Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kéne egy szánalom topik, nem?
több mint 12 éve
Sikeresen lezárult az olimpia, azonban nem szabad elfelejteni a másik sporteseményt sem, ahol mozgássérültek és egyéb csökkent képességűek mérik össze tudásukat. Szurkoljon mindenki a magyar futballbajnokság résztvevőinek! 😛 (hehe... bocs ha focizol a bajnokságban 😀)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
catattack
3 520
több mint 12 éve
mnytud.arts.klte.hu/szakdolgozat/1568/nemedy_m_1568.pdfJa, már a BL-szereplés idején, amikor a huhogások miatt büntették a Fradit, kérdezték az okos vezérszurkolóktól, hogy mi van Babatünde Fatusival? Válasz: ő a mi niggerünk... 😀
Ajánlom mindenkinek ezt a szakdolgozatot, a 18. oldaltól lesz igazán jó.
Kedvenc részem:
"A „mi”-tudatot oppozíciók erősítik, ezt egy Fradi – Vasas mérkőzés szemlélteti, ahol mindkét csapatban pályára lépett egy-egy színes bőrű játékos. Így a néger
jelző negatív értelmű kinyilvánítása sajátos identitászavarral járt volna együtt. Ebben
a helyzetben azonban az ellenfél kameruni játékosa a mérkőzés időtartamára „cigánnyá változott”. "zolika26
több mint 12 éve
mnytud.arts.klte.hu/szakdolgozat/1568/nemedy_m_1568.pdfAjánlom mindenkinek ezt a szakdolgozatot, a 18. oldaltól lesz igazán jó.
Kedvenc részem:
"A „mi”-tudatot oppozíciók erősítik, ezt egy Fradi – Vasas mérkőzés szemlélteti, ahol mindkét csapatban pályára lépett egy-egy színes bőrű játékos. Így a néger
jelző negatív értelmű kinyilvánítása sajátos identitászavarral járt volna együtt. Ebben
a helyzetben azonban az ellenfél kameruni játékosa a mérkőzés időtartamára „cigánnyá változott”. "
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Tényleg, azt hallottátok, hogy elveszik Lance Armstrong 7 címét, és mindet az Internek ítélik?😂 😊
|
több mint 12 éve
Sírok... 😀több mint 12 éve
moonwalkoló galamb 😀 😀 😀 köszi hogy ideraktad, feldobta a napomat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=LTUZwQ3cdVw&feature=player_embedded30 perc tömény Watts az Olimpiáról. zseniális.
több mint 12 éve
nézzetek munkaügyeket, zseniális amit alakít, ráadásul káromkodás nélkül 😊Mikor én voltam tizenéves, akkor néztem direkt ezeket a filmeket, merthogy miket káromkodott benne, mégse lettem bunkó. De értem, hogy mit akarsz ezzel mondani, de tudod úgy vagyok vele, hogy a mai tizenévesek őnélküle is ugyanúgy káromkodnának.Vrijbloedwww.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8Csak az a szomorú, hogy tizenévesek veszik át a stílusát. Értem ezalatt a többi káromkodós filmjét is.süti
Legnagyobb.Vrijbloed
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mikor én voltam tizenéves, akkor néztem direkt ezeket a filmeket, merthogy miket káromkodott benne, mégse lettem bunkó. De értem, hogy mit akarsz ezzel mondani, de tudod úgy vagyok vele, hogy a mai tizenévesek őnélküle is ugyanúgy káromkodnának.www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8Csak az a szomorú, hogy tizenévesek veszik át a stílusát. Értem ezalatt a többi káromkodós filmjét is.süti
Legnagyobb.Vrijbloed
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8Csak az a szomorú, hogy tizenévesek veszik át a stílusát. Értem ezalatt a többi káromkodós filmjét is.
Legnagyobb.Vrijbloed
több mint 12 éve
Itt csak többen látják, érdemes 😀ez az ember, sírok 😀 😀 😀
Itt pedig Cassel, amint épp a TD örömét is elbalfaszkodja:Wyatt
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Itt csak többen látják, érdemes 😀Itt pedig Cassel, amint épp a TD örömét is elbalfaszkodja:
ulpianus
több mint 12 éve
.brk
1 890
na jó, ez kész 😀- hogy hívják a szőkét akinek esze is van?
- golden retriever
több mint 12 éve
My Lesbian neighbors asked me what I wanted for my Birthday. They gave me a Rolex. I think they misunderstood when I said "I wanna watch."Sobri JóskaMickey Mouse is having a nasty divorce with Minnie Mouse. Mickey spoke to the judge about the separation. "I'm sorry Mickey, but I can't legally separate you two on the grounds that Minnie is mentally insane..." Mickey replied, "I didn't say she was mentally insane, I said that she's fucking goofy!"
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
My Lesbian neighbors asked me what I wanted for my Birthday. They gave me a Rolex. I think they misunderstood when I said "I wanna watch."
több mint 12 éve
visszanéztem vagy 14 oldalt, nem láttam, gondoltam fárasztok már egy kicsit:A tengerbiológusok emlősnek gondolták a bálnát, a dohányosok viszont korábban halnak. 😊
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
.brk
1 890
nehezen tudom elképzelni, hogy van itt olyan ember aki nem találkozott még vele (sőt lehet volt már ebben a topicban is), de klasszikus és zseniális.több mint 12 éve