Fantasy Football
15 feliratkozó
9 napja
Ha leültetem Maye-t és beteszem Staffordot akkor Maye tuti élete meccsét hozza a Giants ellen.Ez a kettő fix, és nálam FLEX inkább Mooney.
Ti kit tennétek be az RB+WR+FLEX pozira ebből a sorból?
Kenneth Gainwell Pit RB
Isiah Pacheco KC RB
Kimani Vidal LAC RB
Kayshon Boutte NE WR
Stefon Diggs NE WR
Darnell Mooney Atl WR
Deebo Samuel Wsh WR
WR Diggs, RB Gainwell, FLEXre Samuel vagy Mooney ban gondolkodom.
Nomac
Poloska vagyok.
9 napja
Ha leültetem Maye-t és beteszem Staffordot akkor Maye tuti élete meccsét hozza a Giants ellen.Ti kit tennétek be az RB+WR+FLEX pozira ebből a sorból?
Kenneth Gainwell Pit RB
Isiah Pacheco KC RB
Kimani Vidal LAC RB
Kayshon Boutte NE WR
Stefon Diggs NE WR
Darnell Mooney Atl WR
Deebo Samuel Wsh WR
WR Diggs, RB Gainweel, FLEXre Samuel vagy Mooney ban gondolkodom.
14 napja
Én nem.... Egy jahús ligában most nagy eséllyel csúnyán rábaszokMaye a Bengals vagy Josh Allen a Texams ellen?én végül Maye mellett döntöttem. A hajnali meccs után jobban is érzem magam. 😀
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
14 napja
Maye a Bengals vagy Josh Allen a Texams ellen?én végül Maye mellett döntöttem. A hajnali meccs után jobban is érzem magam. 😀
14 napja
Maye a Bengals vagy Josh Allen a Texams ellen?jó kis probléma. az enyém az, hogy tyrod vs ravens vagy rudolph vs bears? 😅
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
14 napja
Maye a Bengals vagy Josh Allen a Texams ellen?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
My kid drafted Emeka Egbuka and Cam Skattebo and now thinks Fantasy Football is super easy.
— Al Smizzle (@AlZeidenfeld) October 11, 2025
I’ve created a monster.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Caleb Williams vs. DETPenix csávó. Nem tud hibázni, bármennyire is szar lenne/vagy jó/
Justin Herbert vs. DEN
Michael Penix Jr. vs. NYG
ki legyen a kezdő?
törölt kristof
, a Giants feljavítja, mert ők tuti nem akarnak nyerni és nem is fognak.
Jó döntés a váltásra, nincs benne sok rizikó😉
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Caleb Williams vs. DETÉn Herbertet mondanám.
Justin Herbert vs. DEN
ki legyen a kezdő?
törölt kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Caleb Williams vs. DETJustin Herbert vs. DEN
ki legyen a kezdő?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
I just witnessed the craziest fantasy football matchup ending in fantasy football history.
— The Kitchen Pickleball 👨🏻🍳 (@TheKitchenPB) December 3, 2024
Brad’s Best Team had Jameis Winston. Boondock Saints had Bo Nix.
Brad’s was up 1.9 points before Jameis interception. He was then down .01. Bo Nix takes a knee and and then loses by… pic.twitter.com/I25us046Yc
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, akkor összefoglaltátok a problémáimat. 😀Az lenne a jó, ha a fantasy QB-d passzolhatna Nabersnek.
somoskovig
több mint 1 éve
A Chargers a liga egyik legjobban futó csapata, a Falcons a liga kb legszarabb védelme, Edwards pedig RB1 lesz egy run first csapatban, érdemi csere nélkül. Nálam ő fix kezdő
több mint 1 éve
Ki fog Nabersnek passzolni?
több mint 1 éve
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊McConkey fix, és inkább Nabers
Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
somoskovig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊Nabers és McConkey
Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
somoskovig
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊Mindegy, válassz random.
somoskovig
Csak 33.3* százalék az esélye, hogy a legrosszabb szcenáriót választod, és ugyanennyi, hogy a legjobbat. Vagyis 66.6*, százalék, hogyha véletlenszerűen választasz, akkor nem bánod meg. De ha túlgondolod, ráadásul a legeredménytelebb verzió történik, akkor meg majd rosszul alszol. 😊
több mint 1 éve
Na okosok, most segítsetek, mert én már túlgondolkodtam a dolgot. 😊Baráti half PPR liga (0,5 pont elkapásonként, 0,25 pont futásonként), a kérdés, hogy Nabers vagy Gus Edwards legyen-e a flex opcióm (illetve még McConkey is szóba jöhet, tulajdonképpen ebből a 3-ből kellene kettőt választani). Én már minden verzió mellett és ellen is tudtam 10-10 érvet mondani kb., úgyhogy döntsetek Ti. 😀
több mint 1 éve
Én: Tua over GoffEllenfelem TE-je: Taysom
😀😕
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én olyannal játszottam, aki benthagyott 2 sérültet. Nem gondoltam, hogy ezt tudom fokozni, de Etienne és Olave még szépen beminuszolt 1,6 pontot, majd utána sérültek le. 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Mondjuk ez a liga amúgy is durva lesz nekem idén, múlt héten correction miatt lett +3ról -3 (második legtöbb ponttal) és a héten is a második legtöbb ponttal kaptam ki xdd.AJ Brown kiesik, választani kell, hogy Mooneyt vagy Dotsont hozom még be. Mivel nálam van London, utóbbi mellet döntök.
19 pont vs 1 pont, és 16.8 ponttal kaptam ki 😕
Ráadásul először Mooneyt tettem be, csak inkább cseréltem.
zacknorb
Poloska vagyok.