye visszaüt, hogy nincs utánpótlásképzés - Alaba volt 2010-ben az utolsó ifi aki felkerült - igazolni meg a Robbery mögé igazoltunk, ergo kiöregedett a keret és hirtelen 4 embert kéne hozni a kezdőbe. Draxler és Griezmann már azonnal jöhetne. Ugye kurvára hiányzik egy elkótyavetyélt Kroos - Götze páros. Nyilván kellett az értük kapott 50 millió euro, így, hogy az audi és a T is a seggünkben van a pénzükkel, az adidasról nem beszélve.
Amadeus91
Kicsit túltoltad az elvárás kapszulát szerintem.....
A Bayern A csapata, csúcsra járatva és formában konkrétan üti a jelenlegi TOP2 Real-Barca csapatát. Védelemben mindenképp, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy Vidal-Sanchez féle izomduót (kiegészítve még 1, de inkább 3 másik játékossal a középpályán) mennyire erőfölényben (mármint fizikálisan) lehet a Casemiro-Kroos-Modric vagy a Busquets-Iniesta-Rakitic hármasokkal szemben....

Amúgy szerintem Özil idén megelégeli majd az Arsenal-os lúzerlégkört, és jövőre visszatér a Bundásba a Bayernbe kiosztani 30-40 gólpasszt szezononként.

több mint 9 éve
Ezt a Tottenhamet mindig beszopjuk..
Azért Bravo is megér egy misét ezzel a szarakodásával.
több mint 9 éve
Jézus ismét lecsapott.
Coolearie
lélekben még mindig liverpooli 😊
több mint 9 éve
Csóri Kolarov😀
több mint 9 éve
Jézus ismét lecsapott.
Coolearie
zsebPirlo in action 😀