bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Antman
401
OK takarodok 😕, csak azt magyarázd meg nekem falusi suttyónak te mindenek tudója, hogy miért fáj neked ez, de komolyan az igazat és nem a falmeléki nagy mássnak se jó és csak én merek szólni szöveget.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na komolyan takarodj 😀Van egy pofátlan lehúzós trade-ed, aztán sírsz, hogy egy vállalhatatlant megvétóznak 😀 Mondjuk azt sem értem, hogy ezt a kettőt miért fogadta el egyáltalán a tulajdonos, de nehogy már te legyél felháborodva azon, hogy nem sikerült orbitálisan lehúznod valakit 😀
Vicc
több mint 12 éve
Antman
401
Velem együtt öt embernek nem tetszett. Ez sok.Mennyire normális már az is, hogy menetközben a saját kedvünk szerint úgy ahogy nekünk tetszik alkotjuk a szabályokat. Ezután csak mint Viktorka hivatkozok rád Gergő
Maradjunk ebben.
Új szabály: nincs külön vétó-bizottság, de maradjunk annyiban, hogy ha összesen legalább 4 csapattulajdonos nemtetszését fejezi ki, akkor megvétózom a bulit.Kájzerszóze
több mint 12 éve
Antman
401
Aha . Jó akkor tehát elég ha valaki hangoskodik meg még valaki mellé áll és az akkor már vétó. Az öt ember egy 16 csapatos ligának szerintem nem a döntő része, de legyen amúgymeg mindenkinek adott a lehetőség és tehet 1.... Nem hiszem , hogy ezután lessz olyan csere ami ellen ne hőzöngenék én is. minden cserénél van aki jól jár van aki nem. szerintem ez az adott embereken múlik. Az hogy valaki "irigyli " a másik szerencséjét az már a saját baja.
több mint 12 éve
Velem együtt öt embernek nem tetszett. Ez sok.Maradjunk ebben.
Új szabály: nincs külön vétó-bizottság, de maradjunk annyiban, hogy ha összesen legalább 4 csapattulajdonos nemtetszését fejezi ki, akkor megvétózom a bulit.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
gyerekek elfogadta és bármi lehet, még nem volt 1 meccse semelyik játékosnak idén!!!!Ja, hát ennyi erővel adjátok oda Breest Lestar Jeanért, egyiknek sem volt idén még egy meccse sem... Most komolyan...
Tavaly is voltak necces dolgok .Antman
több mint 12 éve
gyerekek elfogadta és bármi lehet, még nem volt 1 meccse semelyik játékosnak idén!!!!Végülis igaz, hogy Johnson és Gonzo 2 meccs után IR-re kerülnek, akkor kb. egál a trade, szóval valóban bármi lehet...
Tavaly is voltak necces dolgok .Antman
több mint 12 éve
Antman
401
gyerekek elfogadta és bármi lehet, még nem volt 1 meccse semelyik játékosnak idén!!!!Tavaly is voltak necces dolgok .
több mint 12 éve
Ez szerintem is necces.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na jó, az előzőt leszartam, bár szerintem az is billenős volt, de ez komoly?ARMY traded Andre Johnson, Hou WR to ANT
ARMY traded Tony Gonzalez, Atl TE to ANT
ANT traded Brent Celek, Phi TE to ARMY
ANT traded Josh Cribbs, Cle WR to ARMY
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Azt én utána láttam csak, de szerintem kerülni fogják inkább, arra gondoltam 😊Yep, sajnos érdemben csak most olvasom, hogy benéz neki vagy négy meccs eltiltás, meg ilyen apróságok... hát majd meglássuk.TitansTitansMég annyit, hogy Haden szerintem nagyon kevés lehetőséget kap majd 😊Wyatt
több mint 12 éve
Yep, sajnos érdemben csak most olvasom, hogy benéz neki vagy négy meccs eltiltás, meg ilyen apróságok... hát majd meglássuk.TitansMég annyit, hogy Haden szerintem nagyon kevés lehetőséget kap majd 😊Wyatt
több mint 12 éve
az NKS ellenem kezd, így inkább nem minősítem a trédet, mindenesetre mivel a draft után kb. 6-7 FA játékosa volt, nem volt DT-je, S-je, meg talán CB-je, úgyhogy érthető, hogy minden esélyt megragad, hogy hiányposztjait felszámolja. úgyhogy, összességében átgondolt trade-nek tartom, bár meglehetősen kétségbeesett próbálkozás, és nyilvánvaló, hogy ANT többet nyer, de én nem blokkolom csak ezért.
(btw Babineaux kezdő pozíciója sem igazán stabil)
több mint 12 éve
akinél ez vétó, szóljon.igazából még nem volt egy snap sem, sóval nehéz megbecsülni bármit is előre.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
NKS traded Willis McGahee, Den RB to ANTNKS traded Brandon Marshall, Chi WR to ANT
NKS traded Jermichael Finley, GB TE to ANT
ANT traded Dont'a Hightower, NE LB to NKS
ANT traded A.J. Jefferson, Min CB to NKS
ANT traded Jordan Babineaux, Ten S to NKS
Marshall kurva jó lesz, Finley is kap majd szépen, McGahee nem tudom, hogy kezdő RB lesz-e, Hightower szerintem a 3. legeredményesebb Pats LB lesz csak, Jefferson biztosan kezdő már? Egy S meg szerintem ennyit nem dob. Én az NKS helyében tuti nem mennék bele, de nem is nekem kell
több mint 12 éve
Látta valaki a cserét? Antman-tothbebe cseréről beszélek.Vélemények?
Receive Willis McGahee, Den RB from NKS to Bench
Receive Brandon Marshall, Chi WR from NKS to Bench
Receive Jermichael Finley, GB TE from NKS to Bench
Send Dont'a Hightower, NE LB from Bench to NKS
Send A.J. Jefferson, Min CB from Bench to NKS
Send Jordan Babineaux, Ten S from Bench to NKS
A draftom szokás szerint pompás lett 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
TitansAaron Rodgers itt könnyű húzni 😛
LB-sorod parádés is lett, de hát oda is ment minden magas pick 😊
Még annyit, hogy Haden szerintem nagyon kevés lehetőséget kap majd 😊
több mint 12 éve
na akkor röviden pick by pick, mert úgy egyszerűbb copyzni2 Aaron Rodgers, GB QB a top 3 QB-ből végülis mind1, talán bejön.
31 Colin McCarthy, Ten LB kb. öt LB volt, akit úgy számtottam, hogy ott lesz még a 2. végén 3. elején, Titans játékosként nekem top.
34 Sean Lee, Dal LB 2. LB-nek jó
63 Stephen Tulloch, Det LB meglepetésként még bent volt.
66 Reggie Bush, Mia RB kellett egy stabil kezdő RB, talán reach volt, majd kiderül, lehetne egy top szezonja is, bár ezzel a támadósorra kétséges
95 Antoine Bethea, Ind S tavaly (Brady mellett) ő nyerte meg a szezont, meg egy ilyen védelemben bőven lesz dolga...
98 Doug Martin, TB RB 2. RB-nek elég sok jót írtak róla, hogy talán a fele igaz lesz.
127 Kenny Britt, Ten WR hát, akár ő is lehet reach, és kihagyja az első hetet, meg egyáltalán a műtétei, meg ügyei, de mint potenciál top 5 WR - nálam.
130 Kevin Smith, Det RB - remélem legalább 5-6 fordulóig kibrja
159 Jared Cook, Ten TE - ha Locker úgy játszik ahogy gondolom, abban elég sok szerepe lesz.
162 Ndamukong Suh, Det DT - igazság szerint DE-t akartam, de már nem volt olyan, ő meg talán annyival kimagaslik majd a DT mezőnyből, amivel nagyobb különbséget hoz, mint a közepes DE-k közötti különbség.
191 Darrius Heyward-Bey, Oak WR - akár jó szezonja is lehet, 2. WR-nek jó lesz.
194 Joe Haden, Cle CB - remélem bőven lesz dolga, ha lesz, akkor eredményes lesz.
223 Jacob Tamme, Den TE - sajnos benne maradt a que-ban, pedig nem rossz pick, cserén majd dolgozok ill. nyitott vagyok ajánlatokra.
226 Derrick Morgan, Ten DE - egy Titans DE mindenképpen kellett.
255 Michael Griffin, Ten S - meg egy safety is, de ő szerintem amúgy is sok munkát kap majd a secondary-ben.
258 Josh Wilson, Wsh CB - predictions pick.
287 Michael Johnson, Cin DE - stats pick
290 David Akers, SF K - remélem a SF támadósora hasonló lesz a tavalyihoz.
319 Nate Burleson, Det WR - szerintem itt steal, remélem a Det támadósorban sok lehetősége lesz a slot-ban, ill. a Megatron kettős coverage-ből majd profitál.
322 Aaron Ross, Jac CB - kellett még egy CB gyorsan, mert ekkorra vettem észre, hogy az eddigi kettő az 5. héten szabis.
351 Matt Cassel, KC QB - kellett egy tartalék QB is.
354 Laurent Robinson, Jac WR - lesznek jó meccsei, csak félek, hogy a kispadon.
383 Brett Kern, Ten P - Titans pick
386 Jacquizz Rodgers, Atl RB - tartalék.
415 Jarret Johnson, SD LB - tartalék.
418 Brodrick Bunkley, NO DT - valaki még befért a kezdőbe, stat pick.
447 Falcons Coach HC - bizonyára több meccset nyernek, mint elbuknak.
450 Darius Reynaud, Ten WR - visszahordóként meglátjuk, hogy mennyire lesz ponterős.
hát röviden ennyi a draft története. Számomra egyértelmű volt, hogy 2 pick top QB, de ezzel a top RB-WR esély elment, meg amúgy is az erős LB csapat sokat hozott tavaly is. hát majd meglássuk.
ma még jó pihit mindenkinek, de holnaptól...
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Ahhoz képest, hogy tegnap asszony vitte helyettem a fél draftot, nem is rossz annyira. Viszont így legalább kielemeznem nem kell, éljen a lustaság.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Na végre nem vagyok én sem egyedül itt . Végre ittvan csi77 a megmentőm!!! 😀😀😀😀😀😀Örülök, hogy örömet okoztam.....
Antman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Antman
401
Na végre nem vagyok én sem egyedül itt . Végre ittvan csi77 a megmentőm!!! 😀😀😀😀😀😀