bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Van 238 pontom, 75 a padon és jó esélye van a buktának.zinedine5Amennyire bíztam a múlt héten a fordításban, annyira kevés esélyét látom ezen a héten. Sajnos az a 80 yardos Rodgers-Nelson combó (amely önmagában, egyetlen játékként 29 pontot ért) túl sok lesz, ill. egy kicsit több kellett volna Stafford-tól, valamint nem hittem, hogy egy Mia ellen fogja Cory Graham (CB) kb. top pontgyűjtő meccsét hozni - és helyette PacMan 10 ponttal gyengébb csere volt. Ja, meg a Seattle zacsija is olyan -3 pont lett, ami inkább +3-nak volt tervezve.... (ez a kb. 20-25 pont sima győzelemmé tenné, ehelyett...)
Mondjuk egy két-három évvel fiatalabb D'Qwell Jackson és Vinatieri behozhatná, de hát 2014-et írunk.
Azért bosszantó lesz a heti második/harmadik legmagasabb pontszámmal kikapni... (de a gratulációval még megvárom a holnapi napot....😀)
több mint 10 éve
És mindhárom kezdő LB-m kidőlt a második meccsen
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
20 pont hátrány. Andy Luck, a színpad a tiéd.berger9020 pont + Malcolm Jenkins vs Luck
Ennek vereség szaga van 😕
Draft
több mint 10 éve
De szuper, hogy AP volt az 1/1 húzásom, gondoltam, hogy jobb lesz, mint Charles a fos Chiefs fal mögött...somoskovignem sok RB-d maradt a hét végére
több mint 10 éve
bobek
38
Grat Bobek. Ez nem az én hetem volt. 4 jó teljesítménnyel nem lehet meccset nyerni 😕 47 pont maradt a padon, ha Berry nem robban le még így is lehetett volna sanszom.BlaiseKöszi! Bár még kell 4 pont az eagles kickertől + McCoytól, de azért az meg kell legyen. Mondjuk nem sok esélyt láttam a W-re amikor kb 60 ponttal mentél, és abszolút nem volt biztos, hogy Brandon Marshall játszani fog. 😊
több mint 10 éve
Van 238 pontom, 75 a padon és jó esélye van a buktának.
több mint 10 éve
Grat Bobek. Ez nem az én hetem volt. 4 jó teljesítménnyel nem lehet meccset nyerni 😕 47 pont maradt a padon, ha Berry nem robban le még így is lehetett volna sanszom.
több mint 10 éve
caminoi
225
Vajon marad a döntetlen, vagy újraszámolás? 😊
több mint 10 éve
Derrick Johnson IR.... Collins out.... LB soromnak még éppen nem annyi, de így már nagyon víkony...
Draft
több mint 10 éve
De szuper, hogy AP volt az 1/1 húzásom, gondoltam, hogy jobb lesz, mint Charles a fos Chiefs fal mögött...
több mint 10 éve
Durant out, Jones out... Nem elég, hogy lemaradtam a nagy lb runról, most még az összetákolt sorom is kezd összedőlni 😀 Mehet a zavarosban halászás ezerrel.BTW akinek QB hiánya és minőségi LB túltengése van jelentkezzen 😊
több mint 10 éve
Antman
401
Na így víverezzen az ember. Mire kiderülne, hogy mi jött össze, bedöglik az ESPN!!!
több mint 10 éve
20-an vagyunk a ligában, tehát elvileg kb. tök hulladékoknak kellene csak csapat nélkül lenniük, de nézegetve a waivert, gondoltam érdekes lenne egy best of the rest összesítő, a csapat nélküli játékosok eredményéből... tehát, a legjobb szabadügynök csapat week1:QB Anderson (CAR) 21
RB Smith (Atl) 16
RB Crowell (Cle) 15
RB/WR Forsett (Bal) 15
WR Hurns (Jac) 25
WR Benjamin (Cle) 12
TE Donnell (NYG) 11
DT Siliga (NE) 14
DT Ratliff (Chi) 10 (és még kettő DT)
DE Davis (Jac) 13
DE Young (Chi) 11 (+1)
LB Burris (Oak) 25
LB Attaochu (SD) 19 (vagy 17 - fura a stat)
LB Mauga (KC) 18
CB Cason (Car) 27
CB Joseph (Hou) 25
S Lowery (Atl) 21
S Carter (Den) 18
K Succop (Ten) 16
P Schmidt (Buf) 12
C Minnesota 7
Inkább nem is mondom, hogy ez a csapat hány pontot ért volna el (351 - ha jól számolom...) és pláne nem vonok le következtetéseket...
ps.: kösz a chicagoi észrevételt, nem mondom, hogy megnyugtatott...
több mint 10 éve
Hát ez kemény győzelem volt, mondjuk amikor az ember kezdő MLB-je (aki ráadásul valóban Chicagoban is kezdő MLB - DJ Williams) egy olyan meccsen, ahol az ellen fut majd' 200 yardot, ráadásul hosszabbítás is van a meccsen, meg minden, egy szerelésig és egyáltalán semmi említésre méltó eseményecskéig nem jut, akkor azért az azt jelenti, hogy lesz ez még jobb is...😀 (vagy nem...?).Hidd el, ez élőben is szar érzés volt.....
Na mind1 lássuk mi lesz a waiverből...Titans
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Hát ez kemény győzelem volt, mondjuk amikor az ember kezdő MLB-je (aki ráadásul valóban Chicagoban is kezdő MLB - DJ Williams) egy olyan meccsen, ahol az ellen fut majd' 200 yardot, ráadásul hosszabbítás is van a meccsen, meg minden, egy szerelésig és egyáltalán semmi említésre méltó eseményecskéig nem jut, akkor azért az azt jelenti, hogy lesz ez még jobb is...😀 (vagy nem...?).Na mind1 lássuk mi lesz a waiverből...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
A harmadik évemre végre sikerült a nyitómeccset megnyerni. Szegény Bergert sajnálom, remélem idén ez nem alsóházi rangadó volt. Hiába lett az enyém a második legtöbb pont, a három nullázó (Woodhead, Sheldon Richardson, Melton) azért elgondolkodtató.......csi77eh, lesz ez még így se. kiváló kezdésnek érzem a pontszámomat, végre összeraktam egy normális csapatot. nem lesz itt gond.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A harmadik évemre végre sikerült a nyitómeccset megnyerni. Szegény Bergert sajnálom, remélem idén ez nem alsóházi rangadó volt. Hiába lett az enyém a második legtöbb pont, a három nullázó (Woodhead, Sheldon Richardson, Melton) azért elgondolkodtató.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
És akkor jött Megatron és egyedül megfordította...Viszont a győzelem sokba került Derrick Johnsonnak ennyi volt....
Draft
több mint 10 éve
az a jó abban, ha az ember a legtöbb szerzett ponttal kap ki, hogy a vereség mellé még waiverezni se lehet utána
több mint 10 éve
Nagy mákkal sikerült nyernem. Tudtam, hogy Rodgers jó teljesítménye nélkül ez nem lesz sétagalopp.
több mint 10 éve
Floyd + Mathieu v Gilchrist + 3,5 vs Lissemore és Rolle. Uhh ez izgalmas lesz 😊Romo kezdetése telitalálat, és a LB sort is sikerült belőni (39 pont maradt a padon). 😀
több mint 10 éve
54 pont. Kedves Matthew Stafford, Rashad Jennings, Kevin Minter, itt a kihívás.
több mint 10 éve
Na kezdődik a tavalyi vesszőfutásom vagy folytatódik?1 valag pont a padon...
Draft
több mint 10 éve
Na akkorHARIBÓÓÓÓÓÓÓÓRA FÖL
GUMIMACIK ELŐŐŐŐŐŐREEEEEE!
Draft