BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
PYZ szevasz.
Az első két adás kiesőjének Zolikát és Beát tippeltem, egyik se esik ki sajnos, de legalább párbajoztak...

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
lőjünk el még egy keltás poént gyorsan.

Ég kék. Az RTL kelta.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 332 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudok mást mondani erre az évadra: SZÖRNYŰ, nem tudom hogy válogatták ezt össze de katasztrófa egy két kivételtől eltekintve komoyen az a PJZ meg ez a Like egy kabaré de persze a még hanggal is rendelkező Kvakának kellett kiesnie... körülbelül itt be is fejeztem a nézését. Ahogy ma már korábban mondtam bízom benne Blanka a Voiceban megmutatja mi az igazi éneklés.
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
nem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.shawnka
igen, ő volt ma a legjobb szerintem.kaszo
ma is
szvsz az első adásban nyújtott produkciója konkrétan az összes eddigi évad legjobbja voltNewman
első héten nekem Antal Timi jobban bejött, szerintem kicsit lazábbra vette, mert ígyis-úgyis fix továbbjutása volt 😊 de hát ízlések és pofonok, én azt is elfogadom, ha valaki őt tartotta jobbnak. mostanra meg már egyértelmű lett, főleg hogy Adél is így leromlott újra.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
igen, ő volt ma a legjobb szerintem.kaszo
ma is
szvsz az első adásban nyújtott produkciója konkrétan az összes eddigi évad legjobbja volt

több mint 13 éve
Na akkor remélem Spirit-Pizsi párbaj lesz, hogy 4-0-lal essenek ki a picsába most már.kaszo
a keltákat nyomják a norvégok.
több mint 13 éve
Na akkor remélem Spirit-Pizsi párbaj lesz, hogy 4-0-lal essenek ki a picsába most már.
több mint 13 éve
igen, ő volt ma a legjobb szerintem.
több mint 13 éve
nem véletlenül Gergő volt a main event, ezt igencsak jól elénekelta.
több mint 13 éve
Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.
gabtsi
+ ha egy tájfunt belehelyeznek az arcodba.
mostantól én is felülök a Timi bandwagonra 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:love:gabtsi
Lenémítottad a TV-t mi?gdavid
A piros lakkruhara elmegy a hallasom.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.gabtsi
A múlt heti produkciójához képest nekem ő is csalódás volt ma, csomószor el-elcsúszkált félhangokkal bőven...
Ma nem is írok sorrendet sem, egyikük sem kiemelkedő eddig (sőt...), és már csak ketten vannak hátra.kaszo
Egyébként igen, de ezt én most betudtam annak h relatíve nem könnyű fekve, illetve úgy énekelni h lobalnak közben.
ha bele tudott állni nagyon jól szólt. mulhtenen meg főleg.

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
:love:gabtsi
Lenémítottad a TV-t mi?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
fú, Adélka nagyon elkeltázza.
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.

Adelt meg szívesen vigasztalom ha kiesik a végen.gabtsi
Uhhh...

Nem egy nagy szám alapból, de ezt is sikerült kibelezni... összevissza táncol a hangszíne.
Ha valakinek van hangja, az kizáró ok volt az idei válogatáson?

Jó dolog a fák-facktor, de azért akkor is.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
:love:

több mint 13 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.gabtsi
A múlt heti produkciójához képest nekem ő is csalódás volt ma, csomószor el-elcsúszkált félhangokkal bőven...
Ma nem is írok sorrendet sem, egyikük sem kiemelkedő eddig (sőt...), és már csak ketten vannak hátra.
több mint 13 éve
így másfél adás után nekem egyértelműnek látszik, h ha nem Antal Tímea nyer (és ezzel először nő), akkor elmehetnek a picsaba. Toronymagasan a legjobb.

Adelt meg szívesen vigasztalom ha kiesik a végen.

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 469 — Amerikai sportok rajongója
Uhh.. ez volt az első adásom az idei szériában, amibe belenéztem most véletlenül de nem tudtam hogy ez tényleg ennyire gyötrelmes.

Van valaki értelmes a maradék 8-ban, vagy instant kikapcs?Igor
Oláh Gergő. meg Adél 😀shawnka
Oláh Gergő és Antal Timi. Többi sznte értékelhetetlen gyenge, vagy jellegtelen.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Ez mekkora ótvar sz@r. A hip-hop megcsúfolása. És sajnos ez már nem a válogató szakasz, ráadásul a többi produkció is gyenge (egy-kettőtől eltekintve).

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Uhh.. ez volt az első adásom az idei szériában, amibe belenéztem most véletlenül de nem tudtam hogy ez tényleg ennyire gyötrelmes.

Van valaki értelmes a maradék 8-ban, vagy instant kikapcs?Igor
Oláh Gergő. meg Adél 😀
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Nem tudtam, hogy ez ilyen szociológiailag hátányos helyzetű emberek támogató műsorává silányult..

Van valaki értelmes a maradék 8-ban, vagy instant kikapcs?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
mekkora egy vicc ez a Stone, a Szabó gyerek is a legaljapetey
egyébként rendkívül tehetséges az RTL... csinálnak egy Megasztár 7-et (egészhetes szavazás, valaki?), és még Dávidból is képesek középszert csinálni. Évek óta Operettszínházban lép fel, nem egy darabban láttam már és én ott nagyon bírtam. Bár azért nem egy Szabó P. Szilveszter, de amit kellett, azt el tudta játszani korrektül.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 724 — Csodabogár
mekkora egy vicc ez a Stone, a Szabó gyerek is a legalja

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 469 — Amerikai sportok rajongója
Félreérted zavi.
Eszemben sincs szídni a műsort. Csak reménykedtem benne, hogy ez mentes lesz a Geszti féle "neked Las Vegasban a helyed" típusú dolgoktól és lesz végre egy műsor ahol oda merik vágni a kritikát azoknak is akik nemcsak fizetet hülyék. X Faktort pont azért nem nézek, mert középszerűnél szarab énekesekkel hitetik el, hogy ők az új Madonnák meg Stingek. A közönség meg nyeli.Bazzani
Ja, akkor ok, bocsi. Ezekkel teljesen egyetértek, és én is remélem, hogy ez most jobb, minőségibb lesz majd, mint az utóbbi évek termése.