Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Az alsó negyed az elég nagy ajándék lehet a Barcanak vagy a Poolnak
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nehéz lett volna még 8 golyót ma kihúzni és akkor letudva az egész...Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?ők, de február 21-én
Yamal19
slowmotion
10 hónapja
Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?Azt majd ez után a kör után. 3 hét múlva
Yamal19
10 hónapja
Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?ők, de február 21-én
Yamal19
10 hónapja
Majd ha lemegy a wild card kör, de ez így is volt hirdetve
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?
10 hónapja
Lol az ki se derül, hogy a top8 melyik ágakhoz tagozódik?

Liverpool Fc
10 hónapja
Brugge-AtalantaCity-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ahogy ismerem az UEFA-t a Realnak mindig a legerősebbet adják, szóval kizárt, hogy Celtic legyen. 😀Szánalmas
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Real-City

Liverpool Fc
10 hónapja
Ahogy ismerem az UEFA-t a Realnak mindig a legerősebbet adják, szóval kizárt, hogy Celtic legyen. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
köszi, M4-re kapcsoltam automatikusan ott meg 13 órától írták EL-tJól látom hogy csak az EL sorsolást adja az a kevés sportcsatorna ami van ?Sport TV-n megy a BL
Yamal19
zacknorb
10 hónapja
Jól látom hogy csak az EL sorsolást adja az a kevés sportcsatorna ami van ?Sport TV-n megy a BL
Yamal19
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Jól látom hogy csak az EL sorsolást adja az a kevés sportcsatorna ami van ?
10 hónapja
jaaaaa, hogy ő magyar? 😊
10 hónapja
🎥 - Juvenil A goalkeeper Aron Yaakobishvili saves 5th penalty and then goes as a 5th penalty taker to score a panenka to win the game for Barcelona vs CF Damm in Copa del Rey Juvenile.pic.twitter.com/WxlXRyv6qW
— Barça Buzz (@Barca_Buzz) January 30, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem kicsitvége jól el lett baszarintva akkor ígyFix otthon kezd a FradiPlzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2
Yamal19
zacknorb
Yamal19
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Jaaaa, ok, végre leesett, amit akart Kele mondani.Az a lényeg, hogy egyszerre legyen a ligákban magyar. Gondolom amikor ő a la ligában játszott nem volt Ligueben vagy a Serie A-ban magyar.Erre mondjuk nem is gondoltam. Mondjuk az ötödik nem tudom melyik, mert csak a franciába rémlik, hogy lenne magyar, de francia nem top5 és Lajos is határeset betyár. De top4 is kemény.És mi volt akkor Vadóczcal meg az Osasunával? Vagy ott volt az a colos gyerek az MTK-ból, aki valamelyik lányligás csapatban játszott
Some back-and-forth later, Tamás Nikitscher has signed with La Liga side Valladolid 🇪🇸—marking the first time EVER that a Hungarian player has a valid first-team contract in all five top European leagues. A historic moment for Hungarian football! 🧵👇 pic.twitter.com/8YBxRfEl8P
— János Kele (@janekk_) January 29, 2025
Sixo
slowmotion
Sixo
Akkor jövőre megnyerjük az akármit is. Vébé lesz? Azt is.
10 hónapja
¡Dale, Tamás! 👊 pic.twitter.com/a4tmdbCWeC
— Real Valladolid C.F. (@realvalladolid) January 29, 2025
10 hónapja
The only unbeaten side in UEL league phase:Manchester United 🏴
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez a bejelentő videó a PO eredménykövető HT showba is beférne Alekosz és Fásy Zsülike után:What’s my name 🎤 pic.twitter.com/ldimrc6EJQ
— Genoa CFC (@GenoaCFC) January 30, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Spursnel a 3 golt, 3 ifi szerezte. Beszaras 😀 Egyiknek még a nevéről se hallottam (Ajayi), beállt, majd 3 percre ra vert egy gyönyörű golt.Lehet inkabb nekik kene jatszani a PLben is.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
vége jól el lett baszarintva akkor ígyFix otthon kezd a FradiPlzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2
Yamal19
zacknorb
10 hónapja
Fix otthon kezd a FradiPlzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2
Yamal19
Poloska vagyok.