bowl.hu div. 2./B

20 feliratkozó

3 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CET

draft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs

Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 491 — playoffs???
Akkor ma éjszaka rajt van!
Sok szerencsét mindenkinek!

Hárobúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
No a két szupertitkos fegyver Kyle Juzsczyk és Shae McClellin xD felszedésével 😀😀 teljes lett a kannibál arzenál. Kezdődhet az idény 😀
több mint 10 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Íme

QB: Russel Wilson, Shaun Hill QB választással elégedett vagyok csak annyi a gikszer, hogy mindketten a 4 héten bye weekesek :

RB: Andre Ellington, Fred Jackson, Carlos Hyde,Knile Davis hmmm ez eléggé közepesnek sem mondható

WR: Megatron és Minitron szerintem fasza páros és Nate USA főváros és Marqise Lee minőségi???? backupok

TE: Jason Witten ez szerintem rendben van

DT: Linval Joseph, Kendall Langford szódával szerintem rendben

DE:Ezekiel Ansah, Chris Clemons, Mike Neal szódával sincs rendben...

LB: Derrick Johnson, Jamie Collins, Mason Foster, Joplo Bartu és Tamba Hali szerintem pofás sor Collinstól várok sokat de lehet akkora bust lesz mint ide Jeruzsálem

CB: Alfonzo Dennard, Josh Wilson, Leodis McKelvin szódával fogjuk rá

S:Bernard Pollard, Malcolm Jenkins ide nem ártana backup amúgy majd elmuzsikálnak vhogy

K: Graham Gano automata pick volt nem teccik

P: Mike Scifres ám legyen

HC: Bears jó kérdés...

A bentmaradásért fogok küzdeni

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Vazze dolgoztam a beszámolón vagy fél órát, oszt jól elszállt… na mind1, így talán rövidebb és olvashatóbb lesz...

QB: Stafford (Det, 59. pick), Vick (NYJ, 539) - pedig nem akartam az elején QB-t, de mivel kimentek azok az LB-k, akikben bíztam, hogy még bent lesznek, nem bírtam ott hagyni, kár, hogy a cseréjét elmulyáskodtam és lett Chad Henne (Jac) helyett Folk (NYJ, K); és akkor hogy legyen valaki lett Vick, mert hátha…
RB: Stacy (StL, 19), Morris (Was, 22), Jennings (NYG, 62), Murray (Oak, 499) - tudtam, hogy a legjobb lehetséges RB-t viszem, ezt hagytátok - ill. őket gondoltam a board-on levők közül a legjobbnak, külön érdekes lesz, hogy ki lesz jobb, aki még bent volt és felvehettem volna...
WR: Sanders (Den, 142), Hunter (Ten, 222), Wheaton (Pit, 342), Jones (Bal, 419), Douglas (Atl, 542) - amikor a mennyiség nem csap át minőségbe... pedig ha közülük minden héten a legjobbat játszatnám, akkor azzal szerintem komoly meglepetéseket okozhatnék, de ez nyilván nem így lesz.
TE: Clay (Mia, 299), Amaro (NYJ) – Clayről jókat írtak, Amarot dobta a gép.
DT: Starks (Mia, 382), Marks (Jac, 459) – Casey (Ten) nem maradt bent nagy fájdalmamra, hát akkor már legalább sok időt a pályán töltő ex-Titánok legyenek.
DE: Hughes (Buf, 259), Morgan (Ten, 302) – Mario másik oldala..., Morgan LB-t fog játszani, hátha a pontszámára jó hatással lesz...
LB: DQ Jackson (Ind, 102), DJ Williams (Chi, 139), Minter (Ari, 182), Hayes (Jac, 422) -
bármelyikük hozhat egy 300 pontos szezont, de sajnos nem valószínű, hogy mindegyikük túlteljesítene, pedig a felső házhoz a kiesés stabil elkerüléséhez az kellene.
CB: Verner (TB, 219), Graham (Buf, 262) – ex-Titán és pro-bowler, ill. statisztikai előrejelzéses alapon
S: Smith (Min, 99); Branch (Oak, 179): az első pick helyett lehet, hogy LB kellett volna inkább, de középszerű LB akkortájt soknak tűnt, a második helyett meg CB kellett volna talán inkább, de úgy éreztem ő nagyobb esélyt ad egy eseti kiugró pontszámra.
K: Vinatieri (Ind, 379), Folk (NYJ, 502) - Vinatierit túlfizettem, de akartam egy rúgót, aki nem nagyon hagy cserben és ponterős Indyt várok az idén; Folk viszont egyáltalán nem kellett az az igazán drága pick, még ha csak 502. is volt...
P: Colquitt (KC, 462) – a jobbak között kellene lennie.
HC: Seahawks (339) – túlfizettem, de hiszek benne, hogy a teljes csapat erősebb, mint a megspórolt kispados hely.

persze a mai nap ez némiképp változni fog. mindenesetre a cél a stabil bentmaradás, a tavalyi 5-7-1-es szezont a rájátszásbeli 2 győzelemmel (1 vereséggel) tul.képp el is fogadnám; de azért minden meccset győzelmi tervekkel kezdek...

HÁROBÚÚÚÚÚ!

több mint 10 éve
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 225
A Klónsereg ezzel a csapattal vág neki a szezonnak, majd eldől, meddig jut. Trade Block nálam is töltve.

QB: Eli Manning, Manuel - Sose választok 10. kör előtt irányítót, de most még a cseréje is későn jött
RB: Foster, Tate, L. Miller - még kevesen vannak, de nem sokáig. Steven Jackson-t pont előttem vitte az autopick, így lett Miller, hát nem ugyanaz
WR: Green, Randle, LaFell - WR2 lutri, de max FA-ról szerzek valakit
TE: Davis, Daniels
DT: Brockers, C. Jenkins - Jenkins nem igazán tetszik, de ez a poszt nem nagyon izgat
DE: Liuget, Heyward, Wilber(+LB) - későn jöttek, de nem rosszak. Wilbernek örülök.
LB: Lofton, Z. Brown, V. Miller, J. Houston, Te'o - ez nagyon tetszik, sajnos Clowney-ról lecsúsztam, akkor lehetnének heten.
CB: J. Jenkins, Sherman, Gilmore - álmodni se mertem jobbat, sajnos azonban benéztem a bye-t.
S: Cyprien, Reid, DeCoud - erős sor ez is
K. Henery
P: Koch - Nem hiszem, hogy idén cserélgetni fogom ezt a posztot, TOP 10 lehet
HC: Falcons - még 2 napig...
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Hali! Én valamit állítgattam a draft előtt, cserébe azok a játékosok nálam nem látszottak a drafton..... Pipa voltam, mindegy, így sikereredett:

Qb: Joe Flacco, Fitzpatrik
RB: Demarco Murray, Woodhead, Greene, Helu
WR: Fitzgerald, Maclin (őbenne bízom, hogy sérülés nélkül ütős lesz), Odell Becham, Cotchery
TE: Walker
DT: Richardson, Melton, Kelly
DE: Jordan, Cox, Damontre Moore (??)
LB: Kukli (na, neki örülök, ilyen erős LB-m még sosem volt), Riley, Orakpo (ezt elbasztam), Freeney,
CB: Amukamara, Munnerlynn, Taylor
S: Bethea, Clinton-Dix (remélem kezdő lesz)
K. Dawson
P: Anger
HC: 49-ers

Nem tudom, ez milyen lesz, könnyen lehet, hogy újra alsóházban kezdek.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Akkor már én is értékelek! 😊 Még sosem voltam 1/1, ami 20 csapatos ligában azt jelenti, hogy van egy elit futód tutira, viszont onnantól kezdve a RB posztot el is lehet felejteni, mert mire 40 körül újra sorra kerül az ember, már nem nagyon marad kezdő futó. 😊 Ráadásul a draft alatt egyéb dolgaim is akadtak, szóval szinte csak a saját pickjeimre fókuszáltam, ehhez képest elfogadható lett a dolog.

QB: Nick Foles - sokat filóztam közte és Rivers között, remélem, igazam lett. Cserét majd szerválok menet közben.

RB: AP, Moreno, Bradshaw, Cunningham - AP egyértelmű, a többiek meg erős split carry 2. számú futók jelenleg, de Moreno vagy Bradshaw is gyorsan kezdő lehet, upside van

WR: Keenan Allen, Kendall Wright, Terrance Williams, Greg Jennings - két 1000 yardos WR, Williams is az lesz szerintem idén, mert a Dallas a védelme miatt rengeteget fog passzolni, Greg Jennings meg talán profitálni fog az új offense sémából

TE: Eifert - itt a top 5 után kb. mindegy, top 5 meg nem jutott

DT: Ngata, Rubin - tavaly top 20 vége volt mindkettő, idén remélem feljebb jutnak

DE: Ninkovich, Wilkerson, Akiem Hicks - na, ez masszív lett, két top kezdő és Hicks is acélos csere

LB: Wagner, Willis, Lamur, Rivers, Brinkley - a poszt, ami a bajnokságot nyeri, itt olyan LB-sorokra röpködtek az elit jelzők, hogy csak vakartam a fejem, hogy akkor ez mi... 😊 Wagner és Willis top 10, Lamur kezdő SLB lesz, Rivers is, Brinkley pedig vagy kezdő MLB, vagy mehet a lecsóba

CB - Micah Hyde, Cary Williams, Marcus Cooper - még sose volt, hogy nem waiverről húzott CB-vel játszottam végig a szezon nagy részét bármelyik ligában, de ha Hyde kezdő FS + returner is lesz, akkor ő marad, Williams meg elég tackle gyár CB létére

S - Elam, Searcy, Reggie Nelson -. volt már jobb, erős közepes így első ránézésre

K: Succop
P: Zastudil
HC: Chiefs - itt survivalt szoktam játszani minden héten kb.

több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
QB: Roethlisberger, Henne
RB: Lynch, SJax, Khiry Robinson, Archer
WR: Bryant, Cobb, Andre Johnson, Moore
TE: Gronkowski
DT: McCoy, Babineaux
DE: Mario Williams, Tuck, Arthur Jones
LB: AJ Hawk, Mingo, Worilds, Wheeler
CB: Haden, Joyner
S: Byrd, Major Wright, Pryor
K: Tucker
P: Fields
HC: Broncos

offense ütős, a d kevésbé, de majd csak összekukázunk valakit. DT érdekelne!

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
QB - Newton, Tannehill, Manziel - elit (ja, ha kell valakinek Manziel egy jó csere TE, vagy DE arcért adom)
RB - Charles, Mathews, Starks - elit
WR - Amendola, S. Smith, Hopkins, Hawkins - boom or bust
TE - Gates - magában kevés
DE - Houston, Clayborn - átlag nagy potenciállal
DT - Zgonina, Thomas (Alualu, McDonald) - Az autopick átkai, de ha bejönnek a cserék, akkor pár pontot hoznak.
LB - Kendricks, Tulloch, Roach, Bowman, Mathis - A szezon második felétől ez bivaly, addig csak szimplán nagyon jó
CB - Carr, Peterson, Rogers - egy jó átlag
S - Weddle, Thomas, Quin - bivaly
K - Nugent
P - Kern (Nem nagyon érdekel, de egynek jók)
HC - Eagles - A csoportot elnézve minimum 12-4, úgyhogy elégedett vagyok.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Kannibál draft értékelő

QB: Romo - Rivers - Palmer : a 3-4. körös össznépi LB húzásból totál kimaradtam, szóval k*baszásból behúztam 3 4K-s QB-t. Romo szerintem az 5-öt is elérheti, mert amellett a D mellett nem lesz idő futni. Tradere nyitott vagyok, bár mazochistaként kiváncsi vagyok mikor (nem) találnám el, hogy kit kell kezdetni

RB: Lacy - Hill - Tolbert : Lacyn nincs mit magyarázni, Hill workhorse ugyenez Bernardról nem mondható el. Tolbert kabala, tavaly a legjobb futóm volt 😀

WR: Antonio Brown - Vincent Jackson - Malcolm Floyd - Marvin Jones : elégedett vagyok ezzel az osztaggal, bár remélem Brown sok hasznot nem fog termelni.

TE: Pitta - Meglepődnék, ha top 10 TE-ből kicsúszna, de a top 5 is összejöhet.

DT: Odrick - McDaniel - Korrekt semmi extra, nem kell DT keresgéléssel nyitni az évet

DE: Ware - Avril - Mint a DT-k, talán rosszabb is egy fokozattal 😕, cserét még kukázni kell.

LB: Jones- Woodyard- Moore- Durant- Wilhoite - Boom or bust, ezt okozta a LB runból való kimaradás. Mennyiség megvan, a minőség is meglehet (Durant kezdő MLB, Wilhoite veszi át Bowman helyét), de most csak Jones és talán Woodyard akit számba vennének. Legrosszabb eshetőség: meccseket foguk rajtuk bukni

CB: Mathieu- Gibson- Gilchrist Három kezdő safety. Öröm bódogság 😊

S: Berry- Polamalu- Jones Jones 4 meccse kicsit necces, de egyébként top fantasy S. Korrekt brigád.

K: Matt Bryant
P: Spencer Lanning
HC: Ravens 😊 nincs csapatszimpátiának helye első adandó alakalommal valami hasznosabb pozícióra cserélem.

A Lb soron nagyon sok fog múlni, de nem reménytelen ott sem a helyzet. Egyébként elégedett vagyok 😊 2/B resszkess mert kihegyezték a kannibálok a fogaikat 😀xD
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Ezzel végre elégedett vagyok (nyilván a fele megsérül a harmadik héten legkésőbb)

QB: Luck - 10. pickre tetszik, előre az AFC Southért!
RB: Gore, Thomas, McCluster, Polk, Quizz - jól televásároltam magam, de legalább több ember van flex-be.
WR: Torrey Smith, Watkins, Royal - ez tetszik, remélem Sammy rendbe is jön
TE: Bennett - oké
DT: Suh, Vellano, Chris Jones - Suh oké, ha el nem tiltják (nyilván fogják)
DE: Quinn, Gilberry, Horton, Tuitt - biztonsági megoldás
LB: Ogletree, Mack, Matthews - ez gyönyörű
CB: Carr, Sweeting, McDougle - ezt hagyjuk
S: WillyMo, Delmas - előbbit muszáj volt
K: Janikowski
P: Quigley
HC: Cardinals

trade block beírva.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mennyi idő is van 1 pickre?ThundersNFL
1 perclol
Tenkju veri a macseszt

Draft

több mint 10 éve
Mennyi idő is van 1 pickre?ThundersNFL
1 perc

több mint 10 éve
Mennyi idő is van 1 pickre?

Draft

több mint 10 éve
még valaki kellene az öt emberhez....

több mint 10 éve
vállalom én is.

több mint 10 éve
Antman Chicago Bears 401
csi77 és Antman
ha van még valaki szoljon.Kájzerszóze
"MERT ILYEN A MACKÓ NÉP"

több mint 10 éve
csi77 és Antman
ha van még valaki szoljon.

több mint 10 éve
Antman Chicago Bears 401
Kérnék még 2 felhasználót, aki mindig elérhető, hogy csináljunk egy háromtagú trade-engedélyező brigádot.
Olyan jelentkezőt kérnék, aki minden nap, akár többször is rá tud szánni pár percet. Lehet akár 5 tagú is a bizottság.Kájzerszóze
Mint Állandó harcos társad és hű fegyverhordozód jelentkezem, persze csak ha kellek.

több mint 10 éve
lebetegedett a váltótársam, így a holnapi drafton kb negyedóra-félórát autón leszk, előre is elnézést. majd beállítgatom hogy kiket vigyen a gép.berger90
És azok tuti nem lesznek bent akkora :-PThundersNFL
a gép valószínűleg így is jobbat fog adni mint amit én húznék, hátha idén nem végzek végre kieső helyen 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
lebetegedett a váltótársam, így a holnapi drafton kb negyedóra-félórát autón leszk, előre is elnézést. majd beállítgatom hogy kiket vigyen a gép.berger90
És azok tuti nem lesznek bent akkora :-P

Draft

több mint 10 éve
Draft mennyi idő szokott lenni?

3-4 óra?
Csak mert éppen nyaralok...

Draft

több mint 10 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
Nem azért mondtam, mert változtatni kellene, ezt dobta a gép, semmi gond.

Viszont én sajnos nem tudom vállalni a trade-permitting commission-t.

több mint 10 éve
lebetegedett a váltótársam, így a holnapi drafton kb negyedóra-félórát autón leszk, előre is elnézést. majd beállítgatom hogy kiket vigyen a gép.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
1/12... Ki a tökömet vigyek...ThundersNFL
Justin Tuckernek extra évet jósolnak, megbízható kicker és jobb lesz az offenz mint tavaly 😛Blaise
Kabbe :-P

Draft