GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
fokent stez de persze masok kozremukodese is engem viszont megihletett arra h azt javasoljamamugy arrol meg senki sem irt egy szot sem h milyen viccesén az éjszaka folyamán tervezek írni egy 1. napos trade elemző bejegyzést a lapszemlébe.Höri
h par csapat a szezonkezdet pillanataban bucsuzott el jopar evre a playoffremenyeitol 😀Fake
h a szokasos gm of the year valasztast bovitsuk ki egy balfasz of the year voksolassal
több mint 15 éve
amugy arrol meg senki sem irt egy szot sem h milyen viccesén az éjszaka folyamán tervezek írni egy 1. napos trade elemző bejegyzést a lapszemlébe.
h par csapat a szezonkezdet pillanataban bucsuzott el jopar evre a playoffremenyeitol 😀Fake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
amugy arrol meg senki sem irt egy szot sem h milyen vicces h par csapat a szezonkezdet pillanataban bucsuzott el jopar evre a playoffremenyeitol 😀
több mint 15 éve
Nyilván nem két 1. kört kérek érte. Másrészt Holmes abszolút elit WR, főleg a nagy pillanatokban, akinek most van capje a 8,32 millára, annak simán megéri, hogy utána ő hosszabbíthasson vele, főleg megnézve, hogy éppen a WR-eknél volt mindig a legelszálltabb az FA.hát ez Holmesnál minden, csak nem furcs, tekintve, hogy UFA lesz és a Wide receiver fr. tag az 8 320 000, amennyit önmagában nem ér, nem hogy mellé még sok picket is adjon érte valaki 😊WyattNem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛RajnaKicsit furcsállom én is, hogy most nem jönnek a jelentkezők Tyvon Branchre, Carl Nicksre és Santonio Holmesra nem tolonganak a jelentkezők, pedig korábban, amikor még nem trédeltem, állandóan bombáztak ezzel egyesek. 😊Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
azt hittem,hogy több szezont akar,mert arra nem jó a '10,de akkor ezt benéztemnyilván van '10-es is, csak franchise-t nem lehet vele játszani mert 1 év után lefagy.mert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛fetomy09-es van elvileg,normálisan (tehát több szezonon keresztül) működő 10-et még én se láttam
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőleNewman
most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúromHöri
itt a legfrissebb roster am: http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
portrécsomag: http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat
több mint 15 éve
hát ez Holmesnál minden, csak nem furcs, tekintve, hogy UFA lesz és a Wide receiver fr. tag az 8 320 000, amennyit önmagában nem ér, nem hogy mellé még sok picket is adjon érte valaki 😊Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛RajnaKicsit furcsállom én is, hogy most nem jönnek a jelentkezők Tyvon Branchre, Carl Nicksre és Santonio Holmesra nem tolonganak a jelentkezők, pedig korábban, amikor még nem trédeltem, állandóan bombáztak ezzel egyesek. 😊Soldados

több mint 15 éve
nyilván van '10-es is, csak franchise-t nem lehet vele játszani mert 1 év után lefagy.09-es van elvileg,normálisan (tehát több szezonon keresztül) működő 10-et még én se láttamminek kell? 😀Hörimert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛fetomy
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőleNewman
most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúrom
több mint 15 éve
09-es van elvileg,normálisan (tehát több szezonon keresztül) működő 10-et még én se láttammert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛fetomyfőként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)fetomyminek kell? 😀Höri
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőle
több mint 15 éve
Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛RajnaKicsit furcsállom én is, hogy most nem jönnek a jelentkezők Tyvon Branchre, Carl Nicksre és Santonio Holmesra nem tolonganak a jelentkezők, pedig korábban, amikor még nem trédeltem, állandóan bombáztak ezzel egyesek. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
mert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛főként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)fetomyminek kell? 😀Höri
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛Rajnanekem adhatod van is ellenertekem 😀
több mint 15 éve
Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛
több mint 15 éve
főként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)fetomyminek kell? 😀
több mint 15 éve
sajnos egyszerre egy időben nem versenyzett a csúcson a másik kokszossal, de amikor Thorpe még igen, és felpsz már jött fölfelé eléggé, akkor még jól helyrerakta a Thorpedo 😊 sajnos félek ez a kihagyás túl sok lesz, de én már csak ilyen vagyok, aki egyszer kedvencem lesz, azt nem váltogatom hetente 😊flepsz sokkal nigább.bár inkább egy szaba siget kéne kitenni hogy így ösztönözzük őt a londoni olimpia megnyerésére 😛JociA siged miatt kapsz egy booo-t, mert nincs -1.szaba
ja, ha nem tudnád elolvasni, mert sajna annyira nem látható, egy felpsz who van még ott pluszban 😛Wyatt

több mint 15 éve
flepsz sokkal nigább.bár inkább egy szaba siget kéne kitenni hogy így ösztönözzük őt a londoni olimpia megnyerésére 😛abszolút adom, de remélhetőleg amúgy sem lesz témaWyattA siged miatt kapsz egy booo-t, mert nincs -1.szaba
ja, ha nem tudnád elolvasni, mert sajna annyira nem látható, egy felpsz who van még ott pluszban 😛Wyatt
több mint 15 éve
A siged miatt kapsz egy booo-t, mert nincs -1.szabanem lenne jobb megoldás akkor ha minden tolodna egy évet tehát 2012-ből 2013-as 13-ból 14..?Orkabszolút adom, de remélhetőleg amúgy sem lesz témaWyatt

ja, ha nem tudnád elolvasni, mert sajna annyira nem látható, egy felpsz who van még ott pluszban 😛

több mint 15 éve
főként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
evidens hogy ha úgy alakul akkor tolódik a draftpick
több mint 15 éve
A siged miatt kapsz egy booo-t, mert nincs -1.nem lenne jobb megoldás akkor ha minden tolodna egy évet tehát 2012-ből 2013-as 13-ból 14..?Orkabszolút adom, de remélhetőleg amúgy sem lesz témaWyatt
több mint 15 éve
Egyértelmű, hogy akkor tolni kell a picket a köv. évre.

több mint 15 éve
nem lenne jobb megoldás akkor ha minden tolodna egy évet tehát 2012-ből 2013-as 13-ból 14..?Orkabszolút adom, de remélhetőleg amúgy sem lesz téma

több mint 15 éve
nem lenne jobb megoldás akkor ha minden tolodna egy évet tehát 2012-ből 2013-as 13-ból 14..?Orkén is erre gondoltam,már most is marha sok 2012-es pick van a kalapban
nem tudom,hogy lenne a jó
több mint 15 éve
nem lenne jobb megoldás akkor ha minden tolodna egy évet tehát 2012-ből 2013-as 13-ból 14..?
több mint 15 éve
kérdés:ha kapok egy jövőévi 1.kört például és lockout lesz,akkor azt lényegében bebuktam?Newmannyilván ha nincs draft, nincs kit draftolni.
de a 2012-es draft idejére remélhetőleg már lesz cba. Ha nem, akkor bukod
több mint 15 éve
kérdés:ha kapok egy jövőévi 1.kört például és lockout lesz,akkor azt lényegében bebuktam?