GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
ne sírj, kaptál viszont bónusz picket Scottért 😀😂 😂Ryan Torain továbbra is új lakóhelyet keres magának, én meg franchise QBt keresek 😀tenorxKolb bameg,Kolb 😂Newman
Kb. az egyetlen ertelmes tradem, ami jol sult el a kis Cro/Fucu lehuzasa ota... mondjuk kecseg tenorx direkt leseritette (2300 yardig jutott), igy nem kaptam bonuszpicket erte 😕Igor
több mint 13 éve
😂 😂Ryan Torain továbbra is új lakóhelyet keres magának, én meg franchise QBt keresek 😀tenorxKolb bameg,Kolb 😂Newman
Kb. az egyetlen ertelmes tradem, ami jol sult el a kis Cro/Fucu lehuzasa ota... mondjuk kecseg tenorx direkt leseritette (2300 yardig jutott), igy nem kaptam bonuszpicket erte 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
NFC North kemény 2 év tapasztalat,kemények vagyunk 😀NewmanJaja, mi vagyunk az NFC North veteránjai 😀
több mint 13 éve
NFC North kemény 2 év tapasztalat,kemények vagyunk 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
egyszer valaki összeírta, hogy melyik csapatnál ki a hcAmúgy GM, nem HC 😛
ezt hol találom?JJ Tiller
több mint 13 éve
egyszer valaki összeírta, hogy melyik csapatnál ki a hccolts én
ezt hol találom?JJ Tiller
jax szegecs
titans rajna
texans tyr
pats wyatt
jets visi
dolphins briareos
bills fake
browns kristóf
ravens igor
bengals ork
steelers soldi
broncos haromt
chargers szaba
raiders döme
chiefs stez
bucs delonso
panthers gabo
falcons fetomy
saints jj
eagles tomeee
cowboys deny
redskins adam8
giants joci
vikings rata
packers newman
lions tenorx
bears eaglesmcnabb
49ers somos
cards fucu
rams storm
seahawks braxa
több mint 13 éve
egyszer valaki összeírta, hogy melyik csapatnál ki a hcezt hol találom?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát Merriman elkelési valószinüsége kb Alex Smithével vetekszik 😛Akik miatt megtelt azokat felesleges kiírni, úgyis jönnek rájuk kérdések.deny79Na, nem mindenkinek írok vissza PM-et, itt a végre frissített Keres-Kínál listám, ezek alapján jöjjenek üzenetek.deny79emiatt a két ember miatt meg fog telni a PM ládád úgy érzem 😛haromt
Bár ma megint karcolt a Utah-i mágus, szóval már lehet feltornászta magát egy 5. körre
több mint 13 éve
Akik miatt megtelt azokat felesleges kiírni, úgyis jönnek rájuk kérdések.Na, nem mindenkinek írok vissza PM-et, itt a végre frissített Keres-Kínál listám, ezek alapján jöjjenek üzenetek.deny79emiatt a két ember miatt meg fog telni a PM ládád úgy érzem 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, nem mindenkinek írok vissza PM-et, itt a végre frissített Keres-Kínál listám, ezek alapján jöjjenek üzenetek.deny79emiatt a két ember miatt meg fog telni a PM ládád úgy érzem 😛
több mint 13 éve
Na, nem mindenkinek írok vissza PM-et, itt a végre frissített Keres-Kínál listám, ezek alapján jöjjenek üzenetek.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Élesek voltak a scout-jai.Azért favrenak valamit megköszönhetek,ha már mást nem is.favre vitte.
Arian Foster :cool: (bár lehet,hogy Hurkának kell köszönni 😊)Newman
meg is lepődtünk, hogy egy olyan embert visz 1/1-nek az undrafted börzén, aki IRL is undrafted lett.Höri
több mint 13 éve
Azért favrenak valamit megköszönhetek,ha már mást nem is.favre vitte.
Arian Foster :cool: (bár lehet,hogy Hurkának kell köszönni 😊)Newman
meg is lepődtünk, hogy egy olyan embert visz 1/1-nek az undrafted börzén, aki IRL is undrafted lett.
több mint 13 éve
Na bazzeg megjinxelted a picket, most adhatom el.no para úgy is bust lesz akit húzol 😀eaglesmcnabbdejó.eaglesmcnabb😀 Bocs.tenorx
több mint 13 éve
Azért favrenak valamit megköszönhetek,ha már mást nem is.Arian Foster :cool: (bár lehet,hogy Hurkának kell köszönni 😊)
több mint 13 éve
no para úgy is bust lesz akit húzol 😀😀 Bocs.tenorxNah akkor mostantól hivatalosan is az enyém a 2011/4(Bears), mivel Dwyer 150 yard alatt futott.tenorxdejó.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ryan Torain továbbra is új lakóhelyet keres magának, én meg franchise QBt keresek 😀tenorxKolb bameg,Kolb 😂
több mint 13 éve
😀 Bocs.Nah akkor mostantól hivatalosan is az enyém a 2011/4(Bears), mivel Dwyer 150 yard alatt futott.tenorxdejó.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Nah akkor mostantól hivatalosan is az enyém a 2011/4(Bears), mivel Dwyer 150 yard alatt futott.tenorxdejó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ryan Torain továbbra is új lakóhelyet keres magának, én meg franchise QBt keresek 😀
több mint 13 éve
enyém a Titans 4.kör mert LenDale 0 carry 😊 Jason Jones is végig játszott így a saját 4.em is maradharomtNagy trade volt ez számodra láthatóan 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
enyém a Titans 4.kör mert LenDale 0 carry 😊 Jason Jones is végig játszott így a saját 4.em is marad
több mint 13 éve
Nah akkor mostantól hivatalosan is az enyém a 2011/4(Bears), mivel Dwyer 150 yard alatt futott.
több mint 13 éve
Ez a feltrade a draft alatt Gronkowski-ért egyre jobban tetszik. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
adtam erte egy 6. kort mingyart elsirom magamDe legalább még a ligában van 😀tenorxÉn is el akartam hozni Whiteot Höritől kezdeni, csak közbe sikerült Kolbot 😛tenorxjoljartal vele franchise qb lettFake