GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Én azon mosolygok, hogy egy két FA ért, köztük Lloyddal mekkora gyilok lesz majd ha kinyit a piac.
több mint 13 éve
Lol, 3. lett a lesajnált kis támadósorom? 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
szaba
10 544
És? Fujita olyan atomlassú lenne hogy nem lehetne belőle tampa 2 lb?Én csak azt mondtam, h a tampa2-t - már ha a szó szoros értelmében vesszük - már rég feladtad. Fujita sosem volt tampa2 sebességű LB. Tucker teljesen más, ő DE lehetne. Diggs meg szintén nem az a tampa2 alkat, bár ő azért még elég gyorsnak volt mondható anno.
Ezzel mit magyaráztál meg?
Vagy maradjak Blacknél és imádkozzak hogy össze tudjam cserélni a meglévő játékosokat a tampa 2 ből ?Delonso_
több mint 13 éve
És? Fujita olyan atomlassú lenne hogy nem lehetne belőle tampa 2 lb?Ezzel mit magyaráztál meg?
Vagy maradjak Blacknél és imádkozzak hogy össze tudjam cserélni a meglévő játékosokat a tampa 2 ből ?
több mint 13 éve
szaba
10 544
Te el tudod magadnak?Höri írta: Nehogy már a Bears 3-4et játszon.
Annak idején mindenki olvasta Döme cikkét, aki nem, az ismeri Tony D-t, vagy legalább Kiffint, rettenetesen bölcs vagy hogy ezt előidézted.
Szerintem a karmád ezzel be is teljesedett, mostmár sok dolgod nincs a világban, itt bizonyítottál eleget.
De engem azért érdekelne a GM játékban, ahol a GM ek zöme kényelmi okokből hibridet játszik, vajh a kötözködésen kívül ezzel mit is akartál elérni.
Gyújtsd meg értelmem lámpását ha nem késő még.Delonso_
Delonso írta: Olyan mintha én feladnám a tampa 2-t.
több mint 13 éve
Te el tudod magadnak?Annak idején mindenki olvasta Döme cikkét, aki nem, az ismeri Tony D-t, vagy legalább Kiffint, rettenetesen bölcs vagy hogy ezt előidézted.
Szerintem a karmád ezzel be is teljesedett, mostmár sok dolgod nincs a világban, itt bizonyítottál eleget.
De engem azért érdekelne a GM játékban, ahol a GM ek zöme kényelmi okokből hibridet játszik, vajh a kötözködésen kívül ezzel mit is akartál elérni.
Gyújtsd meg értelmem lámpását ha nem késő még.
több mint 13 éve
közel a szezon, egyre idegesebbek a GM-ek és kezdődik a médiában való üzengetés 😀zsír
több mint 13 éve
szaba
10 544
Feladtam, ha valaki akarja, magyarázza el neki, hogy mit akartam kihozni a dologból...
több mint 13 éve
Taníts master Szaba....Minden szavad egy aranyrög és gazdagok akarunk lenni.
Még jó hogy nem valami egycsapatra korlátozódó védelmet játszom, akkor mit oltanál ha más játékost próbálok behúzni mint aki ebben játszik.
Ó nagy szaba tárd elém a valót.
Amúgy Szegecs véletlenül nem rád írta ezt az állatkertes gondolatát?
több mint 13 éve
szaba
10 544
Nem értetted meg ezek szerint, mi a tampa2 lényege. Mind1, nem magyarázom el, olvass.Látod ebben csak egyet tudok érteni.Fujitával mi lenne a gond ebben? Nem vágom. Diggs is stabil 4-3 as játékos.Szegecs klasszikusát idézve: nagy a GM játék állatkertje 😀szaba
Majd csak Tampa meg Bears játékosokkal tolom hogy boldog legyél, jó?Delonso_
És külön kiemeli, hogy ezt te írod.Delonso_
több mint 13 éve
Látod ebben csak egyet tudok érteni.Fujitával mi lenne a gond ebben? Nem vágom. Diggs is stabil 4-3 as játékos.Szegecs klasszikusát idézve: nagy a GM játék állatkertje 😀szaba
És külön kiemeli, hogy ezt te írod.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Fujitával mi lenne a gond ebben? Nem vágom. Diggs is stabil 4-3 as játékos.Szegecs klasszikusát idézve: nagy a GM játék állatkertje 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Melyik csapat trédel IRL, amikor lejárt a trade deadline, azaz amikor nem engedik az NFL szabályai...? Ennyi... Sztetek Kevin Colbert januárban keresett vevőt Holmes-ra?egy szóval nem mondtam a keki megnyitással hogy lehet tradet kötni. az csak helyettesíti az IRL rumorokat.
Tréd újboli engedése tudtommal a free agency nyitásával, azaz az off-season kezdetével indul. Nálunk még nem kezdődött meg az off-season. Én épp ezért haragszom haromtra, hogy megnyitja ilyenkor a keki topikot. Ez nem az az időszaka az évnek, amikor lehet trédet kötni. Ennyire egyszerű az egész.Soldados
több mint 13 éve
Fujitával mi lenne a gond ebben? Nem vágom. Diggs is stabil 4-3 as játékos.Majd csak Tampa meg Bears játékosokkal tolom hogy boldog legyél, jó?
több mint 13 éve
szaba
10 544
Jah vicces...Fujita, Diggs, Tucker. Mind-mind tampa2-es LB-k.
Mintha én elhagynám a Tampa2- őt.Delonso_
több mint 13 éve
Igen, csak IRL az év harmadában csak a játékra koncentrálnak, a másik harmadában van a rengeteg igazolás, a harmadik harmadban meg az igazolások tesztelése, edzések. Nálunk az egyik harmad alapból kiesik, plusz az egyik harmadban se játék nincs, se igazolás. És biztos lehetsz benne, hogy IRL is alig várják, hogy a lyukakat tömködhessék, alakíthatsák 1-1 részüket, főleg akiknek van bőven.IRL mindig van izgalma a dolognak, főleg mivel amikor nem lenne, az igazolások és a szezon között, nekik akkor is van, mert vannak edzések, és tesztelnek. Nekünk a játék izgalma pár hónap max. Amíg a sim megy, meg a draft utáni 1-2 hétig max. Ráadásul nem csinálunk semmit már vagy fél éve ebben a játékban. És mellesleg az embernek ahogy közeleg a megnyitás határideje, annál inkább erősödik a késztetés, hogy már csináljon valamit.
Az meg a másik, hogy én még ha meg is állnám, hogy ne tradeljek ilyenkor, tudom, hogy sokan megteszik, és nem rinyálni akarok eredménytelenül, hanem inkább megkötök 1-2 trade-et ami elém jön. Spec két trade-em van meg, egyiket sem én kezdeményeztem (de javítsatok ki, ha nem így van), de nem is fogok elállni tőle.
Ez pont nem olyan, amire egyszerűen rásüthetjük, hogy IRL hogyan van. De meg lehet tiltani a trade-elést, és ha bármi módon bizonyítható, hogy x és y majd trade-el a tilalom alatt, azt megbüntetni valahogyan. Vagy nem sírni össze-vissza, hanem tradelni, ha akar az ember. Ráadásul nincs konkrétan megtiltva, hogy ilyenkor bárki trade-eljen, szimplán nem lehet hivatalossá tenni.
(ui.: egyébként annyira nem lennék benne biztos, hogy IRL nem egyezkednek trade időszak nyitása előtt..)
több mint 13 éve
szaba
10 544
Annyit hozzá tennék, hogy nálunk kicsit más a szezon felépítése, ezért most annyira nem helytálló a példa.
több mint 13 éve
Melyik csapat trédel IRL, amikor lejárt a trade deadline, azaz amikor nem engedik az NFL szabályai...? Ennyi... Sztetek Kevin Colbert januárban keresett vevőt Holmes-ra?Tréd újboli engedése tudtommal a free agency nyitásával, azaz az off-season kezdetével indul. Nálunk még nem kezdődött meg az off-season. Én épp ezért haragszom haromtra, hogy megnyitja ilyenkor a keki topikot. Ez nem az az időszaka az évnek, amikor lehet trédet kötni. Ennyire egyszerű az egész.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szaba
10 544
Nagyképű 😀egyedül a 2. rb (gyak fb) lóg ki nálam - akit amúgy se játszatnék azon a poszton -, többi mind nagyon jó teljesítményt nyújtott 😛WyattGratula az AFC 2. helyhez 😉Höri
több mint 13 éve
egyedül a 2. rb (gyak fb) lóg ki nálam - akit amúgy se játszatnék azon a poszton -, többi mind nagyon jó teljesítményt nyújtott 😛WyattGratula az AFC 2. helyhez 😉
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
egyedül a 2. rb (gyak fb) lóg ki nálam - akit amúgy se játszatnék azon a poszton -, többi mind nagyon jó teljesítményt nyújtott 😛
több mint 13 éve
A háromfejű Run Omnak megköszönhetem, hogy nem vagyok utolsó helyen rotoban 😀
több mint 13 éve
Az nem számít semmit, Sexy Rexy inkább 😀Brady asszem FA lesz amúgy 😀szabahttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=230 ?Hörihihihi
bocsánat tenorx úr,akkor indulok Canossát járniJoci
több mint 13 éve
szaba
10 544
Brady asszem FA lesz amúgy 😀hihihiidén lesz valami értelmes FA QB?Jocihttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=230 ?Höri
bocsánat tenorx úr,akkor indulok Canossát járniJoci