Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
az versenyelőny, hogy könyökkel gyomrost osztogatsz ki és ezt elnézik? Mert akkor igazad van, ez versenyelőnyaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
7 hónapja
Az 1 méteres sorfal távolság miatt nem lett megadva.Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Nem tudom láttam e valaha ennél tehetségtelenebb MU kezdőt.7-8?! 10-12 is, ez a középpalya meg védelem kritikán aluli, kapus meg nem is volt
Konkrétan szerintem 7-8 jobb kezdő van ennél a PL-ben.
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Nem tudom láttam e valaha ennél tehetségtelenebb MU kezdőt.Konkrétan szerintem 7-8 jobb kezdő van ennél a PL-ben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Nem értem hogy adhatják meg ezeket a góljait a szarzenalnak, ez egy vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Akkor ott mi volt? Fél szemmel néztem.Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Azt sem azért fújták le.
Nomac
zacknorb
Nomac
Poloska vagyok.
7 hónapja
az ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
Poloska vagyok.
7 hónapja
Akkor ott mi volt? Fél szemmel néztem.Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Azt sem azért fújták le.
Nomac
zacknorb
7 hónapja
de azért nyúlt bele bénán, mert Gabriel folyamatosan kizökkentette az egyensúlyábólBénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Dzsokijuing
7 hónapja
Egy komolyabb párharc volt a berobbanásnál, ahol a Unitedes csimpaszkodott nonstop.Bénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
7 hónapja
Bénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Csak a szoki, arsenalos akadályozza a kapust, másik be betessékeli...VAR sehol..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
az ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszság
7 hónapja
Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Kapus vihar tudja mit akart itt, de nem zavartak.
Nomac
7 hónapja
Kapus azért pár gyomrost kapott mielőtt bebénázta 😊
7 hónapja
Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Azt sem azért fújták le.
Nomac
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..
7 hónapja
De az csak 2 osztály különbség, nem négy.Német kupában félidőben a 'Gladbach az ötödosztályú Delmenhorst ellen 2:2-re áll.a Gladbach végül behúzta rendes játékidőben, de a 4. osztályú Lokomotív Lipcse hosszabbítást játszik a Schalke ellen
Karlheinz Pflipsen forog a sírjában, pedig még meg se halt.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
És a Lipcsében játszik Kang.
7 hónapja
valakinek van esetleg egy működő streamje az arsenal-united meccshez?ronaldo7.me/soccer-streams/arsenal-live-stream
Sebii

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
valakinek van esetleg egy működő streamje az arsenal-united meccshez?lol, most nézem hogy a szokásos oldalak amiken szoktam nézni nem érhetőek el
Sebii
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
A lényeg hogy Szobo az első harmadban van nem az utolsóban, ez meg az újak érkezése után is így lesz. A többi max érdekesség,Konkrétan oda van írva hogy Aug 2025, milyen szezon végi állapot?Szerintem ez a🔴 Top 10 Liverpool Players by Instagram Followers (Aug 2025)A random toplistás univerzumban Kelleher nem igazolt el júliusban?
1️⃣0️⃣ Caoimhín Kelleher — ~310K
9️⃣ Joe Gomez — ~480K
8️⃣ Ibrahima Konaté — ~840K
7️⃣ Curtis Jones — ~2.0M
6️⃣ Alexis Mac Allister — ~3.3M
5️⃣ Cody Gakpo — ~4.4M
4️⃣ Alisson Becker — ~8.7M
3️⃣ Dominik Szoboszlai — ~9.5M
2️⃣ Virgil van Dijk — ~16.9M
1️⃣ Mohamed Salah — ~65.9M
ozibozi
zacknorb
Szezon végi allapot, mert tuti Wirtz, Ekitike, de Kerkez is jócskán előzné a
310.000 követőt
ozibozi
Szokásos faszom clickbait lista.
zacknorb
7 hónapja
valakinek van esetleg egy működő streamje az arsenal-united meccshez?