Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
CIN vs PIT"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
nah ez az igazi facepalm."Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Egy férfi meghal, és a mennyország kapujában találja magát, ahol Szt.Pétervárja:
- Fiam! Te nem voltál valami jó ember, életedben. Tudsz valami jó
cselekedetet mondani, ami alapján beengedhetlek ide?
- Igen. - feleli a férfi - Egyszer motorosok molesztáltak néhány apácát. Én
odamentem a vezérükhöz, egy nagydarab tetoválásos, orrkarikás fickóhoz,
megfogtam a karikáját, odahúztam az arcát, és azt mondtam neki:
- Most pedig bocsánatot kértek a hölgyektől!
Szt. Péter lapozgat a könyvében:
- Én ilyet nem találok! Mondd, és mikor történt ez?
- Úgy 1-2 perce........
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
http://lajk.csicska.eu/like.php?id=487Bébéez igaz...mondjuk jó címe van az oldalnak 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
- Úgy szeretnék végre valamit helyesen leírni...én ezen mondjuk elsőre se röhögtem, de 3-4. alkalommal kifejezetten unalmas már 😀
- S mit, Pál?kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- Úgy szeretnék végre valamit helyesen leírni...- S mit, Pál?
több mint 13 éve
ami igazából hetvenöt%, mert ő vagy akarja vagy nem.Két srác a diszkóban odamegy egy csajhoz:Az eredeti:
- Te szerintem ma egy nagy szexuális élményben lesz részünk vele - mondja az egyik
- Szerintem is - mondja a másik
- Szerintem nem - mondja a csaj
Mire az egyik srác:
- Figyelj, két harmad az két harmad 😂Laki
-Figyelj! Félig már megvolt Pamela Anderson!
-Hogy-hogy félig?
-Hát, úgy, hogy én már akartam!vadibandi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
stitch90
256
Ez volt a kedvencem, imádtam 😊Ezt még mi is énekeltük Pécsen, sőt egy kis "kivéve komló"-val is megspékeltük 😊Volt/van egy másik "kivéve Komló-s nóta", elég hasonló stílusban:
stitch90
Vidáman indult a reggel, beesett hozzám pár haver
Nálunk a zászló a boxer, fontos meccs lesz, hát menni kell
[refr (2x)]:áléáhóó-áléáhóó-áléáhóó kivéve Komló
Énektől hangos a kocsma, mindenki részeg és tántorog
Senkinek se száraz a torka, a csapat újra győzni fog
[refr 2x)]
Indul a derbi a pályán, a bunyó meg a lelátón
Az erőszak furcsa járvány, magával repít vagy legázol
[refr 2x]
😊Dub
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
Két srác a diszkóban odamegy egy csajhoz:Az eredeti:
- Te szerintem ma egy nagy szexuális élményben lesz részünk vele - mondja az egyik
Mire az egyik srác:
- Figyelj, két harmad az két harmad 😂Laki
-Figyelj! Félig már megvolt Pamela Anderson!
-Hogy-hogy félig?
-Hát, úgy, hogy én már akartam!
több mint 13 éve
Két srác a diszkóban odamegy egy csajhoz:- Te szerintem ma egy nagy szexuális élményben lesz részünk vele - mondja az egyik
Mire az egyik srác:
- Figyelj, két harmad az két harmad 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Dub
1 019
Ezt még mi is énekeltük Pécsen, sőt egy kis "kivéve komló"-val is megspékeltük 😊Volt/van egy másik "kivéve Komló-s nóta", elég hasonló stílusban:
stitch90
Vidáman indult a reggel, beesett hozzám pár haver
Nálunk a zászló a boxer, fontos meccs lesz, hát menni kell
[refr (2x)]:áléáhóó-áléáhóó-áléáhóó kivéve Komló
Énektől hangos a kocsma, mindenki részeg és tántorog
Senkinek se száraz a torka, a csapat újra győzni fog
[refr 2x)]
Indul a derbi a pályán, a bunyó meg a lelátón
Az erőszak furcsa járvány, magával repít vagy legázol
[refr 2x]
😊
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Az a legjobb 😀 😀 nyomtam is rá egy lájkot youtube-onsoccer topic-ot nem olvasok, bocs ha már ott volt.Csepeli dalt minden második hétvégén éneklem a Csepel pályán NBIIIas meccsen 😀FViktor93
kis gyűjtemény a hazai sportbuzdítókból. 2 kedvencem közül az egyik a Kárpátia-féle "Rubelola, Rubelola, hopp, hopp, hopp" klasszikus refrénű Rubeola Csömör FC himnusz, a másik a csepeli életérzést híven tükröző "Üres a hordó / Repül a korsó / Mindenki fekszik az alkoholtól / Micsoda álmok / Micsoda lányok / Mindenkit basznak a csepeli srácok"
http://index.hu/kultur/2011/03/27/reszeg_tragar_es_egeszen_apro/DiamondsHead44
több mint 13 éve
stitch90
256
Ezt még mi is énekeltük Pécsen, sőt egy kis "kivéve komló"-val is megspékeltük 😊ON 😊)))
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
újra akcióban a Szigeti Veszedelem? 😀soccer topic-ot nem olvasok, bocs ha már ott volt.Csepeli dalt minden második hétvégén éneklem a Csepel pályán NBIIIas meccsen 😀FViktor93
kis gyűjtemény a hazai sportbuzdítókból. 2 kedvencem közül az egyik a Kárpátia-féle "Rubelola, Rubelola, hopp, hopp, hopp" klasszikus refrénű Rubeola Csömör FC himnusz, a másik a csepeli életérzést híven tükröző "Üres a hordó / Repül a korsó / Mindenki fekszik az alkoholtól / Micsoda álmok / Micsoda lányok / Mindenkit basznak a csepeli srácok"
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
soccer topic-ot nem olvasok, bocs ha már ott volt.Csepeli dalt minden második hétvégén éneklem a Csepel pályán NBIIIas meccsen 😀
több mint 13 éve
soccer topic-ot nem olvasok, bocs ha már ott volt.kis gyűjtemény a hazai sportbuzdítókból. 2 kedvencem közül az egyik a Kárpátia-féle "Rubelola, Rubelola, hopp, hopp, hopp" klasszikus refrénű Rubeola Csömör FC himnusz, a másik a csepeli életérzést híven tükröző "Üres a hordó / Repül a korsó / Mindenki fekszik az alkoholtól / Micsoda álmok / Micsoda lányok / Mindenkit basznak a csepeli srácok"
http://index.hu/kultur/2011/03/27/reszeg_tragar_es_egeszen_apro/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Miért nem origámizott Batu Kán?Mert nem hajt a tatár.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
epichttp://napinemszar.blog.hu/2011/03/25/mire_nem_kepes_az_emberi_lustasag
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."