NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Valaki tud lehetőséget megszerezni a Friday Night Lights MAGYAR verzióját...? Egy barátomnak kellene, és nincs jóban a feliratokkal, az angol szöveggel meg végképp... Gondolom csak az első három évad van kész szinkronizálva - bár nem sokat néztem a viasat6-on - , de az is bőven elég lenne...

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
és a művészfilmek hogy jönnek ide?
van egy sorozat, aminek csupán annyi az érdeme, hogy képre vitt egy jól megkreált fantáziavilágot, semmi pluszt nem adva hozzá, hadd ne kelljen már ennyitől hasraesnemJJ
OK, rendben, elfogadom. Hát a művészfilmeket csak azért írtam, hogy ez a sorozat bejön szinte mindenkinek, 1-2 kívétellel, míg az meg 100ból 1-2 embernek jön be csak, tehát pont a fordítottja. Amúgy meg hangulatos, látványos, magával ragadóan ültették át, jó színészekkel, fantasztikus zenével, nem tudom milyen plusz kéne meg hozzáadni.zavi27
engem kedvenc könyvem filmes adaptációjára, Az ősforrásra [The Fountainhead] emlékeztet, és ezzel mindent elmondtam

a színészi alakításokba megint nem akarok belemenni, de nem lehetnek annyira jók, ha a kilencedik rész vége akkora hisztériát váltott ki, hogy még az HBO-soknak is magyarázkodniuk kellett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
van egy sorozat, aminek csupán annyi az érdeme, hogy képre vitt egy jól megkreált fantáziavilágot, semmi pluszt nem adva hozzá, hadd ne kelljen már ennyitől hasraesnemJJ
a nézőknek (nekem) pont ez jön be.
látványos, izgalmas, kellően bonyolult, jó karakterek... nekem ezmind elég jól h szórakozzak egy sorozaton.
amugy sztem nem magától a sorozattól vagyunk eláhulva hanem a történettől, tehát a könyvtől
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
OK, rendben, elfogadom. Hát a művészfilmeket csak azért írtam, hogy ez a sorozat bejön szinte mindenkinek, 1-2 kívétellel, míg az meg 100ból 1-2 embernek jön be csak, tehát pont a fordítottja. Amúgy meg hangulatos, látványos, magával ragadóan ültették át, jó színészekkel, fantasztikus zenével, nem tudom milyen plusz kéne meg hozzáadni.
több mint 13 éve
van egy sorozat, aminek csupán annyi az érdeme, hogy képre vitt egy jól megkreált fantáziavilágot, semmi pluszt nem adva hozzá, hadd ne kelljen már ennyitől hasraesnem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
megőrjít, hogy a "hangulattal" így meg lehet venni az embereket
túlságosan grandiózusra tervezték, miközben nem mutat igazából semmit, összevissza ugrálnak az időben -> borzalmas a vágás, és még sorolhatnám
tudom ez a többséget nem érdekli, de aztán pont ezek a "kritikusok" akadtak ki a legjobban pl. a kilencedik rész végén, mert ők csak annyit fognak fel belőle hogy "húúú, barbárok, meg lovagok, meg sok-sok csöcs és vér"
ezért mondom azt, hogy a könyvek biztosan nagyon jók (nyáron valószínűleg bele is kezdek az elolvasásukba), de hogy a Game of Thrones-ból eladható és valamennyire nézhető sorozat lett, az pusztán R. R. Martin - na meg a rengeteg beleölt pénz - érdeme, és nem a "kreatív" készítőkéJJ
Nem kell mindent tul szakmai szemmel nezn, es kielemezni.. Azert mert te ezzel foglalkozol, ezt tanulod, attol meg aki nem ennyire szakmai szemmel nezi, annak istenkiraly sorozat. Az meg miota baj, ha egy sorozatnak kiraly hangulata van?
Mindenkinek van valami szakterulete, amit jobban ismer, jobban belemelyed, amit mashogy itel meg. Pl. egy zenesz is nyilvan a hangszerelesre figyel, meg a technikara egy dalnal, mig egy zenehallgato csak elvezi a zenet. De ttol meg az ugyanolyan szuper alkotas.zavi27
braxa kérdésére válaszoltam
attól nem lesz valami "szuper alkotás", ha neked tetszik, az csak számodra lesz az, ahogy a másnaposok2 se a világ legjobb vígjátéka, csak mert sokan megnézték a moziban
nézem én is a sorozatot, tehát engem is megvettek kilóra, de a műelemzés ott kezdődik, ha valaki a személyes élményeitől el tud vonatkoztatni

tessék, ez is elég hangulatos: http://www.youtube.com/watch?v=QyYbvVAtlWkJJ
Hát igen, de ez nem csak nekem tetszik, hanem kb. ha csak az itteni forumvéleményeket olvasom, akkor 40/39 embernek, csak neked nem, mert neked ez "kevés" szakmailag. És ebből kicsit ilyen átlagnézőket, embereket lenéző feeling jön ki, hogy jaj nektek ez is jó lesz, megvesznek kilóra pedig ez nem is nagy szám, hát nem látjátok, jogtalan ez a felhajtás, hiába jön be és tartja nagyon színvonalasnak az emberek 99%a eddig. A művészfilmek meg 100/1 embernek jönnek be kb. hiába van ott a szeren szakmailag a beavatottaknak, ha senkit nem fog meg amúgy. De emlékszem régebben már cseréltünk ilyesmi témáról véleményt mikor a vígjátékokról beszégettünk asszem, hogy ha valamit 100ezrek nevetnek végig, emlegetik a poénokat belőle évekig, akkor az szerintem egy 10/10es vígjáték, klasszikus a maga műfajában,annak ellenére hogy lehet szakmailag bugyuta megoldásokkal operált. De emlészem akkor is tiltakoztál ez ellen. 😊
több mint 13 éve
mi nem tetszik benne?braxa88
túlságosan grandiózusra tervezték, miközben nem mutat igazából semmit, összevissza ugrálnak az időben -> borzalmas a vágás, és még sorolhatnám
tudom ez a többséget nem érdekli, de aztán pont ezek a "kritikusok" akadtak ki a legjobban pl. a kilencedik rész végén, mert ők csak annyit fognak fel belőle hogy "húúú, barbárok, meg lovagok, meg sok-sok csöcs és vér"
ezért mondom azt, hogy a könyvek biztosan nagyon jók (nyáron valószínűleg bele is kezdek az elolvasásukba), de hogy a Game of Thrones-ból eladható és valamennyire nézhető sorozat lett, az pusztán R. R. Martin - na meg a rengeteg beleölt pénz - érdeme, és nem a "kreatív" készítőkéJJ
Nem kell mindent tul szakmai szemmel nezn, es kielemezni.. Azert mert te ezzel foglalkozol, ezt tanulod, attol meg aki nem ennyire szakmai szemmel nezi, annak istenkiraly sorozat. Az meg miota baj, ha egy sorozatnak kiraly hangulata van?
Mindenkinek van valami szakterulete, amit jobban ismer, jobban belemelyed, amit mashogy itel meg. Pl. egy zenesz is nyilvan a hangszerelesre figyel, meg a technikara egy dalnal, mig egy zenehallgato csak elvezi a zenet. De ttol meg az ugyanolyan szuper alkotas.zavi27
braxa kérdésére válaszoltam
attól nem lesz valami "szuper alkotás", ha neked tetszik, az csak számodra lesz az, ahogy a másnaposok2 se a világ legjobb vígjátéka, csak mert sokan megnézték a moziban
nézem én is a sorozatot, tehát engem is megvettek kilóra, de a műelemzés ott kezdődik, ha valaki a személyes élményeitől el tud vonatkoztatni

tessék, ez is elég hangulatos: http://www.youtube.com/watch?v=QyYbvVAtlWk

---
több mint 13 éve
nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrát
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokoltJJ
Mindenkinek van valami szakterulete, amit jobban ismer, jobban belemelyed, amit mashogy itel meg. Pl. egy zenesz is nyilvan a hangszerelesre figyel, meg a technikara egy dalnal, mig egy zenehallgato csak elvezi a zenet. De ttol meg az ugyanolyan szuper alkotas.
több mint 13 éve
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoM
nyilván, de egy ekkora fordulat eléggé elképzelhetetlen lenne, ha hűen akarják követni a könyvek fősodrát
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokoltJJ
ezért mondom azt, hogy a könyvek biztosan nagyon jók (nyáron valószínűleg bele is kezdek az elolvasásukba), de hogy a Game of Thrones-ból eladható és valamennyire nézhető sorozat lett, az pusztán R. R. Martin - na meg a rengeteg beleölt pénz - érdeme, és nem a "kreatív" készítőké

---
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Nekem is nagyon bejön 😊 De még mindig a Lost az etalon nálam, azt alig tudtam kivárni. Viszont nekem is el kell olvasnom a könyvet, mert a 10. lesz a szezonzáró és csak tavasszal folytatják... 😕
több mint 13 éve
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".DoM
Én mondjuk a könyvet nem olvastam, de rég volt olyan sorozat amelyiknek így vártam a következő részét. Lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de nekem nagyon tetszik. Meg is van az összes rész a vinyón... 😀apeszos
nekem is nagyon bejön, a könyveket is elkezdtem olvasni 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
az azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJ
Én mondjuk a könyvet nem olvastam, de rég volt olyan sorozat amelyiknek így vártam a következő részét. Lehet hogy ízlés ficamos vagyok, de nekem nagyon tetszik. Meg is van az összes rész a vinyón... 😀
több mint 13 éve
az azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...JJ
mi nem tetszik benne?
több mint 13 éve
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...shawnka
amúgy nekem továbbra is csalódás a sorozat, a könyv biztosan jó, de az előbbi körüli felhajtás abszolút nem indokolt

---
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azért láttunk már olyan "adaptációt", hogy a nézői igényekhez kellett igazítani a történéseket, mert az eredeti szerző nem "értett hozzá".
több mint 13 éve
az azért remélem világos, hogy nem a sorozatkészítők döntése volt ez, hanem az íróé...

---
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 373 — Vikings fan
Hát rég döbbentett meg ennyire valami. Mondjuk azert a Amcsi rajongokon megint jót nevettem, sorozat abbahagyasaval fenyegetnek mert olyan történt ami nem tetszik nekik LOL.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
A GoT 9. része hihetetlen volt. Nem gondoltam, hogy ezt meglépik...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat
😊
500%-os emelkedőn halad éppen.brk
az jól hangzik, akkor asszem hamar bedarálom a maradék részeket... 😊

|
több mint 13 éve
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?Divat
😊
500%-os emelkedőn halad éppen.brk
azért remélem a könyvben nincsenek időkapuk

---
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
😊
500%-os emelkedőn halad éppen
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most h nincs, se Fringe, se Dexter, se Hymim, se Chuck, nekiálltam a Game of Thrones-nak és eddig 4 rész után nagyon bejövős, kitart ez a lendület a végéig? v még durvább lesz?

|
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
De furcsa volt a South Park mid-season fináléja 😕
Gondoltam, hogy megnézem a South Parkot, hogy röhögjek egy jót, erre teljesen komoly és szomorú volt 😕
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
"Aki megérinti egy döglött disznó bőrét, tisztátalanná válik (Leviták 11,7). Ha megígérik, hogy kesztyűt hordanak, a Washington Redskins futballozhat? A Notre Dame, vagy a West Point?" 😀

Martin Sheen hatalmas Irish-fan, ezt biztosan az ő kedvéért írták bele: http://www.youtube.com/watch?v=rbpD246xpxM

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
én ezt várom, már csak pár hét 😊

---