bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
Egyébként sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha offense-em is lenne...somoskoviglehet, hogy nem csak defense-t kéne draftolnod az első 10 körben 😛
200 felett vagyok, de megint szopok..fákk...grat HöriGöbithx
több mint 14 éve
Nálunk még bármi lehet... 6 ponttal megy az ellen, neki még van Pierre Thomas és Josh Morgan, nekem pedig Brees. Remélem a 49ers jobb futás ellen mint passz ellen és akkor meglehet. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
minden idők legszánalmasabb fantasy játékával rukkoltam ki...kicsit javítottam Goff és Rolle és Powers jóvoltából
keeperben is.
legalja. lehet hogy még a 100 pont sem lesz meg.haromt
így is 11 pont minusz, és igornál Gore+Meachem nálam meg Vernon Davis...
Bezzeg ha Sanchezt rakom be Brady helyett...
több mint 14 éve
211-139-re vezetek atapapa ellen, nála még 4 (Will Smith, Tracy Porter, Greer, Andy Lee) van hátra. Ennek meg kell lennie, úgyhogy 2-0! :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
206-187 ide, nálam még Sedrick Ellis, a túloldalon Shockey és Goldson. Szoros lesz, de nagyon, remélem, Ellis hoz megint 12-13 pontot, és Shockey nem szerez TD-t, akkor meglehet.Egyébként sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha offense-em is lenne...
több mint 14 éve
Elisha szánalmas... Mondjuk a többiek is- Vagy 40 ponttal elcseréltem magam, de még az is kevés lenne.
több mint 14 éve
40 ide vs GöbiManningham, Freeney, Cofield, Vinatier vs Addai, Collie, Muir, Terrell Thomas, McAfee
W.
2-0
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
minden idők legszánalmasabb fantasy játékával rukkoltam ki...keeperben is.
legalja. lehet hogy még a 100 pont sem lesz meg.
több mint 14 éve
szabával mi bajod van? 😊hihetetlen már, hogy akármit írok be, egyből le kell hurrogni... nem kell szaba2-nek nézniHurkajó, akkor csak utóbbi, így jó? 😊Hurkaki nem keres RB-t? 😛haromt
több mint 14 éve
hihetetlen már, hogy akármit írok be, egyből le kell hurrogni... nem kell szaba2-nek nézniki nem keres RB-t? 😛haromtsafety-t tradelni igen perverz dolog. bőven jók a FÁk is.Hörijó, akkor csak utóbbi, így jó? 😊Hurka
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ki nem keres RB-t? 😛jó, akkor csak utóbbi, így jó? 😊HurkaSanders menj a fenébe, nem igaz, hogy megint lesérül... safetyt és RB-t keresekHurkasafety-t tradelni igen perverz dolog. bőven jók a FÁk is.Höri
több mint 14 éve
jó, akkor csak utóbbi, így jó? 😊Sanders menj a fenébe, nem igaz, hogy megint lesérül... safetyt és RB-t keresekHurkasafety-t tradelni igen perverz dolog. bőven jók a FÁk is.Höri
több mint 14 éve
Sanders menj a fenébe, nem igaz, hogy megint lesérül... safetyt és RB-t keresekHurkasafety-t tradelni igen perverz dolog. bőven jók a FÁk is.
több mint 14 éve
Sanders menj a fenébe, nem igaz, hogy megint lesérül... safetyt és RB-t keresek
több mint 14 éve
tudni kell okosan nyerni, a fiúk most még csak tartalékoltak, bria ellen alázás jön18-an vagyunk, 9. legtöbb pontom van = jogos a győzelem 😊0 allstarral nyerni = menőHöriTTT-vel es hurkaval egy tarsasagban lenni (0 allstarral makolva nyerni) = nem menőIgor
az, hogy Hurka nyert, Somos meg kikapott, számomra érdektelen.Höri
több mint 14 éve
18-an vagyunk, 9. legtöbb pontom van = jogos a győzelem 😊0 allstarral nyerni = menőHöriTTT-vel es hurkaval egy tarsasagban lenni (0 allstarral makolva nyerni) = nem menőIgor
az, hogy Hurka nyert, Somos meg kikapott, számomra érdektelen.
több mint 14 éve
0 allstarral nyerni = menőHöriTTT-vel es hurkaval egy tarsasagban lenni (0 allstarral makolva nyerni) = nem menő
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Toler allatkodni fog jovore a GM jatekban 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Most nézem milyen jó érzéssel vágtam ki Babs-ot, csak a csapatom legjobbja lett volna ezen a héten. 😊DODO92Én keepereltem, aztán a cutokat látva megbántam, majd véletlenül csapatban hagytam az első hétre és állatkodott. 😂
Most már nem vágom ki. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Most nézem milyen jó érzéssel vágtam ki Babs-ot, csak a csapatom legjobbja lett volna ezen a héten. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Week 1haromt 201 - tyr 176
igor 231 - göbi 194,5
rajna 250 - visi_b 156
höri 197 - atapapa 168,5
xrace77 259 - somos 220,5
soldados 254,5 - briareos 162
danna 246,5 - dodo 164
hurka 191,5 - go vikings 172
yoda/fucu - 265 - gabo 157
a forduló winnera: yoda/fucu 265 pont
a forduló legszarabbja: visi_b 156 pont
a forduló mákere: hurka 191,5 ponttal nyert
a forduló loosere: somo 220,5 ponttal kikapott
fuck the bench award: visi_b 95,5 pont a padon
heti All-star team:
QB: Peyton Manning (rajna) 41
RB: Arian Foster (igor) 45
RB: Matt Forte (rajna) 35
WR: Legedu Naanee (gabo) 26
WR: Austin Collie (göbi) 26
RB/WR: Chris Johnson (xrace77) 33
TE: Marcedes Lewis (Free agent) 15
DT: Sione Pouha (Free agent) 19
DT: Darnell Dockett (igor) 14
DE: Bryan Thomas (somos) 24,5
DE: Kyle Vanden Bosch (yoda/fucu) 24
LB: Derrick Johnson (tyr) 30
LB: Dan Connor (yoda/fucu) 30
LB: Lance Briggs (göbi) 29
CB: Bryant McFadden (soldados) 33
CB: Greg Toler (yoda/fucu) 33
S: LaRon Landry (xrace77) 36
S: Pat Chung (yoda/fucu) 33
K: John Kasay (Free agent) 13
P: Steve Weatherford (Free agent) 13
HC: Titans/Seahawks (go vikings/free agent) 7-7
több mint 14 éve
Ezt a szívást. A csapat eddig nagyon gáz és a nevének megfelelően játszik. Lehet jövőre visszatérek a Div IIbe 😀visi_bne aggódj, jövök veled 😀
grat soldi, ez csúnya volt
több mint 14 éve
Ezt a szívást. A csapat eddig nagyon gáz és a nevének megfelelően játszik. Lehet jövőre visszatérek a Div IIbe 😀