NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Péter mi a szart csinál? 😀Ilyen távolságból max a szellő csapja meg Attilát.
Bíró: "Kalapácsot nem ütünk"
Attila: "Kalapácsember vagyok" - 😂
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qSpz5zX-2yU&feature=relatedÁáá, ezt mennyire szerettem. 😊
több mint 14 éve
A mai este győztese Balázs 😀
több mint 14 éve
Balázst élvezet hallgatni ahogy olt mindenkit 😀JociEzt a mai szerepét neki találták ki. 😀
több mint 14 éve
Balázst élvezet hallgatni ahogy olt mindenkit 😀
több mint 14 éve
Miló Viki, Kingának: "Ennek meg kell lennie" - mit nézett?Ez egyértelmű volt, Kinga sír. 😀
több mint 14 éve
az nem semmi amit Kinga meg Sehere müvel 😀😀😀
több mint 14 éve
csak a végét láttam, nem ismerem az igazi színvonalat, olyan szánalmas műsort nézek, mint NFL meccs.... 😀Na, Vera már nem megy párbajozni. 😀NewmanKirály! Neki szurkoltam nagyon. 😀
Egyébként igen színvonalas mérkőzés volt. 😂Schleck
Kinga 68 kg? az igen...
😂 micsoda meccs 😂
több mint 14 éve
Jelemzően semmi sem maradt meg a két hetes edzésből, kocsmabunyó volt a javából 😀
több mint 14 éve
Na, Vera már nem megy párbajozni. 😀NewmanKirály! Neki szurkoltam nagyon. 😀
Egyébként igen színvonalas mérkőzés volt. 😂
több mint 14 éve
Egy dolgot tennék hozzá a tegnapi estéhez.Kováts Verának állandó jelleggel (főleg Keresztes) megjegyezték,hogy egy-egy dal meghaladta a képességeit.
Most komolyan nem hallja senki,hogy Baricznál mennyire igaz ez a Zorán dalra?
Egypicinkét másként hangzik ez a dal (énekileg de főleg érzelmileg) az ő szájából.
Jaésmégegy.
Elhiszi valaki,hogy Feró kedvenc dala ez a Kelly Clarkson szám? 😀
több mint 14 éve
A tévében nincsen véletlen:Ezért nyert 10 milliót a legyen ön is milliomosban, és jutott be a pókerarc döntőjébe? Most már minden világos. Ja és a humorbajnokságot is ezért nyerte meg. Ja nem ezek mind az unicredit előtt voltak 😉
http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A tévében nincsen véletlen:na igen, általában ezért is van a nyereményjátékoknál megmondva, hogy a céghez kötődő emberek és rokonaik nem játszhatnak, mert ilyen esetén Isten sem mossa le róluk, hogy bunda volt...
http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0Sobri Jóska
eszembe jut egy pár évvel ezelőtti Magyar-Kanada hokimeccs, ahol mezeket sorsoltak, mekkora fújolás volt, mikor kimondták, hogy a VIP szektorból nyert valaki... 😊
több mint 14 éve
A tévében nincsen véletlen:http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2011/12/10/mtv_unicredit_vetelkedo_JZRWF0
több mint 14 éve
Muri miben jobb, mint mondjuk Janicsák Veca?eaglesmcnabbfelépítésben biztos.
több mint 14 éve
Pontosan.Nincs lineáris összefüggés a nézettség és a reklámbevétel között.jó azt mindjárt gondoltam, hogy előre kötik, csak úgy gondoltam, hogy nem ugyanannyiba kerül mondjuk egy X-Faktoros szombat esti reklám, és egy tavaszi mittudomén Harry Potter 3 idején futó szombat esti reklám, mivel tudható, hogy egy tehetségkutató körül sokkal nagyobb a "balhé" mint egy szimpla film körül.fetomy
Minden műsorhoz egyedi ajánlatok vannak, hiszen a reklámokat elöbb kötik le, a nézettség csak utólag derül ki, hogy adott időpontban mennyi is volt.
Persze meg lehet saccolni, és az alapján eladni a reklámidőt.
Pl a Super Bowl nézettsége nem 5-6szorosa ugyanazon sáv adott időpontban mondjuk egy héttel késöbb 18-49-es korosztályra vetített nézettségének (mondjuk a másfélszerese, duplája), de a SB környéki reklámok másodperce minimum 5-6szorosa, ha nem több.Sobri Jóska
És mivel az első X-faktor jól teljesített, ezért a második köré nagyon magas összegért lehetett lekötni reklámokat.
Ellenpélda, TV2 összeesküvők, olyan szarul teljesít, hogy második nem is lesz.
Kevesen néznék, ergo senki sem akarna ott hirdetni, magas lenne az egy néző elérésének összege, ezért le se gyártják.
És mint mondtam ott van az összekapcsolás.
Egy sikeres, szeretett, nézett műsorhoz szívesen kapcsolja magát az M & M's, vagy a Raiffeisen (ugye tavalyi Megasztár), és fizet többet, mint ugyanannyi megjelenésért a Cápa3 reklámblokkjaiban.
Ha mondjuk lenne egy tévéadód, aminek az átlagos nézettsége pár százalék, ami megfelel egy tematikus csatornáénak, de minden szombat este 20-21 között mondjuk kivégzéseket adnál, 90%-os nézettség mellett (legálisan), akkor eleinte hiába a nagy nézettség, kevés reklámozó akarna ott hirdetni. Persze aztán megjelenne a Redbull, és a többi, extrém márka, vagy az Algoflex 😊 , de pl egy bank, vagy a Knorr sosem.
több mint 14 éve
Nincs lineáris összefüggés a nézettség és a reklámbevétel között.jó azt mindjárt gondoltam, hogy előre kötik, csak úgy gondoltam, hogy nem ugyanannyiba kerül mondjuk egy X-Faktoros szombat esti reklám, és egy tavaszi mittudomén Harry Potter 3 idején futó szombat esti reklám, mivel tudható, hogy egy tehetségkutató körül sokkal nagyobb a "balhé" mint egy szimpla film körül.
Minden műsorhoz egyedi ajánlatok vannak, hiszen a reklámokat elöbb kötik le, a nézettség csak utólag derül ki, hogy adott időpontban mennyi is volt.
Pl a Super Bowl nézettsége nem 5-6szorosa ugyanazon sáv adott időpontban mondjuk egy héttel késöbb 18-49-es korosztályra vetített nézettségének (mondjuk a másfélszerese, duplája), de a SB környéki reklámok másodperce minimum 5-6szorosa, ha nem több.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Nincs lineáris összefüggés a nézettség és a reklámbevétel között.Minden műsorhoz egyedi ajánlatok vannak, hiszen a reklámokat elöbb kötik le, a nézettség csak utólag derül ki, hogy adott időpontban mennyi is volt.
Pl a Super Bowl nézettsége nem 5-6szorosa ugyanazon sáv adott időpontban mondjuk egy héttel késöbb 18-49-es korosztályra vetített nézettségének (mondjuk a másfélszerese, duplája), de a SB környéki reklámok másodperce minimum 5-6szorosa, ha nem több.
több mint 14 éve
és hogy mennyivel hoznak a tehetségkutatók nagyobb reklámbevételt, mint mondjuk egy esti film... de valahol biztos megfogják a garast.Igorannyira -sajnos?- nem kerültem bele a dolgok mélyébe, hogy tudjam, mekkora nézettségkülönbség mekkora reklámbevételkülönbséget eredményez (talán sobri tud irányszámot adni), de az X-Faktort kétszer annyian nézik mint egy jobb filmet. És akkor még nem számoltuk az X-Faktor koncerteket, a szavazásokból/lemezeladásokból/haknikból/... bejövő illetve legalábbis nem távozó összegeket, amik lehet, hogy nem nagyok, de mind-mind plusz egy egyszer leadott filmhez képest.
több mint 14 éve
Sobri!Én is sajnálom, de amit írtál nem vágott a témába. 😊
Nem sérelmeztem semmit, megkockáztatom még fel is fogtam amit mondasz 😉 Kár, hogy semmi köze nincs ahhoz amiről írtam 😊Boston
Fingom nincs milyen egyéniség Baricz.
Azt tudom mondani youtube-on megnézve a zenei produkcióit, hogy eredeti, szerethető, eladható karakternek tűnik.
Ha így látják a műsor készítői is, akkor simán a top3-ba fog jutni (mondom ezt mondjuk a 12 szereplős műsor megnézése után), szerintem meg is fogja nyerni.
Ha én lennék a valaki az RTL-nél ő nyerné meg. 😊
Szakmailag ő a leghasznosabb, benne van a legtöbb potenciál.
Muriban, Tarányban korábban leírtam, hogy sztem miért nincs.
Valamint lehet a 4 millió magyar karakterből senkise Baricz, de a műsor 12 indulójából kiemelkedik.
több mint 14 éve
Sobri: köszi a választ.. valóban gond lehet, hogy én Leona Lewis-típusú énekesekből/angol nyelvű piacból indultam ki.Azért maguk az emberkék keresnek a haknival, ha mondjuk mennek vidéki gimibuliba, vagy Bomba-promócióra, esetleg random diszkóba.
(A koncertekben sincs semmi pénz akkor? Évi 150-200 show (felteszem akkor ingyen) azért nem kevés pénz sztem..)
Így már valamennyire érhetőbb; mondjuk továbbra sem látom azt a nagy cash cow bizniszt ebben, hogy mondjuk évi 3-4 tehetségkutatót generáljon.. és hogy mennyivel hoznak a tehetségkutatók nagyobb reklámbevételt, mint mondjuk egy esti film... de valahol biztos megfogják a garast.Igor
De ezen felül úgy szól a szerződésük, hogy x ideig ingyen mennek oda, ahova a csatorna küldi őket.
Ezen felül vannak a haknik, és az évi pár mila.
A nagy biznisz ebben a következő.
Vegyük a VV4-et.
Kell egy full bekamerázott stúdió, tizeniksz hülye, havi 60 rugóért, a stáb, kábé ez a kiadás oldal, mondjuk 600 millió.
A bevételi meg a reklámbevétel, mondjuk a műsor közben, közvetlenül elötte és utána értékesített reklámpercek, ez kb 3milliárd.
A haszon 2.4milliárd.
X-faktor pontos számait nem tudom, a haszon ennyi biztos nincs, de a 800milliót tuti átlépi.
Namost az esti Bud Spencer film is leültet nézőket a tévé elé, de minden csatornának kell saját gyártású műsor.
A reklámozó ehhez tudja kapcsolni a brandjét.
A reklámozó (pontosabban a médiaügynökség) szereti ha nem (egyébként nézett) filmek közé kerül a reklámja, hanem saját gyártású, és egyben kurva nézett műsorhoz.
Kábé ez a nagyon vázlatos lényeg.
több mint 14 éve
Sobri!Nem sérelmeztem semmit, megkockáztatom még fel is fogtam amit mondasz 😉 Kár, hogy semmi köze nincs ahhoz amiről írtam 😊
Do your job
több mint 14 éve
Sobri: köszi a választ.. valóban gond lehet, hogy én Leona Lewis-típusú énekesekből/angol nyelvű piacból indultam ki.(A koncertekben sincs semmi pénz akkor? Évi 150-200 show (felteszem akkor ingyen) azért nem kevés pénz sztem..)
Így már valamennyire érhetőbb; mondjuk továbbra sem látom azt a nagy cash cow bizniszt ebben, hogy mondjuk évi 3-4 tehetségkutatót generáljon.. és hogy mennyivel hoznak a tehetségkutatók nagyobb reklámbevételt, mint mondjuk egy esti film... de valahol biztos megfogják a garast.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Boston: Azért van szükség rá, mert k.vamindegy, hogy mi marad meg belőlük a zeneiparban, ameddig egyetlen műsor sincs, ami csak kicsit megközelítené nézettségben az X-Faktort. Mert egyébként X-Faktor: 2.4M, VV: 1,2M, Forma1: 1M, NCIS: 1M. Ezeken kívül még 1-1 nagyobb filmmel ez összejön, de én úgy emlékszem, hogy az X-Faktorral maximum a Csillag Születik veszi fel a versenyt, és néhány műsort leszámítva, 3-4szeres nézettségtöbblete van.