Fantasy Football
15 feliratkozó
19 napja
dugo93
4 214
Én olyannal játszottam, aki benthagyott 2 sérültet. Nem gondoltam, hogy ezt tudom fokozni, de Etienne és Olave még szépen beminuszolt 1,6 pontot, majd utána sérültek le. 😀
zacknorb
19 napja
1 hónapja
Mondjuk ez a liga amúgy is durva lesz nekem idén, múlt héten correction miatt lett +3ról -3 (második legtöbb ponttal) és a héten is a második legtöbb ponttal kaptam ki xdd.AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.
19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕
Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.
zacknorb
1 hónapja
AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕
Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.
Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
Chuba Hubbard vs. NOWaddle Hubbardot választanék és JSN szerezné a legtöbb pontot😂
Brandon Aiyuk vs. NYJ
Jaylen Waddle vs. JAX
Jaxon Smith-Njigba vs. DEN
(Jalin Hyatt vs. MIN)
a fenti listából kéne kettőt választani, egyelőre a Hubbard-Waddle duó felé hajlok.
ti mivel mennétek?
törölt kristof
1 hónapja
Chuba Hubbard vs. NOBrandon Aiyuk vs. NYJ
Jaylen Waddle vs. JAX
Jaxon Smith-Njigba vs. DEN
(Jalin Hyatt vs. MIN)
a fenti listából kéne kettőt választani, egyelőre a Hubbard-Waddle duó felé hajlok.
ti mivel mennétek?
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
10 hónapja
Jaa, baszki. Ma már másodszor voltam funkcionális analfabéta, úgyhogy be is fejezem mára.Múlt idő sajnos.Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣Engram, nem kérdés számomra
warr_b
dancogo
Engram 32.5 pont
Njoku 27.1
Én meg persze Fergusont raktam be 12.2 pontért 🤣
Projektedben 0.7 pontot belül voltak mindhárman...
warr_b
10 hónapja
Múlt idő sajnos.Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣Engram, nem kérdés számomra
warr_b
dancogo
Engram 32.5 pont
Njoku 27.1
Én meg persze Fergusont raktam be 12.2 pontért 🤣
Projektedben 0.7 pontot belül voltak mindhárman...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣Engram, nem kérdés számomra
warr_b
10 hónapja
Na, az Engram, Njoku, Ferguson trióból vajon melyiket raktam be szerintetek? 🤣🤣🤣
11 hónapja
1. Mit várunk Shaq Leonardtől fantasy szempontból?Huhh, ez sem könnyű, veretes társaság 😁
2. Ki legyen FLEX, Khalil Herbert, Jamaal Williams vagy Dontayvion Wicks?
zacknorb
Williams talán?
11 hónapja
1. Mit várunk Shaq Leonardtől fantasy szempontból?2. Ki legyen FLEX, Khalil Herbert, Jamaal Williams vagy Dontayvion Wicks?
11 hónapja
Ugye? 😀Hű ez nehéz basszus😀Kivételesen most jó érzékkel húztam be FA-ról Zeke-et a kidőlt Rhamondre Stevenson helyére (két futóm is bye week-en) 😊milyen csöves liga ez ahol zeke fa tud lenni? 😛 😀
warr_b
peach
Na de akkor, a 3 WR helyre ki kerüljön az ötből?
Waddle, Aiyuk, Chase, Kupp, Moore
😊
warr_b
Waddle nálam ott van,
Kupp kiesik,
legyen akkor még Aiyuk
És á basszus, inkább Moore.
zacknorb
11 hónapja
Hű ez nehéz basszus😀Kivételesen most jó érzékkel húztam be FA-ról Zeke-et a kidőlt Rhamondre Stevenson helyére (két futóm is bye week-en) 😊milyen csöves liga ez ahol zeke fa tud lenni? 😛 😀
warr_b
peach
😊
warr_b
Waddle nálam ott van,
Kupp kiesik,
legyen akkor még Aiyuk
És á basszus, inkább Moore.
11 hónapja
😀Kivételesen most jó érzékkel húztam be FA-ról Zeke-et a kidőlt Rhamondre Stevenson helyére (két futóm is bye week-en) 😊milyen csöves liga ez ahol zeke fa tud lenni? 😛 😀
warr_b
peach
😊
Szerkesztette: warr_b
11 hónapja
Kivételesen most jó érzékkel húztam be FA-ról Zeke-et a kidőlt Rhamondre Stevenson helyére (két futóm is bye week-en) 😊milyen csöves liga ez ahol zeke fa tud lenni? 😛 😀
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
Kivételesen most jó érzékkel húztam be FA-ról Zeke-et a kidőlt Rhamondre Stevenson helyére (két futóm is bye week-en) 😊
11 hónapja
A Drake London, Christian Watson, Rashee Rice trióból ki padozzon?Én Londont hagynám ki.
zacknorb
11 hónapja
A Drake London, Christian Watson, Rashee Rice trióból ki padozzon?
11 hónapja
Elit Dallas D, meg a faszom, azaz szép baleset 🤣
DK meg a padon nyilván 😂
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
Elit Dallas D, meg a faszom, azDK meg a padon nyilván 😂
11 hónapja
dugo93
4 214
És annak mit tudsz tanácsolni, aki 4-7-tel áll? 😀😀Csodás érzés 10 ponttal kikapni a 7-3-mal álló csapatommal úgy, hogy az ellenfél két bye week-es embert bent hagy, nálam meg Herbert 25,7 pont, DJ Moore, 22,6, Cowboys DST 23 pont. Ugyanakkor Josh Jacobs 16,1 projectedre 6,1 pont, Chase 21,9-re 9,2; Garrett Wilson 16,4-re 0,9... Nick Folk 7,7-re 2 pont. Persze az is elég lett volna, hogyha a nyomoronc béna állat Commanders nem enged 30 pontot Barkley-nak.7-3-al tökmindegy, 90% hogy playoffban vagy, ott kell nyerni nem most 😊
Picsába az egésszel 😀
warr_b
Rataxes
#neengedjétekhogyjövőreisjátszak 😀
11 hónapja
Csodás érzés 10 ponttal kikapni a 7-3-mal álló csapatommal úgy, hogy az ellenfél két bye week-es embert bent hagy, nálam meg Herbert 25,7 pont, DJ Moore, 22,6, Cowboys DST 23 pont. Ugyanakkor Josh Jacobs 16,1 projectedre 6,1 pont, Chase 21,9-re 9,2; Garrett Wilson 16,4-re 0,9... Nick Folk 7,7-re 2 pont. Persze az is elég lett volna, hogyha a nyomoronc béna állat Commanders nem enged 30 pontot Barkley-nak.7-3-al tökmindegy, 90% hogy playoffban vagy, ott kell nyerni nem most 😊
Picsába az egésszel 😀
warr_b
GM game champion 2015 (Vikings)
GM Game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
11 hónapja
Csodás érzés 10 ponttal kikapni a 7-3-mal álló csapatommal úgy, hogy az ellenfél két bye week-es embert bent hagy, nálam meg Herbert 25,7 pont, DJ Moore, 22,6, Cowboys DST 23 pont. Ugyanakkor Josh Jacobs 16,1 projectedre 6,1 pont, Chase 21,9-re 9,2; Garrett Wilson 16,4-re 0,9... Nick Folk 7,7-re 2 pont. Persze az is elég lett volna, hogyha a nyomoronc béna állat Commanders nem enged 30 pontot Barkley-nak. Picsába az egésszel 😀