NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
131
14
22:25, Arena4
Arizona Cardinals - New York Jets
86
13
22:25
NFL Redzone - week 10
71
11
19 órától, NET4+
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
28
7
22:05
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
2 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Azt hiszem ez eldolt. Bar elso ranezesre minden ellenem szolt, Garcon es Maclin serult, Spiller meccs elejen kidol, par atlagos pontot termelo player is nullazott. De vegul rodgers es az ujraszamolas sem hozz 100 pontot 😀Azt hiszem ebben a fordulóban jön az az összecsapás ahol eldöntjük hogy ki az úr a háznál 😀adam3577ezen mit kell eldönteni? én vagyok és kész. (((((necces lesz naggggyon; de nekem úgy tűnik, hogy az enyimeimnek jobb a sorsolásuk))))))
btw ment egy ajánlat CJ-ért az illetékes helyre, de még nem kaptam választ...Titans
több mint 12 éve
Szia Antman!Ha az ajánlatodban kicseréled Charlest Morrisra illetve Robertsont Derrick Johnsonra, akkor felőlem mehet, ellenkező esetben köszönöm a lehetőséget, de nem élek vele. 😀
több mint 12 éve
Nem akarom elkiabálni, de szerintem megvan az első győzelmem. Nem leszek trityi..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
nekem sikerült 100pontot padoztatni... 2.hete szivatnak a cb-k a 0 pontokkal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A KelenLand Danube Seals egészen brutális, még a pad is hozott 132 pontot 6 emberről Garcon és Maclin nélkül
több mint 12 éve
A mi meccsünkön valaki nagyon morcos lesz, jelenleg átszámolás előtt 220-215-re vezet a Veterans, odaát Benson és DJ. Smith, nálam meg Lynch és Woodson. Ebből 240-es szopó lesz a másiknak, bármelyikünk nyer is, ami mindig jó érzés így a szezon és a hét eleje felé... 😀Remélem, Lynch nagyobb állat lesz, mint Benson, az mondjuk nem nehéz, és akkor meglehet, a másik pár kb. egál lesz.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A napom csúcspontja lenne, ha még a kb 30 pontos előnyömet, ami az átszámolás után lesz, is sikerülne egy CB-nek megfordítania, bár, ha ilyen bíráskodás lesz, semmi sem lehetetlen (az esetben viszont Elisha szopjon le masszívan 😛)
több mint 12 éve
dalton megint a padon nálam remélem brédi tol valamit
több mint 12 éve
bergerdani
4 912
Luck 32 pontja a padon, de így is egész jól állunk 😊Akkor köszi, mert ellenem. Ezzel megint nem versenyezhetek. Megvan a liga egyik kiesője.
Mellesleg eladtam AJ Greent, egyből tol egy közel 200 yardos meccset TD-vel 😀Wyatt
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Luck 32 pontja a padon, de így is egész jól állunk 😊Mellesleg eladtam AJ Greent, egyből tol egy közel 200 yardos meccset TD-vel 😀
több mint 12 éve
júúúújjjj de nagy kabátnak leszek kicsi gazdája.... na mind1, gratula, remélem lesz lehetőségem visszavágni.
több mint 12 éve
Már meg is érkezett. Küldött sms-t.Tudom, mert mondta. hajduHát, te tudod 😊WyattSzerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
Hiába hívtam délután, aztán Hajdú posztja után eszembe jutott, h mondta, h repülnek.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Tudom, mert mondta.Hát, te tudod 😊WyattSzerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kár, jól jött volna a következő pár hétben, és szerintem pontokban jobban is jártál volna 😊(CJ21y for Antonio Brown)
több mint 12 éve
Ja! Tényleg! én is tudom! ( el is felejtettem) 😉Hát, te tudod 😊WyattSzerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
Próbajátékra repült NO-be. 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát, te tudod 😊Szerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
több mint 12 éve
Szerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, most már ja, de vagy egy órán keresztül cseszett betölteni, nagy nehezen megérkezett McGahee is, lehet rettegni 😊
több mint 12 éve
Lol, meghalt az ESPN? WyattMegy ez.
több mint 12 éve
nekem megy... persze most raktam padra kiklit 😊
több mint 12 éve
Kaptam ajánlatot?Megnézem, de nem vagyok trédelős fajta.
"We got Tom Bradyed again."