bowl.hu div. 2./B
18 feliratkozó
4 hónapja
Csapatok - User nevekKlonilinlogdad Polarbears - @alatriste
Serenity Valley Browncoats - @warr_b
Ujhegy Bulldogs - @zavi27
Atomic Falcons - @Vieri
Philadelphia Phireballs - @miller108
Castleai Rebels - @Castleai01
Barcika Wolverines - @Arms
Bihari Murderers - @shagi0206
Happy City Cats - @Jack Zoltán
Saturdayplace Pirates - @LTChargers
Telepi Madarak - @peach
Team Tebow - @JoeyPorter
Wampas Hoth - @Antman
Team Greengo - @Greengo
Zuglo Nookhorses - @Löfli
Lokott Szentek - @Kájzerszóze
Cheesehead Daltons - @BJ Bazsi
Sanco's Sentinels - @Sanco
több mint 12 éve
De aktív lett commish úr!!! Hónapok óta nem láttunk erre! 😀De jövök. Ez alap!
Hárobú!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Há lyóvan Wyatt 😀 De arra nagyon ügyelly hogy sose keverd össze a teniszpáját a pénisz tályával 😀 😀 😀 😀

több mint 12 éve
Lyelen 😀 Szóval írlyon mindenki, a ralytlistát még nem ismerem. A fellyutók oké, de a kiesők és az érkezők még nem konkrétak.
Addig is, szóllyon mindenki, akire számíthatunk a szezonban 😀
Hárobúúúúúúúúúúúúúúú

több mint 12 éve
Uraim,ahogy látom, a többi csoportban megindult a mozgolódás. Mit szóltok, ha mi is megindulunk a jelentkezéssel? 😊
Mindig jövőre
több mint 13 éve
érdekes, mert van bowl.hu liga is, de az jelszót kér... na mind1.Titansjelszó: playoff
Nem baj, inkább két liga, mint egy sem 😛

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
érdekes, mert van bowl.hu liga is, de az jelszót kér... na mind1.
több mint 13 éve
Na akkor ez rám maradt, mint kutyára a füle.Ha szabad csatlakoznom, hogy tudok regisztrálni?
Csináltam is rögtön 1 ESPN Gridiron Playoff Chalange ligát, mégpedig a Bowl.hu 2/B névvel .
Ehez mindenki aki akar csatlakozhat.Antman
Közben megtaláltam és elvileg beléptem....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Na akkor ez rám maradt, mint kutyára a füle.Köszi!
Csináltam is rögtön 1 ESPN Gridiron Playoff Chalange ligát, mégpedig a Bowl.hu 2/B névvel .
Ehez mindenki aki akar csatlakozhat.Antman
bent vagyok. 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Boldog új évet mindenkinek ha addig nem járok már erre! 😊
több mint 13 éve
Na akkor ez rám maradt, mint kutyára a füle.Csináltam is rögtön 1 ESPN Gridiron Playoff Chalange ligát, mégpedig a Bowl.hu 2/B névvel .
Ehez mindenki aki akar csatlakozhat.
több mint 13 éve
PO Challenge ügyben Antman z illetékes 😀KájzerszózeGondoltam, egy Bowl.hu ligát lehetne csinálni, ahova mindenki csatlakozhatna, nem csak a 2/B liga....
Lehet, tavaj nem így volt?

több mint 13 éve
Gratulálok mindenkinek!És BUÉK!

"We got Tom Bradyed again."
több mint 13 éve
A DIc 2/B 2012-es bajnokságának végerdménye:1 Cylon Toasters 8-5
2 Fisherfield Szunyogs 9-4
3 KelenLand Danube Seals 12-1
4 BK's Suckers 9-4
5 Wampas HOTH 8-5
6 Ujpest Veterans 7-6
7 Budapest Blues 8-5
8 Seychelles Sensation 8-5
9 Alsorakos Vaqueros 7-6
10 Dogei Dogevok 6-7
11 Kaposvar Cannonballs 7-6
12 MuddyCreek Lilioms 5-8
13 Downtown Army 2-11
14 Nagykanizsa Svabbogars 3-10
15 Szekszard Gangsters 2-11
16 Shen Kick 3-10
Garatulálok én is a feljutóknak!
A kiesőknek részvétem, de majd meglátjuk mi lesz még, jövőre kik maradnak, stb. Szóval legyen mindenki elérhető azért 😀
BÚÉK!!!!

több mint 13 éve
békés, boldog karácsonyt mindenkinek! a feljutóknak, a maradóknak és a kiesőknek meg eredményes új évet.
sajnos a harmadik helyre nem tudtam kellőképpen odafigyelni, mert aki nem nézi meg a csapatot, hogy vajon mindenki játszik-e, az nem is érdemli meg, így nem is lett meg. jövőre meg jöhet a harc a kiesés ellen.
több mint 13 éve
Én is boldog karácsonyt kívánok, minden játszótársnak!Gratulálok a BAJNOKNAK, de természetesen minden résztvevőnek is!
Középszerű csapattal, sikerült a középmezőnyben végezni. Sajnálom, hogy máris vége.....
A com-on lesz megint challenge?

több mint 13 éve
Elsőként boldog karácsonyt mindenkinek!köszönet minden meccsért ismét nagyon izgalmas és élvezetes volt a szezon.
Előző szezon közepén kapcsolódtam csak be és megtisztelés volt hogy itt lehettem!
több mint 13 éve
Elvileg, illetve gyakorlatilag is kiestem.... 😕
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Nyertem! Mondjuk, ez nem tudom, hogy mit jelent. Gratula a feljutóknak és Boldog Karácsonyt!
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
Bár még nem hivatalos, de én is gratulálnék a bajnoknak, és egyben köszönet, minden gm-nek ezért az évért, kemény szezon volt. Jövőre folytatódjék a hárobú, addig is mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok! 😊