NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 2 éve
Seda26
168
Valami panthers szakértő lehet tudna segíteni, hogy Moore inkább a slotban vagy a szélen szokott felállni?Mert ugye steelers szurkolóként azt tudom hogy Hilton általában nem a legjobb match up senkinek.😃 De szélen a rookiek vagy Flowers ellen szívesebben kezdetném.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Legyen X, így nyilván sokat segítettünk.A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?én Olave-ra voksolok
Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
Seda26
zacknorb
Seda kérhet felezést vagy megkérdezi
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?Én Moore mellett vagyok, mert a Bengals sec foghíjas.
Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
Seda26
PJ Walker nem nagy ász, de yac befigyelhet, meg TD.
Ravens sztem megfojtja a Saints hosszú labdáit.
több mint 2 éve
A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?én Olave-ra voksolok
Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
Seda26
több mint 2 éve
Seda26
168
A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
több mint 2 éve
Igen, a trade után a héten fix ültetném CMC-tFelejtsd el CMC-t. Szerintem le fognserülni az elsö negyedben, marha jatszik.Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀nem tudom Hopkins mennyire lesz még éles.
DeAndre Hopkins vs Saints
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
Kenneth Walker III vs Chargers
Alapból Amon Ra-ra gondoltam, de lehet CMC-t kellene inkább a matchup miatt.
Borbinho
CMC, Walker fix maradna, Deebo és valaki lenne nálam. Amon Ra valszeg tényleg az akit leültetnék.
Toto21
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 949
Felejtsd el CMC-t. Szerintem le fognserülni az elsö negyedben, marha jatszik.Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀nem tudom Hopkins mennyire lesz még éles.
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
Borbinho
CMC, Walker fix maradna, Deebo és valaki lenne nálam. Amon Ra valszeg tényleg az akit leültetnék.
Toto21
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
én az alábbi 5-ből kérnék 3 kezdőt 😀 (veretes névsor, tudom)Reynolds nem biztos h játszik.
Tyler Allgeier vs Bengals
Latavius Murray vs Jets
Rondale Moore vs Saints
Rachaad White vs Panthers
Josh Reynolds vs Cowboys
Löfli
Murray, Moore és White
több mint 2 éve
én az alábbi 5-ből kérnék 3 kezdőt 😀 (veretes névsor, tudom)Rondale fix
Tyler Allgeier vs Bengals
Latavius Murray vs Jets
Rondale Moore vs Saints
Josh Reynolds vs Cowboys
Löfli
több mint 2 éve
én az alábbi 5-ből kérnék 3 kezdőt 😀 (veretes névsor, tudom)Tyler Allgeier vs Bengals
Latavius Murray vs Jets
Rondale Moore vs Saints
Josh Reynolds vs Cowboys
több mint 2 éve
Toto21
5 949
Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀nem tudom Hopkins mennyire lesz még éles.
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
Borbinho
több mint 2 éve
Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀DeAndre Hopkins vs Saints
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Az ESPN fantasy is elmehet a fenébe. Damien Harris már az első negyedben kiszállt, amint vége lett a meccsnek megkapta a Questionable besorolást, ezt még el is tudom fogadni. Amikor jöttek hétfőn a hírek hogy több hét kihagyás vár kapott egy Doubtful, és most meg maradt a Q egy 0-as előre jelzéssel. Ennek mi értelme van? Ha nem fog játszani, adjuk már meg neki az O-t és had vegyek fel valakit helyette...Köcsög Belichick, szórakozik itt az injury reporttal. 😊
Nomac
több mint 2 éve
Az ESPN fantasy is elmehet a fenébe. Damien Harris már az első negyedben kiszállt, amint vége lett a meccsnek megkapta a Questionable besorolást, ezt még el is tudom fogadni. Amikor jöttek hétfőn a hírek hogy több hét kihagyás vár kapott egy Doubtful, és most meg maradt a Q egy 0-as előre jelzéssel. Ennek mi értelme van? Ha nem fog játszani, adjuk már meg neki az O-t és had vegyek fel valakit helyette...
több mint 2 éve
Boone vagy Henderson?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Heineken vagy Dalton?
Draft
több mint 2 éve
Kellene egy TEHopper
Moreau
Seals-Jones
Draft
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Sanders vagy D'Ernest JohnsonNálam Sanders, sztem a Bills visszapattan és nagyon megrakja a Jetst. Nyilván S sokadik opció, de jut neki elég bogyó.
ThundersNFL
A Pats sztem rátesz mindent a futás megállításra, Johnsonnak nincs váltótársa, szal az karcos.
több mint 3 éve
Sanders vagy D'Ernest Johnson
Draft
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
köszi, akkor marad Pitts 😊
több mint 3 éve
Higbee vagy Pitts kezdjen TE-ként? 😕Ridley es Gage se utazik Londonba, ezert en a ketto kozul Pittset kezdetnem.
kristof
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Higbee vagy Pitts kezdjen TE-ként? 😕Nálam majdnem mindegy, a matchup hasonló, de a csoortmeccs veszélyes, ezért ink Pitts.
kristof
A Hawks sec óriási blamákra és elváltásokra képes, TE ellen Adams meg van lőve, Flowerst viszont - aki a legnagyobb balfasz - Carroll talán partvonalra teszi, így javulhatnak.
A Jets sec is megtépázott, Ryan talán kezd is bízni Pittsben, de ott meg ugye a playcalling milyen...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Higbee vagy Pitts kezdjen TE-ként? 😕
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Claypool vs CINAiyuk vs DAL
Landry vs NYG
A Robinson vs MIN
Kettő kellene közülük.
Deadpoolnál félek, h alulhasználjuk DJ és Juju javára, drasztikusan estek a pontjai mostanság.
Aiyuk az egyetlen playmaker WR poszton Ninersben, de Mullens vak, viszont lábon - jrtből - életveszély Ay és nincs Samu.
Landry-t limitálhatja a sec, de mondjuk nincs Bberry. Milyen lábbal kelhetett?
Trubi homály lehet a Minny D ellen, de garbage timeban mindig feltornássza a pontjait A-Rob.
több mint 4 éve
Tonyan vagy Ebron?
Draft