Soccer
42 feliratkozó
több mint 8 éve
Ááááááá, hát várjatook. Emberünk (partjelző) rendesen ünnepelt, hogy a bíró rá hagyatkozott és befújta az elsőnél a 11-est. Hát, hogy a fenébe ne kussolt volna a les miatt, de jelzett az igen kérdőjeles fault miatt a másodiknál. Agyamat szétkúrom komolyan... Adja az ég, hogy 00:30-tól ne tudjak minimálisan sem zebrázni légyszi. Egy estére egy is sok 😡
több mint 8 éve
1. tizi sima les. Lovren nem direkt passzolt ha bele is ért egyáltalán, nem számít ha épp meg-meg csúszik rajta a labda. Sima les... persze ellenünk befújja a fasz2. tizi, én 20szor néztem vissza. Egyik kamerán látom, hogy hozzáért, a másikon nem. De a 94. percben egy bíró miután már megadott egy egyébként jogtalan 11-est ugyan legyen már holt biztos benne, hogy ítél-e egy újat. Elengedte majd a partjelző aki messziről látott valamit befújatja. Az a partjelző aki elnézett vagy 3 lest, közte az 1. tizi előtti esetet is, aki Alli műesését nem látta.
Jogos az X, egyik csapat sem érdemelt szerintem győzelmet, de a körülmények elég érdekesek.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Épp írni akartam, hogy kurvamindegy a rúgás, les volt. Csak semmi meglepő egyébként. 😀 Szánalmas. Újfent szánalmas.az megvan, hogy egyébként tök véletlenül lesen állt Lamela a passz pillanatában? 😊Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Előtte belerúg a lábfejével Lamela lábába, és visszapattan VanDijk lába, azért látszik úgy, mintha visszahúzná. Konkrétan izomból belerúgott a játékosba, egyértelmű tizi.
Viszont a Tottenham kapusa nem értem miért fejelte ki a labdát a 2 gól előtt, simán ki kellett volna engednie...
NB2
Duff
de a rúgás az inkább megvolt, mint nem
slowmotion
több mint 8 éve
az megvan, hogy egyébként tök véletlenül lesen állt Lamela a passz pillanatában? 😊Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Előtte belerúg a lábfejével Lamela lábába, és visszapattan VanDijk lába, azért látszik úgy, mintha visszahúzná. Konkrétan izomból belerúgott a játékosba, egyértelmű tizi.
Viszont a Tottenham kapusa nem értem miért fejelte ki a labdát a 2 gól előtt, simán ki kellett volna engednie...
NB2
Duff
de a rúgás az inkább megvolt, mint nem
több mint 8 éve
Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Előtte belerúg a lábfejével Lamela lábába, és visszapattan VanDijk lába, azért látszik úgy, mintha visszahúzná. Konkrétan izomból belerúgott a játékosba, egyértelmű tizi.
NB2
több mint 8 éve
Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!ugye csak poénkodsz?
NB2
ott a videó, azért látod visszahúzni a lábát, mert a szemed nem érzi a különbséget a visszahúzás és az úgy lábon rúgta, hogy visszapattant a lába...ilyenkor annyira kíváncsi lennék mit szólnál ha kapnál egy ilyet foci közben: "nem volt semmi spori, még jól is esett, ha fáj legalább érzem hogy van lábam" 😕
több mint 8 éve
Második tizit láttam, kb vicc kategória. Még vissza is húzta a lábát a liverpooli gyerek!Viszont a Tottenham kapusa nem értem miért fejelte ki a labdát a 2 gól előtt, simán ki kellett volna engednie...
több mint 8 éve
Angol meccsekhez: www.livefootballol.meván dijk volt az elkövető
Általában nagyszerű minőségű streamek vannak itt.
Ki volt az a szerencsétlen, aki összehozta a 95. percben a büntetőt?
Mikey
több mint 8 éve
Angol meccsekhez: www.livefootballol.meEmre, ha jól láttam eredményeken...
Általában nagyszerű minőségű streamek vannak itt.
Mikey
több mint 8 éve
Angol meccsekhez: www.livefootballol.meÁltalában nagyszerű minőségű streamek vannak itt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Szerintem tökéletes ítélet volt...hátulról belerúgott egy nagyot lamelába...attól még hogy valami nem látványos éppen olyan 11-es mint más esetben...az első tizi viszont tényleg vicces volt, nem a les, mert nem volt az, hanem a műesés miattsajnálom ezt a két f@szt a spílernél, mert nagyon csalódottak 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
A második viszont egyértelmű tizi volt.
több mint 8 éve
Kis g..ci bíró...
több mint 8 éve
Jó, hogy kihagyta, azért az, hogy lesről történt műesést befújnak tizinek... 😀
több mint 8 éve
lol
több mint 8 éve
Wanyama aztaqrva 😐
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 955
vagy mobdro app andoidra es iosrsangol meccsekhez tudtok valami jó minőségű streamet akár angol, akár Spíler tv-s?Itt kifejezetten jó minőségűek szoktak lenni, viszont nem nagyon szeretik a bekapcsolt adblockert 😊
zavi27
www.sport365.live/en/home
Kampman
2eve hasznalom teljesrn jo.
több mint 8 éve
angol meccsekhez tudtok valami jó minőségű streamet akár angol, akár Spíler tv-s?Itt kifejezetten jó minőségűek szoktak lenni, viszont nem nagyon szeretik a bekapcsolt adblockert 😊
zavi27
www.sport365.live/en/home
több mint 8 éve
én wiz1 neten szoktam néznide érdemes itt is vadászni
www.reddit.com/r/soccerstreams/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
angol meccsekhez tudtok valami jó minőségű streamet akár angol, akár Spíler tv-s?
több mint 8 éve
sztem kb Houlier óta jók vagyunk a top4-6 ellenRemélem holnap tovább emelkedik.Szép, szép de amíg a buszozós csapatok ellen megáll a tudomány, addig ez kb. semmit nem ér.
twitter.com/SkySportsStatto/status/959473517111758849?s=17
alatriste
Mikey
sőt tippelnék arra h átlagban több pontot hozunk a top6 ellen mint a bottom6 ellen
nyilván nem de sűrűn érzem így
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
már 4-0 az arsenalnak 😊az a baj hogy az Everton ellen...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Remélem holnap tovább emelkedik.Szép, szép de amíg a buszozós csapatok ellen megáll a tudomány, addig ez kb. semmit nem ér.
twitter.com/SkySportsStatto/status/959473517111758849?s=17
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Remélem holnap tovább emelkedik.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Brutális ez a Spurs pressing.. mindenhol ott vannak.Jó kis meccs volt, nagyon jó focit nyom a Spurs. Sajnos idén több középcsapat ellen is pontokat vesztettek így már csak a BL maradt 😀. Eriksen amúgy zseniális játékos, Kane meg szerintem a legjobb befejező csatár jelenleg. Allinak kéne megtalálnia a tavalyi formáját, csak kicsit nagy lett a pofája idénre. A védelem közepe szintén nagyon jó szerintem. Egy középső KP-t és egy szélső hátvédet még elbírna a csapat, erre idehozták ezt a Lucas Mourat vagy kicsodát, akire semmi szükség. Poch meg lealázta Mout, aki feldughatja a seggébe a túlértékelt, középszerű játékosait, mint Matic, Pogba, Lukaku, miközben a padon koptatja a sokkal jobb játékosait. COYS! 😀
dugo93